Jump to content

deninho

Recommended Posts

Τότε ακολουθείς τις οδηγίες που σου λένε στην κάθε ρομ! δεν χρειάζεται αυτή η διαδικασία που περιγράφω εκτός και αν θες να βάλεις 2.2..! η 9,5 του darkyy είναι ότι καλύτερο σε 2.2!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Τελικά έβαλα την [ODIN] DarkyROM 10.2 Resurrection GT-I9000 | DarkyROM και ησύχασε το κεφάλι μου. 2 βήματα και τέλος. Να κάνω και ένα factory reset, γιατί βλέπω ότι τελικά δεν έσβησε τίποτα από ό,τι είχα μέσα.

αυτη η ρομ εχει bat drain λεει ο σοφος μερικα ποστς πισω,ισως πρεπει να περιμενεις την ενημερωση της! δοκιμασε οσες rom μπορεις και διαλεξε ειναι η συμβουλη μου;) αυτο εξαρταται βεβαια και απο τον χρονο που διαθετεις..!το nandroid backup δεν το κανω ποτε εγω!:p

Για να καταλάβω. Τώρα που έχω βάλει το ClockWork Mod recovery, μπορώ να φορτώσω όποια rom θέλω, απλά βάζοντάς την στη μνήμη του τηλεφώνου;

Γιατί ειλικρινά είχα χάθεί. Βάλε το ένα, αν έχεις 2.2.1. δεν μπορεις να βάλεις gingerbread rom, είχα μπερδευτεί. Η DarkyROM 10.2 Resurrection ήταν η ποιό απλή. Ανοίγεις Odin, τη φορτώνεις, μπαίνεις σε download mode, και τέλος.

Για να καταλάβω. Τώρα που έχω βάλει το ClockWork Mod recovery, μπορώ να φορτώσω όποια rom θέλω, απλά βάζοντάς την στη μνήμη του τηλεφώνου;

Γιατί ειλικρινά είχα χάθεί. Βάλε το ένα, αν έχεις 2.2.1. δεν μπορεις να βάλεις gingerbread rom, είχα μπερδευτεί. Η DarkyROM 10.2 Resurrection ήταν η ποιό απλή. Ανοίγεις Odin, τη φορτώνεις, μπαίνεις σε download mode, και τέλος.

Όποια ρομ θες που να είναι συμβατή με clockwork mod λογικά.Το αναφέρουν σε όλες νομίζω.Ειδικά στο modaco.com

Εχω την 10.2 απ' την πρωτη μερα που την ανεβασε. Στην αρχη πηγαινε πολυ σφαιρα, μετα το restore των δεδομενων μου και των apps πηγαινε καλα. Σε καποια φαση ομως αρχισαν τα κολληματα. Εφαγε wipe στα παντα, εκανε κανενα 5λεπτο να μπουταρει και συνεχισε σχετικα αργα. Αλλαξα πυρινα, εβαλα τον GTO 2.2 RC1... μαλλον καπως καλυτερα, αλλα το κινητο ειναι ασταθες. Ενω μπορει να σου πεταξει και 3k στο quadrand τρωει κολληματα....

Με βλεπω για cm7 μολις βρω χρονο.... τα βαρεθηκα αυτα τα glitches.:sick:

2.3.5 ειναι οι καινουριες της cm7..! επισης απο τα γνωστα bugs απο αυριο αφαιρειται το εξης: τωρα πλεον το κινητο θα φορτιζει και κλειστο!!!και μετα το μονο που μενει σαν bug ειναι οτι το usb δεν βγαζει hdmi..!!!!!!α εβαλα 10,2..!!μην πω ποσες βδομαδες ειναι πισω ο νταρκυ πλεον..!το εχει αφησει το δικο μας..!!

Πανο απ οτι καταλαβα το cm7 μπαινει οπως και οι αλλες rom πλεον ετσι; Οπως ειμαι απ την 10.2 κανω update με το cwm?

Σχετικα με το restore των δεδομενων μου, κανω apk+data ή μονο apk?

Γενικά, εγώ θα σου πρότεινα να δεις αν υπάρχει κάποιο άλλο κινητό στα ίδια λεφτά με καλύτερη μπαταρία :p Αν εξαιρέσεις την μπαταρία, το κινητό είναι φανταστικό (με τις πειραγμένες ρομ)

2.3.5 ειναι οι καινουριες της cm7..! επισης απο τα γνωστα bugs απο αυριο αφαιρειται το εξης: τωρα πλεον το κινητο θα φορτιζει και κλειστο!!!και μετα το μονο που μενει σαν bug ειναι οτι το usb δεν βγαζει hdmi..!!!!!!α εβαλα 10,2..!!μην πω ποσες βδομαδες ειναι πισω ο νταρκυ πλεον..!το εχει αφησει το δικο μας..!!

Δηλαδή η cm7 τι παραπάνω προσφέρει; να δούμε αν αξίζει να μετακομίζουμε :p

Γενικά, εγώ θα σου πρότεινα να δεις αν υπάρχει κάποιο άλλο κινητό στα ίδια λεφτά με καλύτερη μπαταρία :p Αν εξαιρέσεις την μπαταρία, το κινητό είναι φανταστικό (με τις πειραγμένες ρομ)

Δηλαδή η cm7 τι παραπάνω προσφέρει; να δούμε αν αξίζει να μετακομίζουμε :p

Είχα για 3 χρόνια Nokia N85 και το φόρτιζα 1-2 φορές τη μέρα οπότε είμαι συνιθησμένος :p . Απλά δεν ξέρω τι παίζει με την 2.3 έκδοση + ελληνικό πληκτρολόγιο και να είναι η official έκδοση, που μάλλον δεν υπάρχει.

*** Δηλαδή μου λες να πάρω το Nexus S που έχει ήδη 2.3 από μόνο του?

Επίσης, η amoled με την S-LCD δεν έχουν καμία διαφορά στην αντοχή και στην ταχύτητα απόκρισης ?

Επίσης θέλω μια διευκρίνιση από κάποιον που έχει το galaxy s 8GB. Η μνήμη που διατίθετε για το λειτουργικό πόσο είναι?? Γιατί κάπου διάβασα κάτι ότι κάποιες εφαρμογές δεν γίνεται να τις κάνεις install στο άλλο partition, πρέπει να γίνει install στο partition του λειτουργικού. Επίσης, υπάρχει τρόπος να κάνεις manual partitioning και πχ να δώσεις τα 3/8 GB στο OS?

Ευχαριστώ και σορρυ για το imba spam.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.