Jump to content

deninho

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

μην αλλαξεις τιποτα!!ειναι πολυ γρηγορος κερνελ!swype ελληνικο και γω παρμενο απο το myphone εχω..!εχει πολυ καλυτερη διαχειρηση μπαταριας απο τον darkyy επισης ο οποιος πριν φυγει εβγαλε μια απο τις χειροτερα μαγειρεμενες ρομ..!γενικα αυτο το παλικαρι εχει κανει πολυ καλη δουλεια με αυτη την ρομ..!

skype ελπιζω να μην βαζετε απο το μαρκετ και να εχετε δει την εφαρμογη που ειναι μονταρισμενη στα μετρα του κινητου μας..!!

εδιτ: quadrant ετρεξες?!!!:D

edit2: ελληνικος ειναι ο κερνελ!!:p απο την θεσσαλονικη ειναι ο dev!!!!

Ο δικός μας, ο Σαλλονικιός έβγαλες νέο kernel πολύ καλύτερο, 1.6 η έκδοση του, αξίζει να το περάσετε στην ROM. (Semaphone ala Salonik)

Και πως αλλάζεις Kernel?

ειμαι μερικες μερες με αυτην και παει πολυ καλα..!!! [ROM][18-08-11] Simplicity 0.33 [2.3.4~JVR] Supercharged | Lag-free browser | ODEXED - xda-developers

εφυγα απο cm7 γιατι ηθελα βιντεοκληση και να το σβηνω το κινητο που και που και να φορτιζει..αυτα δεν θα τα λυσουν ποτε τα θεματα..αυτονομια και ταχυτητα σαν cm7 δεν εχει καμια ρομ οσες και αν περασα..!ο darkyy επισημα πλεον εχει αποσυρθει απο το dev οποιαδηποτε κινητου..!

Καλή η simplicity, το μόνο που έχω παρατηρήσει, είναι ότι αργεί το κινητό να φορτίσει. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Και πως αλλάζεις Kernel?

κατεβάζεις το .tar αρχείο και το περνας στο κινητό με το odin, λεπτομερέστερα, βάζεις το κινητό σε download mode και στο πεδίο PDA του ODIN φορτώνεις το kernel και το περνάς, διαδικασία που δεν βαστάει πάνω από 20 δεύτερα.

Καλή η simplicity, το μόνο που έχω παρατηρήσει, είναι ότι αργεί το κινητό να φορτίσει. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Δεν είναι μόνο σε αυτή την Ρομ...

δοκιμασα και αλλη μια ρομ (περιεργο ε?!!!!),που εχει βαση της την 2.3.4 (jvr), εχει πολλα προεγκατεστημενα προγραμματα χωρις να ειναι αργη..!και τελος εχει πολυ ωραια εμφανιση..!διαλεγετε επιπεδο "εξοπλισμου" κοινως τι εφαρμογες θελετε..!εχει προεγκατεστημενη ισως την πιο περιζητητη επι πληρωμη τωρα πλεον εφαρμογη,εν ονοματι μαυρο μαρκετ..!(αν υπαρχει προβλημα ακομα και στην αναφορα της συγκεκριμενης εφαρμογης κανω εντιτ στο ποστ!)

και το κερασακι στην τουρτα εχει τον Semaphore κερνελ, τον καλυτερο κατα την γνωμη μου στην 1,6 εκδοση του,την οποια οπως εχουμε ξαναπει τον φτιαχνει ελληνας, ο stratosk. δεν το ξερω ουτε εχουμε μιλησει ποτε( το αναφερω για να μην παρεξηγηθω!),την ρομ την εχω 3μερες και θεωρω πως ειναι πολυ καλη..!επισης στην simplicity δεν λειτουργουν τα lock screens και εδω ανακαλυψα ποσο εντυπωσιακα ειναι!αυτα τα λιγα! το λινκ για την ρομ ειναι εδω: [ROM] Amestris V3.6 [XXJVR]|The Orange Magic|Super Graphical[8thSeptember]CHALLENGER! - xda-developers

οτιδηποτε χρειαστειτε παρεχει λινκ ο μαγειρας!!! τελος αν θελετε την αποψη μου καντε του wipe αφου παρετε ενα μπακαπ..!

Αυτό το widget Daily Briefing, που είχε στις στοκ ρομ το κινητό, μπορεί να βρεθεί κάπου κάπως; Ή κάτι αντίστοιχο; Με είχε βολέψει πολύ με το σμαρτ αλαρμ που έδειχνε και τον καιρό.

Αυτό το widget Daily Briefing, που είχε στις στοκ ρομ το κινητό, μπορεί να βρεθεί κάπου κάπως; Ή κάτι αντίστοιχο; Με είχε βολέψει πολύ με το σμαρτ αλαρμ που έδειχνε και τον καιρό.

το beautiful widgets εχει και καιρου,βασικα ειναι απειρα,γραψε widget weather και θα σου βγαλει παρα πολλα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.