Jump to content

deninho

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

ο,τι και να λεμε εμεις, το μελλον ειναι στο IOS και στο android (εκει παει δλδ το πραμα)

Αλλα τί θα κανει με τον quad πια?

Αν παντως παραμεινει σε βαρος και παχος πολυ κοντα στο SGS2 8α ειναι πολυ συμπαθητικο!

Παλληκαρια χαιρετω.

Συγγνωμη προκαταβολικα αν αυτο που θα ρωτησω εχει τυχον ερωτηθει ηδη, ή θα επρεπε να το ξερω...

Χαζευω και διαβαζω απο τη δουλεια (LOOOL) το topic απο την αρχη, και επειδη με ενδιαφερει (εχω το Samsung GT-S5830 -Android version 2.2.1 -Kernel version 2.6.32.9-perf root@DELL#1 - Build number FROYO.BUKA7).

θα με ενδιεφερε να μαθω αν ολα αυτα που περιγραφετε με τις αλλαγες της ρομ κλπ κλπ θα παιξουν και στο δικο μου κινητο ή τυχον δεν ειναι συμβατο, γιατι αν ειδα καλα μιλατε για Samsung S GT-I9000 κλπ κλπ.

Να δοκιμασω καποια στιγμη ολο το ζητημα ή θα το κανω !@#$% το κινητο και δε θα εχει επιστροφη?

Σας το ρωταω αυτο, γιατι καλες "μοντες" επι του κινητου στην αρχη του "τοπικ" (σελ.4) στο τελος συνοδευτηκαν απο την ατακα

"Σημείωση: Το παρόν είναι ΜΟΝΟ για Samsung Galaxy S GT-I9000 (διεθνή), της Verizon και Bell South."

Γενικοτερα λοιπον, αυτο που ρωταω, ειναι αν ολα αυτα θα επαιζαν και για το δικο μου μοντελο Samsung.

Οποιος ξερει ας απαντησει.

Σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Τακης

Όπως σου είπε και ο panos444 ρίξε μια ματια στο Galaxy Ace S5830 Android Development - xda-developers έχει μπολικο πράγμα να περασεις για το κινητο σου και να του δωσεις λιγη δυναμη παραπανω και ομορφια !! :)

[ΝOOB MODE ON]

Παιδες εχω ενα galaxy s εδω και 1 χρονο και του εχω περασει μεσα απο το kies την επισημη 2.3.3.

Επειδη το βαριεμαι θελω να του περασω την simplicity που βρισκεται εδω.

Ποια ειναι η διαδικασια και επισης αν θελω να το επαναφερω στην original 2.3.3 που φοραει τωρα?

[/ΝOOB MODE OFF]

Κατεβασε το επισημο firmware απο το samfirmware.com να το εχεις backup.

Κατεβασε την Simplicity και περνα την με τις οδηγιες αυτες How to Use ODIN to Flash Your Samsung Galaxy S

δεν χρειαζεσαι απαραιτητα το .pit αρχειο.

Αυτη ειναι η διαδικασια, απλη, φορτωνεις την τοποθεσια της rom στο πεδιο pda του odin και με το κινητο σε download mode το φλασαρεις.....

για να το βαλεις σε download mode πατας με κλειστο το κινητο το κεντρικο πληκτρο και το volume down συνεχομενα και συνδεεις εκεινη την ωρα το καλωδια για τον υπολογιστη (εχεις περασει τους drivers για το κινητο) τοτε αναβει το κλασικο πρασινο "Downloading" και το εχει αναγνωρισει στο odin, εισαι ετοιμος να το φλασαρεις με την Simplicity.

Δες και στο λιν πιο πανω τα λεει με λεπτομερειες. :)

Κατεβασε το επισημο firmware απο το samfirmware.com να το εχεις backup.

Κατεβασε την Simplicity και περνα την με τις οδηγιες αυτες How to Use ODIN to Flash Your Samsung Galaxy S

δεν χρειαζεσαι απαραιτητα το .pit αρχειο.

Αυτη ειναι η διαδικασια, απλη, φορτωνεις την τοποθεσια της rom στο πεδιο pda του odin και με το κινητο σε download mode το φλασαρεις.....

για να το βαλεις σε download mode πατας με κλειστο το κινητο το κεντρικο πληκτρο και το volume down συνεχομενα και συνδεεις εκεινη την ωρα το καλωδια για τον υπολογιστη (εχεις περασει τους drivers για το κινητο) τοτε αναβει το κλασικο πρασινο "Downloading" και το εχει αναγνωρισει στο odin, εισαι ετοιμος να το φλασαρεις με την Simplicity.

Δες και στο λιν πιο πανω τα λεει με λεπτομερειες. :)

Προσπαθω πρωτα να βρω την original, γραφω *#1234# και λεει στο PDA I9000XWJVN και στο samfirmwares μου λεει οτι ειναι australia/america... Παιζει να κανω καμια πατατα?

Όχι, λοιπόν τώρα που έχω λίγο περισσότερο χρόνο να σου εξηγήσω τι να κάνεις μιας και είναι σε rar.

Έτσι όπως είσαι στην επίσημη ρομ, πέρνα με τον ίδιο τρόπο (odin) το kernel "Semaphone" και όταν είναι έτοιμος πες μου, το 1.6 έτσι ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.