Jump to content

Παράξενος ήχος απο GPU ίσως?

kolofagos

Recommended Posts

Σήμερα πήγα άνοιξα το πισι,έβαλα λιγο FIFA να παίξω...αλλα ξαφνικά ακούω ενα ψιλό μπιπ...συνεχόμενο...ίσα ίσα που ακουγονταν...Αυτό κατα τη διάρκεια των video που δείχνει όταν ξεκινάει...όταν μπώ στο μενου δεν ακούγεται κάτι ιδιαίτερο...Έβαλα το αυτι μου πισω απ το cpu αλλα δεν ακουγεται κάτι απο εκεί...Το έβαλα στην πίσω μεριά του κουτιού και ακουγόταν αυτο το μπίπ..άρα σκέφτηκα ότι ή η gpu θα είναι ή το τροφοδοτικό...

Έψαξα και λίγο στο google,και βρήκα κατι με τους πυκνωτές...

*Όταν δεν παίζω δεν ακούγεται τίποτα....

Θα κάνω κ άλλες δοκιμές για να σας κατατοπίσω... :T:

Όχι,εμένα δεν το κάνει σε τέτοιο βαθμό...Εμένα απλά ακούγεται..όχι δυνατά..ίσα ίσα...

Ίσως να το έκανε και πιο παλιά,αλλα σήμερα το κατάλαβα γιατι στεκόμουν ακριβώς δίπλα του όταν άνοιγε το FIFA...

Ναι αλλά αυτό είναι το ''πρόβλημα'' που περιγράφεις.

Στο κάνει στα menus και στα video γιατί εκεί το framerate σου φτάνει σε τρελλά νούμερα (200-300+). Κατα το παιχνίδι ο θόρυβος μειώνεται ή εξαφανίζεται γιατί πέφτουν τα fps.

Αν ενργοποιήσεις το v-sync θα απαλλαγείς και από το θόρυβο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.