Jump to content

deninho

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

[ROM][24-9-11] Simplicity 1.0 [2.3.5~JVS] ODEXED | Supercharged! - xda-developers

Επί τη ευκαιρία, μιας και στις οδηγίες λέει καλό είναι να περάσουμε πρώτα τη stock jvs, παίζει κανένα ρόλο ότι το κινητό μου είναι της (ελβετικής) orange; Ή κατεβάζω μια sgs jvs stock και είμαι μια χαρά;

μέσω odin υποθέτω. Έψαχνα και στα videos του totallydubbedhd, που συνήθως έχει οδηγούς για την εγκατάσταση rom και πυρήνων, αλλά δεν έχει κάνει ακόμη κάτι για εδώ.

Απ'ότι διάβασα, πάντως, ας το αφήσουμε μερικές μέρες, να βγει η 1,1 γιατί αυτή εδώ μπορεί να βγάλει σπαστικά bugs.

καταρχην υπαρχει ντεβ που εχει την 2,3,5 μονο με τα βασικα και τιποτα παραπανω. δηλαδη ρουτ,κερνελ καλο (θεσσαλονικιοτικο!!) και τιποτα αλλο..!χωρις μπαγκς χωρις τιποτα.η σιμπλισιτι εχει θεματακια οσες φορες και να φλασαρω απο πανω την ιδια ρομ..!

Από ό,τι διάβασα, δεν έχει market για κάποιο λόγο

το μαρκετ το βαζεις με παρα πολλους τροπους..!στην σιμπλισιτι ας πουμε δεν εχει το μαρκετ 3 που το περασα εγω μετα γιατι το 2 μαρκετ δεν μαρεσει!με μια αναζητηση το βρισκεις. αν δεν το βρεις, 3του μηνα κατεβαινω κρητη να το ανεβασω καπου να το κατεβασεις!

ρε συ ΒΑΡΕΘΗΚΑ αυτο θέατρο του παραλόγου!!!

Ένα φτιάχνει 3 χαλανε

Εάν ήθελες αξιοπιστία να μην το πείραζες από την αρχή.

Samsung με Android έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Ούτε τις αναβαθμίσεις της εταιρείας δεν του περνάω : )

Εάν ήθελες αξιοπιστία να μην το πείραζες από την αρχή.

Samsung με Android έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Ούτε τις αναβαθμίσεις της εταιρείας δεν του περνάω : )

μα δεν το "πειραξα".

Μια 2.3.4 απλη με lagfix έχω πάνω.

Περί αναβάθμισης πάλι δεν συμφωνω.

Οταν το πήρα είχε 2.1 πάνω.

Δηλαδή να μην έχω υποστήριξη flash και tethering/βιντεοκλησεις?

Και οι τύποι που πήραν δυπηρινα και φοραγαν από μαμά έκδοση που δεν υποστήριζε καν dual cores και πηγαινουν χειρότερα από wildfire απλό?ούτε αυτοί να αναβαθμίσουν?

Όλες οι συσκευές μου είναι uptodate.

PC,smartphones,psp.

μονο η ρημαδα ρημάδα rom του γαλαξία με ταλαιπωρεί τοσο.

Συμφωνουμε ότι διαφωνούμε Γιαγκο.:)

2.3.4 νομίζω ότι είναι η τελευταία επίσημη.

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] για δες κι αυτήν [ROM][XXJVS] F1 Innovation V11 [Fast, Smooth & Stable][25-9-11] - xda-developers ίσως είναι αυτό που θες :) (ΔΕΝ την έχω χρησιμοποιήσει, απλώς βάσει της περιγραφή της)

Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, δοκιμάστε την MIUI, Redefining Android – MIUI Android Developers . Όταν την έβαλα έμεινα έτσι...

I_jizz_in_my_pants_by_HOLIMOUNT.jpg

και μετά έτσι

orig_33791_1_1292467693.jpg

ειναι cm7 κινεζοτροποποιημενη και εχει φανατικους οπαδους..!επισης ειναι πολυ πιο γρηγορη και σταθερη απο αυτες τις ρομ που δοκιμαζουμε,απλα οι ρυθμισεις θυμιζουν αιφον..! δεν ξερω ακομα αν της λειπει κατι,παντως εχει devs για "ολα" τα κινητα,οπως ακριβως η cm7..!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.