Jump to content

deninho

Recommended Posts

α. έχει κανείς να προτείνει κάποιο modem? για darkyrom 10.1 -δεν ξέρω αν παίζει ρόλο-

β. Με ποιο πρόγραμμα αλλάζουμε συχνότητα επεξεργαστή ή και voltage? Και πως είμαστε βέβαιοι ότι είναι βραχόσταβλο το κινητό; Γιατί δεν είδα πουθενά orthos για android :p

υγ. έβαλα darkycore 2.6 και σε σχέση με το 2,4 πήρε ένα κατιτίς σε σπιρτάδα :)

voltage control και pimp my cpu για το β.

1600 MHz - 1.500v / -> That's high and many devices will fail on this frequency. Find working UV for you if any.

1500 MHz - 1.500v / -> That's high and many devices will fail on this frequency. Find working UV for you if any.

1440 MHz - 1.475v / -75mv

1400 MHz - 1.450v / -75mv

1300 MHz - 1.400v / -75mv

1200 MHz - 1.350v / -75mv

1000 MHz - 1.250v / -50mv - If you have stability issues, try to let this one by default.

800 MHz - 1.200v / -75mv

400 MHz - 1.050v / -100mv

200 MHz - 0.950v / -150mv

100 MHz - 0.950v / -200mv - (can be very different between two devices)

ειναι παρμενα απο xda!:p

το pimp my cpu εχει κατι σαν ορθος..! ειμαι με cm7,δεν εχω βιντεοκληση, το ραδιο φμ χθες καταφερα να το φτιαξω,και τελος δεν εχω εξοδο απο το usb->hdmi αλλα κατα τα αλλα ειναι μιλια μπροστα απο τον darkyy που παρατησε την συσκευη μας..!:p

γενικα πλεον ολοι οι dev στραφηκαν στο 2.. λιγες αλλαγες βλεπω πλεον σε σχεση με τον "πανικο" που γινοταν παλια..!

εδιτ: η cm7 βγηκε official..!:p

• 3 weeks later...
  • Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Απορία: Το καλώδιο micro usb που δίνουν με το κινητό, είναι κάτι το ιδιαίτερο, ή κάνει ένα οποιοδήποτε usb->micro usb καλώδιο (τυχαίο παράδειγμα: του nokia xpress music 5800);

Γιατί ενώ ήμουν 100% σίγουρος ότι το πήρα μαζί μου, τελικά το άφησα στην αθήνα, και απ'ότι φαίνεται έκανα βλακεία με ένα theme που ήθελε να εγκατασταθεί με cwm, και τώρα μου εμφανίζει συνεχώς το bootanimation :p Στο recovery & download mode μπαίνω, άρα υποθέτω πάω για odin (σωστά?????)

Ολα τα καλωδια κανουν, νοκια εχω και εγω!

Αν δεν εχεις κανει κατι ακομα, στο recovery θα βρεις πολλες ενεργειες...

πηγενε στο restore και δες ποσο πισω εχεις backup... ξεκινα με wipe dalvik cache, wipe cache, wipe data/factory reset....

Καθε φορα κανε και restart για να βλεπεις αν αλλαξε κατι...

Αν δε δουλεψει τιποτα πας για odin, αλλα δυσκολα θα φτασεις εκει.

ειχε πεσει πολυ το νημα του και ενας τροπος εμενε να το κανει να απογειωθει παλι..!!

[ROM] [22.07.2011] DarkyROM v10.2 ★ JVQ ★ What are you waiting for? - xda-developers εβγαλε την 10,2 και την ονομαζει τελικη..!λογικο αφου εδω και 2μηνες εχει παρατησει το κινητο μας..!!:p

δεν ξέρω αν έχεις δει, έχει δικό του φόρουμ. Εκεί έχει περισσότερα νέα για τις rom του :D

Προσωπικά, δεν την περνάω ακόμα την 10,2 μέχρι να δω τι παίζει με την μπαταρία, γιατί για την jvq είχα δει πολλά παράπονα (βέβαια, ήταν σχόλια σε beta roms)

δεν ξέρω αν έχεις δει, έχει δικό του φόρουμ. Εκεί έχει περισσότερα νέα για τις rom του :D

Προσωπικά, δεν την περνάω ακόμα την 10,2 μέχρι να δω τι παίζει με την μπαταρία, γιατί για την jvq είχα δει πολλά παράπονα (βέβαια, ήταν σχόλια σε beta roms)

ειμαι μελος απο τις πρωτες μερες λειτουργιας..προσωπικα μαζευω χρηματα γιατι το χουν παρατησει το δικο μας..οτι ηταν να κανουν το καναν..τωρα τελος..οι cm7 ηταν η τελευταια μου ελπιδα αλλα και αυτοι πανε απο κεντρο πετραλωνα μεσω θεσσαλονικης..!!

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το κινητό, ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής:

1. Το κίνητο το πήρα ρουταρισμένο. Έκανα αναβάθμιση σε 2.2. Το ρουτάρισμα παραμένει ή πρέπει να το ξανακάνω;

2. Για να το ρουτάρω, πως το κάνω;

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το κινητό, ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής:

1. Το κίνητο το πήρα ρουταρισμένο. Έκανα αναβάθμιση σε 2.2. Το ρουτάρισμα παραμένει ή πρέπει να το ξανακάνω;

2. Για να το ρουτάρω, πως το κάνω;

δεν θα βαλεις αλλη ρομ με την εργοστασιακη θα μεινεις?!!!

οποια καστομ ρομ και να βαλεις εχει ρουτ! επισης γιατι δνε βαζεις 2.3?

το ρουταρισμα το εχασες σε περιπτωση που αναβαθμισες με κιες!

Δε ξέρω. Δε το έχω κάνει ποτέ και δε ξέρω πως να το κάνω. Έχεις κανένα οδηγό που να λέει πως γίνεται;

Τις custom roms τις φοβάμαι, γιατί έχω ακούσει ότι κάποιες δεν δέχονται κλήσεις κτλ.

Δε ξέρω. Δε το έχω κάνει ποτέ και δε ξέρω πως να το κάνω. Έχεις κανένα οδηγό που να λέει πως γίνεται;

Τις custom roms τις φοβάμαι, γιατί έχω ακούσει ότι κάποιες δεν δέχονται κλήσεις κτλ.

μερικες σελιδες πισω εχω κανει μεταφραση ενα σε αυτο το νημα..! καμια ρομ δεν εχει τετοιο θεμα..!απο κει και περα ορισμενες ρυθμισεις των προγραμματιστων για να αξιοποιησουν ολη την δυναμη του κινητου ειναι λαθος με ορισμενα θεματα λιγοτερο σοβαρα απο αυτο..γιατι πρωτα απο ολα ειναι κινητο..!;)

3 ειναι οι επικρατεστερες ρομ για το κινητο μας:

[ROM] [22.07.2011] DarkyROM v10.2 ★ JVQ ★ What are you waiting for? - xda-developers

[NIGHTLY][ROM][GRJ22] CyanogenMod 7 for Samsung Galaxy S (galaxysmtd) - xda-developers

[ROM] MIUI 2.3.4 for Galaxy S - v[Coming Soon] [based On Official] - xda-developers

οι δυο τελευταιες εχουν κοινη βαση..! εγω εχω την 2η!ειναι σχεδον πληρης (εγω ειμαι περιεργος!:p) εχει μερικα bugs γνωστα που αλλους ενοχλει αλλους οχι..!ειναι απειρως γρηγοροτερη σε σχεση με οτι αλλο εχω δοκιμασει!η τριτη ειναι το ιδιο γρηγορη αλλα iphonιζει κατι που δεν μου αρεσει..!ειναι πολυ απλος ο τροπος φλασαρισματος ειδικα οταν προκειται να ακολουθησουν την διαδικασια ανθρωποι που γνωριζουν τουλαχιστον αρκετα απο πισι!το μονο που θελει ειναι να εχεις τα 3 κουμπια!πηγαινε μερικες σελιδες πισω και τσεκαρε μονο αυτο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.