Jump to content

deninho

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Λοιπον θα έχεις βαλει το rar με την Simplicity μεσα στην SD σου την ενσωματωμένη του κινητου.

Θα κλείσεις το κινητό και θα μπεις σε recovery mode, μολις μπεις θα επιλεξεις εκει που λέει "install zip from SD" και θα το οδηγησεις να βρεις το rar αρχειο με την Simplicity.

Πριν κανεις την εγκατάσταση όμως κανε και τα δυο Wipe που εχει στις επιλογες.

Για οτι αλλο εδω είμαστε.

Αν επιλέξεις το "apply update from sdcard" τοτε αναγκαστικά πρεπει να το μετονομάσεις.

Αν επιλέξεις το "install zip from sdcard" τοτε όποιο zip και να έχεις μεσα στην SD σου θα προσπαθησει να το κανει εγκατασταση.

Πιστεύω το rar το έχεις στο root.

Άντε καλορίζικο, τώρα αν θέλεις μπορείς με το odin και πάλι να περάσεις, αφού τελειώσει η διαδικασία, την BM (big memory) έκδοση του kernel που σου δίνει 353MB RAM.

Αν θέλεις. :)

Χρησιμοποιησε το ext4 στο μενου και επελεξε "convert to ext4" και εκει θα δεις...

Αν δεν το εχεις κανει δηλαδη.

Αυτό δεν το είχες πει:p

Με την Simplicity έχω ένα θέμα. Κάποιες φορές αρνείται να συνδεθεί στο internet (όχι wifi, σε 3g ή gprs αρνείται) και στρώνει μόνο με επανεκκίνηση.

εβαλα παλι πισω την 0,4 αλλα εχω θεμα με το μπλε δοντι.. δεν ανοιγει παντα επιτυχως και στρωνει και μενα υστερα απο επανεκκινηση..!κανει καλη δουλεια ο ντεβ αλλα εχει ακομα να διορθωσει αρκετα πραγματα..!

ρε σεις κάτι δεν κάνετε σωστά δεν μπορεί, πότε μα ποτέ δεν δημιουργήθηκε τέτοιο πρόβλημα και την χρησιμοποιώ καιρό και την 0.33 και την 0.40 από την στιγμή που βγήκε, όλα κομπλε !!

Eιπα να το πειραματιστω λιγαααακι με το κινητο (να ναι καλα ο MOS)!:smoke:

Kαλη λυση ειναι επισης η 2.3.4 της swisscom μαζι με το sernaphone 1.6 μαζι με το ελληνικο πληκτρολογιο και swype απο εδω.

Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

Το περναμε βαζωντας το κινητο σε CWM mode.

Γεια σας παιΔεια ειμε καινουΡγιο μελως και θα ηθελΑ να μαι βοηθησαιτε.

Πσαχνω μεια ΡΟΜ για το γκαλαξοι S 1 γιατι η 2.3.4 με λαγκφιξ που χω περασΕι μου χει σπαση τα νευρα με τα κοκομπλοκα που τροει.

Καλώς ήρθες φίλε [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION]

Μπορείς να ψάξεις καλύτερα στο thread αυτό εδώ και θα καταλάβεις τι παίζει.

Επίσης θα σου συνιστούσα να χρησιμοποιείς κάποιον ορθογράφο πριν ποστάρεις γιατί το ποστ σου είναι αίσχος και οχι τίποτα μεταξύ μας, μου είπαν ότι κυκλοφορούν κάτι πράσινοι εδώ μέσα που μοιράζουν καρτούλες ειδικά ένα που γύρισε για να εκδικηθεί.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.