Jump to content

deninho

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply
Καμιά καινούρια καλή rom έχουμε να προτείνουμε; γιατί η simplicity (0,40) έχει αρχίσει να κάνει νερά τελευταία...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Και μετα μου λετε γιατι κραζω το Android.....

ΟΥ 666 αρκουδεηδες....

αν και τρολλάρεις.. θα σε απαντήσω σοβαρά:

Δηλαδή στο iOS δεν έχει έρθει στιγμή να πεις "άντε ρε παιδιά βγάλτε κανά update"...;

Γιατί το ίδιο πράγμα μου φαίνεται και εμένα.

Δεν ξερω δεν εχω iOS.:p

Δεν ξερω δεν εχω iOS.:p

χαχαχα

Καμιά καινούρια καλή rom έχουμε να προτείνουμε; γιατί η simplicity (0,40) έχει αρχίσει να κάνει νερά τελευταία...

Η Simplicity είναι πλέον στο 1.5.1....

δεν κοιτάς συχνά το XDA ε; :)

Και by the way... ο kernel semaphore που χρησιμοποιεί και είναι ένας από τους πιό γνωστούς/καλούς για το i9000 είναι έλληνα developer :)

Καμία custom Rom μετά από πολλές που έχω δοκιμάσει....το αποτέλεσμα απο τις δοκιμές μου:

Stock Extra ROM

Semaphore 1.8.2

Universal Adrenaline Shot

ThunderBolt Tweaks

Loopy Smoothness Tweaks

Μερικά patchακια για καλύτερες εφαρμογές και ένα καλό θέμα για την έκδοση που έχετε JVT ή JVS, odexed ή deodexed.

Αυτά και θα με θυμηθείτε... :) :)

Θα σου πρότεινα να μείνεις σε stock εγώ εχω jvt με semaphore 1. 8.2 bm και είμαι παρά πολύ ικανοποιημένος!! Με τα κατάλληλα tweaks το κινητό πετάει!! Η μόνη που αξίζει κατά την γνώμη μου από custom είναι η cynogenmod!! Όλες οι άλλες όλο προβλήματα βγάζουν! Αλλά πρέπει να πειραματιστείσ και να αποφασίσεις μόνος σου... ;-)

σκ@τά είναι και η cyanogen μαύρα χάλια είναι.....

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] αυτά που αναφέρω μετά είναι tweaks τα οποία μπορείς να τα βρεις στους xda ανετα και να τα κάνει.....μερικά εγκαθίστανται μέσω CWM και μερικά όταν το κινητό σου είναι σε κανονική λειτουργία τρέχοντας μερικά scripts και θέτοντας τα σαν boot scripts.

Stock Extra ROM

[ROM] Stock Extra [XXJVT 2.3.5][26 October] - xda-developers ?

Semaphore 1.8.2

[KERNEL] Semaphore JVT_1.8.2 (1.8.2bm)(CF-Root + Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN) - xda-developers

Universal Adrenaline Shot

?????

ThunderBolt Tweaks

[CWM][sCRIPTS][TWEAKS] ThunderBolt! v1.9.0 - 11/11/11 [40/50/60 LMK + VM scaling] - xda-developers ?

Loopy Smoothness Tweaks

[sCRIPT / DISCUSSION] (Smoothness tweak) Android needs its priorities set straight? - xda-developers ?

Μερικά patchακια για καλύτερες εφαρμογές

?????

Σε όσα βρήκα έβαλα και λινκ ώστε να σιγουρευτούμε, αφενός ότι τα βρήκα σωστά :p, κι αφετέρου, αν θελήσει κανείς άλλος να το δοκιμάσει, να μην κάθεται να ψάχνει :)

θα πρέπει να εξηγήσεις κι αυτό το "τρέχοντας μερικά scripts και θέτοντας τα σαν boot scripts" :p

Επίσης, έχει σημασία με τι σειρά θα γίνουν όλα αυτά;

[TWEAK] Adrenaline Shotv12/ Universal Adrenaline Shotv13/Mod Build.prop - xda-developers

[tweaks] mix tweaks- a mix of many tweaks - xda-developers

Τα δύο πιο πάνω λινκ τα λένε όλα....

Επίσης κάποια Patchaκια που λέω είναι, για το email, το οποίο κάνει την εφαρμογή καλύτερη.....για το ιστορικό των κλήσεων ώστε να μην κρατάει να log των sms μέσα σε αυτό, Η εφαρμογή της κάμερα από το miui ή CM.

Αυτά, γενικότερα δες αυτά τα λινκ που σου έδωσα κατά τα άλλα είσαι σωστός και φυσικά ext4 conversion ετσι ?

1.ROM

2.Μετατροπή σε ext4 partition

3.Kernel

4.Mix tweaks (βήμα προς βήμα)

5.Τέλος.

Μετά μπορείς να πειράξεις την CPU από την εφαρμογή Semaphore και τα χρώματα ή τον ήχο από την εφαρμογή του market voodoo control app με την εφαρμογή καλύτερων ρυθμίσεων στα χρώματα που είναι εδώ:

VOODOO colors - "best settings is here" - xda-developers

Για περισσότερα από Δευτέρα, αύριο πετάω :) :) :)

Καλό βράδυ, πιστεύω να σε κάλυψα :D :D :D

Δε γίνεται δηλαδή να βρούμε κάτι που να εγκαθίσταται με ένα (άντε δύο) κλικ σαν κανονικό update; :p

τότε μπορείς να πας σε miui ή σε cyanogen που έχουν υλοποιήσει αυτό που λες για τις εβδομαδιαίες τους ενημέρωσεις....προσωπικά θα πηγαινα σε miui αλλά το έχω κάνει ήδη και γυρισα σε αυτό που προτείνω πιο πάνω και περισσότερο για καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που την έχω.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.