Jump to content

deninho

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply
Μπορεί κάποιος να δει αν μπορεί να κατεβάσει αυτή την εφαρμογή; Ίσως κάποιος που δεν έχει την MIUI ?

https://market.android.com/details?id=com.panasonic.pavc.viera.nrc

Δεν μου την κατεβάζει, γιατί λέει ότι δεν είναι συμβατή με την συσκευή μου.

ουτε σε μενα παιζει..!ειμαι με miui ομως..!

dpi= το ιδιο με του ποντικιου το dpi=dots per inch!

Της γυναίκας μου που είναι με stock 2.3.3 της το κατεβάζει κανονικά. Εμένα όχι.

Κάπου διάβασα ότι πρέπει να αλλάξω κάτι στο build.pro αρχείο. Το άλλαξα, αλλά πάλι τσού.

από πού αλλάζεις τα DPI ? πόσο είναι το default?

στις περισσοτερες ρομ ειμαι προρυθμισμενο..μερικες επιτρεπουν και αλλαγες μεσω του cwm. τα γραμματα σου φαινονται πιο μικρα η πιο μεγαλα σε σχεση με προηγουμενες ρομ?αν η απαντηση ειναι οχι τοτε δεν εχει αλλαξει το dpi στην συσκευη σου!

Για όσους έχουν πρόβλημα με την μπαταρία στην miui: μετά από calibration και clean install με την μέθοδο του damian (tornado rom) πέρασα ξανά την miui και παρατήρησα ότι τρώει πολύ μπαταρία το system. Έσβησα λοιπόν κάποιες εφαρμογές του συστήματος που δεν χρησιμοποιώ (όπως το talk, update κλπ) άλλαξα τον launcher ο οποίος πραγματικά ρουφάει την μπαταρία, έβαλα μόνο 2g μιας και δεν μπαίνω στο internet από τον παροχο, απενεργοποίησά το firewall μιας και τρώει και αυτό πολύ μπαταρία, έβαλα το brightness στο 10 %και τέλος απενεργοποίησά data και sync! Όλα πάνε ρόλοι τώρα! :-)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Για όσους έχουν πρόβλημα με την μπαταρία στην miui: μετά από calibration και clean install με την μέθοδο του damian (tornado rom) πέρασα ξανά την miui και παρατήρησα ότι τρώει πολύ μπαταρία το system. Έσβησα λοιπόν κάποιες εφαρμογές του συστήματος που δεν χρησιμοποιώ (όπως το talk, update κλπ) άλλαξα τον launcher ο οποίος πραγματικά ρουφάει την μπαταρία, έβαλα μόνο 2g μιας και δεν μπαίνω στο internet από τον παροχο, απενεργοποίησά το firewall μιας και τρώει και αυτό πολύ μπαταρία, έβαλα το brightness στο 10 %και τέλος απενεργοποίησά data και sync! Όλα πάνε ρόλοι τώρα! :-)

ΟΚ.

Και τι καταφερες?

Αθλιο ειναι το κινητο χωρις ολα αυτα που εκοψες.

10% brightness?

Στα σκουπιδια πεταξες την AMOLED.

Έλα μου ντε... και γιατί δεν βάζεις και την stock 2.3.3 που είχε το κινητό και να τελειώνει η υπόθεση; Της γυναίκας μου χωρίς ποτέ να ανοίγει WiFi και GPS με την μπαταρία των 1800mah και χωρίς να ανοίγει εφαρμογές (ουσιαστικά μόνο κλήσεις κάνει), της κρατάει πάνω από 12 ημέρες χωρίς φόρτιση.

Εμένα 2-3 άντε στην καλύτερη 4.

Έλα μου ντε... και γιατί δεν βάζεις και την stock 2.3.3 που είχε το κινητό και να τελειώνει η υπόθεση; Της γυναίκας μου χωρίς ποτέ να ανοίγει WiFi και GPS με την μπαταρία των 1800mah και χωρίς να ανοίγει εφαρμογές (ουσιαστικά μόνο κλήσεις κάνει), της κρατάει πάνω από 12 ημέρες χωρίς φόρτιση.

Εμένα 2-3 άντε στην καλύτερη 4.

Γιατι πηρε η γυναικα σου smartphone ειπαμε ?:hehe:

Ας επαιρνε το NOKIA 1616 που η μπαταρια του κραταει κανα μηνα!

ΟΚ.

Και τι καταφερες?

Αθλιο ειναι το κινητο χωρις ολα αυτα που εκοψες.

10% brightness?

Στα σκουπιδια πεταξες την AMOLED.

Κατάφερα να εχω μια ρομ με αριστη απόκριση που είναι το σημαντικότερο για εμένα-χωρίς να χρειάζεται να το φορτίζω κάθε 8 ώρες! Έτσι και αλλιώς και στην jvt που ήμουνα τόσο έβαζα το brightness! Πως γίνεται και σου κρατάει 4 μέρες εσένα? Θα πετάξω την μπαταρία στα σκουπίδια στο τέλος! Galaxy s έχεις?

Γιατι πηρε η γυναικα σου smartphone ειπαμε ?:hehe:

Ας επαιρνε το NOKIA 1616 που η μπαταρια του κραταει κανα μηνα!

Γιατί αγόρασα εγώ και επειδή δεν αντέχω την γκρίνια. Παντρέψου ... και θα με καταλάβεις.
Πως γίνεται και σου κρατάει 4 μέρες εσένα? Θα πετάξω την μπαταρία στα σκουπίδια στο τέλος! Galaxy s έχεις?
Galaxy S έχω και εγώ. Αλλά πράγματι ρε παιδιά, αυτή η MIUI όμορφη είναι, πολλά καλούδια έχει, αλλά καίει πολύ ρεύμα. Με την 2.3.5 είχα αυτονομία πάνω από 5 ημέρες. Με λίγη χρήση WiFi, φωτεινότητα στο αυτόματο.

εσεις καλα ειστε,η δικια μου πηγε και πηρε το note επειδη ζηλευε την ζουπερ αμολεντ!!!:p:P:hehe:

(iphone ειχε πριν και κανει μονο κλησεις!!:p:p)

εχετε αλλαξει μπαταρια η την "μαμα" εχετε?γιατι μου φαινεται εχει πεσει η αυτονομια του απο τοτε που το εχω παρει..!

καλυτερη σε σχεση με την αυθεντικη ετσι?υποσχεται ολα οσα λεει?:/

αν ειναι θα την παραγγειλω λειαν συντομως..!

δεν θελει αλλο καπακι πισω,σωστα?

Ίδιες διαστάσεις με την oem, άρα ίδιο καπάκι. Εγώ είδα μια αύξηση 15-20% στη διάρκεια (περίπου όση είναι η παραπάνω χωρητικότητα). Για 12€ νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Και σε μια εβδομάδα την είχα σπίτι :) Το μόνο κακό ήταν ότι έδωσα λεφτά σε γερμανούς :p

Οκ, ευχαριστώ! Καληνύχτα! Θα προσπαθήσω. Αν δεν τα καταφέρω μου εξηγάς κι εσύ αύριο!

Μετά από εντολή που βρήκα (*2767*3855#) το κινητό έγινε όπως την αρχή όταν το αγόρασα, αλλά έμεινε πάλι η root version.

Τώρα συνδέεται το pc. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να βάλω την αρχική version του κινητού όπως ήταν όταν το αγόρασα

και να φύγω από root? Εντομεταξύ η έκδοση Kernel: 2.6.32.9 root@DELL105 #1 και Build number: FROYO.XWJS8 σημαίνει πως είμαι root η όχι? Γιατί έτρεξα ένα GalaxyS_I9000_One-Click_Root και έγινα root και μου βγήκε πάλι το εικονίδιο superuser και μετά πάτησα unroot και έφυγε. Τώρα φαίνομαι root η όχι? Κι άλλο edit. Έκανα τα βήματα για να βάλω το Gingerbread 2.3.5, πάτησα το start και όλα ok, μέχρι που μου βγάζει το σφάλμα Can’t open the serial(COM) port και δεν μπορώ να ολοκληρώσω την διαδικασία. Τι κάνω τώρα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.