Jump to content

deninho

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Οταν και αν βρεθει καποια ROM που θα αντεξει στη συσκευη σας πανω απο 15-20 ημερες χωρις προβλημα ριξτε mention.

Ευχαριστω.

Οκ .. θα κάτσω να δω πως θα πάνε τα πράματα..

αλλά το βλέπω μαμά γεννήθηκε, μαμά θα πεθάνει !

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] είχα στο δικό μου για περίπου 5 μήνες την Galnet MIUI ICS 4.0.1

Τώρα με την F1 μάλλον θα μείνω μέχρι να αλλάξω κινητό και να πάω στο Note :red:

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] είχα στο δικό μου για περίπου 5 μήνες την Galnet MIUI ICS 4.0.1

Τώρα με την F1 μάλλον θα μείνω μέχρι να αλλάξω κινητό και να πάω στο Note :red:

Εχω δει τα χερια σου (με ολους τους πιθανους συνδιασμους "οζας" που λενε οι Βορειοι)

το ΝΟΤΕ θα ειναι too much.

Εγω που επαιξα μαζι του στον τοπικο Γερμανο και εχοντας χερι κουπι, απλα ΔΕΝ.

Οριο για την χερουκλα μου ειναι οι 4.3- 4.7 inches.

Επι του θεματος, θα περιμενω περισσοτερο feedback καθως οπως ειδαμε σε διαφορετικες συσκευες (αν και "ιδιες") διαφορετικες συμπεριφορες..

Και εγώ το είχα για μερικές ώρες και ενθουσιάστηκα :red:

Θα σε ενημερώσω για την rom αν και δεν είχα θέμα με την F1 αλλά με αυτή που πρότεινε ο deninho. Η F1 είναι πρόταση απο τον astro

Η f1 είναι όντως πολύ καλή. O developer κάνει πολύ καλή δουλειά. Παρόλα αυτά, είμαι με τη slim ακόμη, και είμαι πολύ καλά

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

• 2 weeks later...

Επειδή έχω ξεπεράσει το πλάνο δεδομένων της σύνδεσής μου, έχω απενεργοποιήσει αυτές τις μέρες την αποστολή και λήψη δεδομένων. Από τις 7.30 σήμερα το πρωί μέχρι τώρα, η μπαταρία είναι στο 95%. Like a bawss:hehe:

Ναι συμβαίνει.

Άμα δε το σκαλίζεις κρατάει..αλλιώς αντίο ζωή ...

Έχω φύγει 3ήμερο και με ολίγη ομιλία,χωρίς 3g κλπ γύρισα με 44%.

Επίσης με wifi+games έχω ξαναφορτίσει σε 3.5 ώρες... :D

Οταν και αν βρεθει καποια ROM που θα αντεξει στη συσκευη σας πανω απο 15-20 ημερες χωρις προβλημα ριξτε mention.

Ευχαριστω.

CM9, το αναβαθμιζω καθε 10 μερες και ειμαι πολυ οκ

slimICS εδώ και αρκετούς μήνες..δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα :) και πάει και σφαίρα νομίζω :))

εδώ περισσότερα info

slimICS

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ root.

Έχει αναλυτικά ο τύπος οδηγίες από το 0 έως το τέλος ή θα ψάχνομαι ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.