Jump to content

Αγορα νεου laptop. Μια μικρη βοηθεια

gregor86

Recommended Posts

Παιδια γεια σας ..

Εχω αποφασισει να αγορασω αυτο http://www.skroutz.gr/s/287928/Dell-XPS-1647-i5-450M.html Laptop..Eχει κανεiς αποψη?

ο κυριως λογος που θελω να αγορασω το συγκεκριμενο ειναι για την αναλυση της οθονης του ..θα εχει αισθητη διαφορα απο εναν 1360*768?

Λετε να εχω προβλημα στο browsing?

Επισης θελω να παιζω και κανα game και οπως εψαξα λιγο η καρτα γραφικων του δεν ειναι και πολυ ισχυρή..

Λετε να εχω προβλημα στο gaming?

κοιτα..., στα χρηματα αυτα, πιστευω οτι μπορει να βρεθει και κατι πιο δυνατο, αλλα η ποιοτητα κατασκευης και η υποστηριξη της DELL ειναι κατι που δεν το αφηνεις απεξω!!!

η μεγαλη αναλυση της οθονης θα σου δωσει μεγαλυτερη επιφανεια εργασιας στο ιδιο καδρο, αλλα απο την αλλη θα ζορισει και περισσοτερο την καρτα γραφικων στα παιχνιδια....!!!

για κοιτα εδω...http://www.skroutz.gr/s/284658/Sony-Vaio-VPC-EB3S1E-BQ.html

• 2 weeks later...

Ανεκαθεν οι xps ειχαν προβλημα θορυβου και θερμοκρασιας.

Τον λογο ποτε δεν τον καταλαβα.

Οτι ειναι φτιαγμενα απο πολυ καλα υλικα, και σουπερ εμφανησιακα,δεν το αμφισβητει κανεις.

Οπως επισης και οτι.. τσιμπανε λιγο θερμοκρασιες..

Πολυ καλος αυτος ο dell αλλα να ξερεις οτι οι i7.. τσιμπανε σε θερμοκρασιες.

Για λαπτοπ μιλαω παντα.

Διαβασε και διαφορα review και θα το διαπιστωσεις πολυ γρηγορα.

Οι καινουριοι i7 με sandy bridge ειναι πολυ καλυτεροι.:T:

εμενα δεν θα με ενδιεφερε τοσο οι θερμοκρασια, απο τη στιγμη που

1 ειναι καλο μηχανημα

2 ειναι μεσα στο μπατζετ και

3 δεν κανει θορυβο!!!

οσο για τις θερμοκρασιες, ΑΝ μου ηταν καποια στιγμη ενοχλητικο, θα του εβαζα ενα σταντ με ανεμιστηρια απο κατω, και ετοιμος..!! αλλα αυτο θα το εκανα εγω, αν ημουν στη θεση σου.

εσυ κανεις τα δικα σου....!!!:T:

τον Hp δυσκολα να τον δω απο κοντα μιας και ειναι καινουργιο μοντελο..Μαλλον αποφασισα να παω σε αυτον και να αγορασω αργοτερα και μια επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια..Τοσο ασχημα ποιοτικα ειναι τα λαπτοπ της HP ? Aπο οθονη χαλια?

Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι πολυ ωραιο, ειδικα εμφανησιακα.

Αλλα η πλειψηφια απο τους κατοχους Hp λαπτοπ, συνηθως εχει προβλημα με το λαπτοπ μετα απο λιγο καιρο(καμμενη μητρικη και γραφικα τα πιο συνηθισμενα).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.