Jump to content

Προβλημα με monitor

TheoV

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να λανω μια ερωτηση εχω την LG 245WP 24' 3 χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αλλα τωρα τελευταια τι μου παρουσιαζει.Οταν πχ το ωραδυ κλεισω το πισι και την οθονη απο το κουμπι της το πρωι μολις παω να την ανοιξω δεν ανοιγει αμεσως με αποτελεσμα να παταω το κουμπι της οθονης πολλες φορες και μετα απο λιγα δευτερα θα αντιδρασει και θα ανοιξει.Εαν την κλεισω και ξαναπατησω το κουμπι να ανοιξει ανοιγει αμεσως .το συμπερασμα μου ειανι οτι μετα απο πολλες ωρες ανενεργη δεν ανοιγει αμεσως εχετε καμμια ιδεα?

Για πυκνωτες προ διαλυσης μου κανει.Αν εισαι εκτως εγγυησης και πιανουν τα χερια σου μπορεις να την ανοιξεις και να ελενξεις αν εχει ανοιξει καποιος πυκνωτης.

Έτσι όπως τα είπε και ο φίλος από πάνω είναι.... σκασμένος πυκνωτής....

Δεν είναι δύσκολη η αλλαγή τους και στοιχίζει πάμφθηνα...

Τον τελευταίο μήνα μου κάηκαν δύο οθόνες εκτός εγγύησης και η δουλειά που μου πήρε για την κάθε μια ήταν το πολύ μισή ώρα...

Give it a try.....

μη εχωντας τις γνωσεις και φιλο τεχνικο αναγκατστηκα να το παω σε τεχνικο σημερα το πρωι και με πηρε πριν λιγο τηλεφωνο οτι το εφτιαξε και οτι αντικατεστησε καποιους πυκνωτες και ειναι οκ . η τιμη που μου ειπε ειναι 60 ευρω το θεωρειτε λογικο?

Εαν σου δουλέψει απροβλημάτιστα η οθόνη , για δέκα μέρες ως δοκιμαστική περίοδο , τότε το κόστος που πλήρωσες είναι λογικό.

Σημαίνει ότι έκανε ο άνθρωπος, το καλύτερο δυνατό.

( εργασία και ποιότητα υλικών, η χρήση των φτηνότερων υλικών είναι επιλογή ,

και όχι το σύνηθες )

πλεον η οθονη δουλευει αλλα η μεγαλυτερη ηττα που εφαγα ειαναι οτι πηρα για πλακα την lg παροτι η εγγυηση μου ελεγε 2 χρονια και την ειχα ξεπερασει κατα 8 μηνες και τους ειπα το προβλημα και μου ειπαν στην φτιαχνουμε τζαμπα εμεις και εαν παιζει τιποτα χειροτετο στο αλλαζουμε σε αντιστοιχο μοντελο γιατι η εγγυηση σου ειναι 3 χρονια. ηθικο διδαγμα? :)

ηθικο διδαγμα :)

Το ηθικό δίδαγμα είναι , ότι είναι καλύτερα να έχεις δυο πηγές εξυπηρέτησης από μια .

Εαν το πάθενες το πρόβλημα σε τρία χρόνια και μια μέρα , ποιο θα ήταν το ηθικό δίδαγμα?

Να σε καλά , και χαίρομε για σένα .

Οταν σου χαλάει η οθόνη ,

είναι η μόνη περίπτωση που ο κάθε χριστιανός τρελαίνεται ..

Και η λογική συνήθως πάει περίπατο .. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.