Jump to content

προβλημα ανοιγματος αρχειων σε windows 7 64bit

bi171184

Recommended Posts

καλησπερα!οταν παω να κανω διπλο κλικ σε φακελο η στον c: μου βγαζει μηνυμα λαθους,οτι δεν υπαρχει προγραμμα για την εκτελεση αυτης της εντολης η δεν εχει εγκατασταθει σωστα.κ απο τον πινακα ελεγχου να ρυθμιστει αυτο στον ορισμο προεπιλεγμενων προγραμματων.προφανως εννοει την εξερευνηση των windows.και ενω παω απο πινακα ελεγχου και κανω προεπιλογη και οκ,δεν γινεται παλι τιποτα.με δεξι κλικ και ανοιγμα,μπορω να μπω στους φακελους,η εξερευνηση μου βγαζει error.ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?

Μου μυρίζει ιός, κάνε μου μια χάρη και τρέξε Start -> cmd να δείς αν ανοίξει το command prompt, αν δεν το ανοίξει είναι ιός που έχει πειράξει τα αρχεία των windows.

ανοιγει το command prompt..εκανα κ ενα full scan για ιο(με microsoft security essentials) και δεν μου βρηκε τιποτα..μου κανει εντυπωση γιατι με δεξι κλικ κ ανοιγμα μπαινω κανονικα αλλα με διπλο κλικ μου πεταει σφαλμα..

σ'ευχαριστω για την βοηθεια!θα ριξω μια ματια και αν βρω ακρη,καλως! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.