kolofagos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2011 Σήμερα πήγα άνοιξα το πισι,έβαλα λιγο FIFA να παίξω...αλλα ξαφνικά ακούω ενα ψιλό μπιπ...συνεχόμενο...ίσα ίσα που ακουγονταν...Αυτό κατα τη διάρκεια των video που δείχνει όταν ξεκινάει...όταν μπώ στο μενου δεν ακούγεται κάτι ιδιαίτερο...Έβαλα το αυτι μου πισω απ το cpu αλλα δεν ακουγεται κάτι απο εκεί...Το έβαλα στην πίσω μεριά του κουτιού και ακουγόταν αυτο το μπίπ..άρα σκέφτηκα ότι ή η gpu θα είναι ή το τροφοδοτικό... Έψαξα και λίγο στο google,και βρήκα κατι με τους πυκνωτές... *Όταν δεν παίζω δεν ακούγεται τίποτα.... Θα κάνω κ άλλες δοκιμές για να σας κατατοπίσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2011 Coil whine ειναι.Απλα αγνοησε το αφου δεν ειναι τοσο σπαστικο, δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιανουάριος 15, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2011 Να μην ανησυχώ δηλαδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 15, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2011 μπα οχι εμενα σφυρανε οταν τρεχω το crysis και παιζει το αρχικο video me nvidia logo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιανουάριος 15, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2011 Εμένα πριν που δοκίμασα,δεν έκανε κανέναν θόρυβο στα υπόλοιπα παιχνίδια...μόνο στο FIFA...τέσπα,ευχαριστώ ρε συ,είχα αρχήσει να ανησυχώ..! Να σε καλά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιανουάριος 15, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2011 Και αν θες να εμβαθύνεις στο θέμα :http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/coil-whine-aka-sfyrigma-kartas-grafikon-63868.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιανουάριος 15, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2011 Όχι,εμένα δεν το κάνει σε τέτοιο βαθμό...Εμένα απλά ακούγεται..όχι δυνατά..ίσα ίσα...Ίσως να το έκανε και πιο παλιά,αλλα σήμερα το κατάλαβα γιατι στεκόμουν ακριβώς δίπλα του όταν άνοιγε το FIFA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιανουάριος 15, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2011 Ναι αλλά αυτό είναι το ''πρόβλημα'' που περιγράφεις.Στο κάνει στα menus και στα video γιατί εκεί το framerate σου φτάνει σε τρελλά νούμερα (200-300+). Κατα το παιχνίδι ο θόρυβος μειώνεται ή εξαφανίζεται γιατί πέφτουν τα fps.Αν ενργοποιήσεις το v-sync θα απαλλαγείς και από το θόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 15, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2011 Κάνε ένα overclock την κάρτα σου και τρέξε ξανά το game και δες αν ο θόρυβος μεγάλωσε.Αν ναι, τότε είναι η κάρτα σου αυτό που σου λένε τα παιδιά από πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.