Jump to content

deninho

Recommended Posts

Αυτό το widget Daily Briefing, που είχε στις στοκ ρομ το κινητό, μπορεί να βρεθεί κάπου κάπως; Ή κάτι αντίστοιχο; Με είχε βολέψει πολύ με το σμαρτ αλαρμ που έδειχνε και τον καιρό.

InfoAlarm.apk

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Δεν είναι ότι χάνετε συνεχώς απλά δείχνει άλλα από ότι πρέπει να είναι κανονικά, με 4-5 φορτίσεις ενώ έχει τελειώσει η μπαταρία του και καθαρίζοντας τα battery stats έρχεται κάπως στα ίσια του !

thanks αλλά δυστυχώς δε γίνεται εγκατάσταση :( (είμαι σε σιμπλίσιτυ 0,33)

Για το θέμα της μπαταρίας, τσίμπησα μία 1800mAh (ετούτηνα) που δείχνει, προς το παρόν πολύ καλή. Την πρότειναν στο φόρουμ του ντάρκυ, αποφάσισα να την αγοράσω, και αποδεικνύεται ότι όντως είναι ~20% πιο μεγάλη. Τώρα, το θέμα είναι, τι διάρκεια θα έχει :hmm:

και εγώ σε simplicity 0.33 είμαι και ετοιμάζομαι για την 0.40.

Δεν το κάνει εγκατάσταση ??

Θέλω να μου πεις για την μπαταρία, είναι του ίδιου μεγέθους με την κανονική, απλά διαφορετικής χωρητικότητας ή θα χρειαστώ αν την πάρω και καπάκι που θα εξέχει ??

Η μπαταρία είναι ακριβώς ίδιου μεγέθους με την κανονική. Για να είμαι ειλικρινής, αν έβρισκα την μπαταρία για το I9003 (Armani Edition) που είναι ίδια με τη μπαταρία του SGS, απλώς είναι στις 1650mAh, θα την έπαιρνα. Επειδή, όμως, παντού έβρισκα ιμιτασιόν, προτίμησα αυτήν με τις καλύτερες κριτικές :p

Το Daily Briefing πάω να το κάνω install, γράφει installing και μετά μου λέει "Application not installed"

γιατι δεν δοκιμαζεις το beautiful widgets?! επισης αυτο το λινκ δεν παιζει σε αγγλικα να καταλαβω τι παιζει?!

χθες εβαλα τον αμεστρη 1,6..!στο4ραντ ειναι λιγο πανω απο 2000,αλλα καμια δεν εχει την ταχυτητα και την αυτονομια της cm7,μακαρι να διορθωσουν επιτελους 4-5σημαντικα θεματα να γυρισω σε αυτη..

simplicity 0.40 στα 2800+ !!

η cm7 βγαζει 2000 αλλα αν την βαλεις θα καταλαβεις πως τα 2800 αυτης της ρομ δεν φτουρανε..!!οτι ειναι απλα νουμερα και τιποτα παραπανω..!!!:bigsmile:

Έχω κάμποσο καιρό την 2.3.3 την επίσημη αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος και λέω να πάω σε 2.3.4

Ποια είναι η καλύτερη που μπορώ να βρω (και αν είναι ξένη να της βάλω κάπως ελληνικά; )

Έχω κάμποσο καιρό την 2.3.3 την επίσημη αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος και λέω να πάω σε 2.3.4

Ποια είναι η καλύτερη που μπορώ να βρω (και αν είναι ξένη να της βάλω κάπως ελληνικά; )

2.3.4 JVR θα βάλεις.. απλά δεν έχει ελληνικό keyboard- swype αλλά τα περνάς πολύ εύκολα με το CWM. Για να αποκτήσεις root + cwm πέρνα πάνω στην 2.3.4 τον semaphore kernel του Στράτου.

Άμα θα έχεις cwm + cf root απλά ψάξε στο myphone για το ελληνικό swype, περνάς το .zip file πάνω στην sd card σου και το κάνεις ένα απλό install μέσα απο cwm recovery mode.

I Hope i helped.

η cm7 βγαζει 2000 αλλα αν την βαλεις θα καταλαβεις πως τα 2800 αυτης της ρομ δεν φτουρανε..!!οτι ειναι απλα νουμερα και τιποτα παραπανω..!!!:bigsmile:

Έχω περάσει και από Darky και από CM και από Juwe's και και και πίστεψε με η συγκεκριμένη ρομ από την 0.33 είναι αστέρι όπως έχουν πει και μερικές σελίδες πριν κάποιο φίλοι.

Τα νούμερα στην συγκεκριμένη έκδοση έχουν να κάνουν με το I/O όπου το έχει πειράξει το παλικάρι και φυσικά από το kernel που ο σαλονικιός μας έχει βγάλει μια BIG MEMORY έκδοση, άλλο πράγμα !!

Έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το video στο gtalk?έχω περάσει διάφορες εκδόσεις του αλλά μόνιμα FC.... 2.3.4 φοράω (l.n.b rom) και τον κερνελ του πατριώτη!έχετε κάποια δοκιμασμένη λύση?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ναι ναι με.....

Known issue: Wifi instant disconnections & low signal strength !!

Ναι το έιχα διαβάσει αλλά νόμιζα πως ήταν θέμα με τον παλιό kernel semaphore.. και ξέχασα να κάνω edit εδώ . Οπότε υπομονή μέχρι να fixαριστει.

Έβαλα την simplicity 0.40pre.

Δύο θέματα που παραμένουν είναι η μή φόρτιση του κινητού στο 100% το βράδυ (όχι πάντα) και ότι μερικές φορές αρνείται να συνδεθεί στο διαδίκτυο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.