Jump to content

deninho

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply
@tragikos: θα έπαιρνα όρκο ότι σου είχα απαντήσει :p

Αυτή εδώ: OEM New Samsung Car Mount Dock Kit for Galaxy S i9000 on eBay (end time 18-Mar-11 01:26:48 GMT) σε κάνει;

Μωρέ θα μου κάνει μιας και είναι επίσημη, αλλά δεν είναι λίγο ακριβή; :...:

ps: είχα ξαναρωτήσει και δεν το θυμάμαι; :p

@tragikos: θα έπαιρνα όρκο ότι σου είχα απαντήσει :p

Κι εγώ στο ίδιο θέμα έχω σκαλώσει. Έχω πάρει μια Puro από το πλαίσιο (14€...), αλλά ενώ υποτίθεται ότι ήταν silicone, είναι σκληρή. Έχω διαβάσει καλά λόγια για αυτήν: ZENUS ECO SILICONE SOFT SKIN CASE COVER FOR GALAXY S CHIC BLACK on eBay (end time 17-Mar-11 21:46:55 GMT)

αυτη εχω και το "μεγαλωνει"..!θελω μια που να μην "αγκαλιαζει" το κινητο απο μπροστα..!

επισης στην 9,3 εβαλε τον speedmod Κ13c 500mhz..!τον καλυτερο κερνελ συμφωνα με αυτα που διαβαζω απο τα specs και μονο..!αυτον εχω βαλει.. να πω εκτος απο τις επιδοσεις που ειναι αρκετα ανεβασμενες,και αυτο δεν το καταλαβαινεις οταν ειναι "αδειο" το κινητο αλλα οταν το "φορτωνεις", οτι η μπαταρια βγαζει πολλα χιλιομετρα σε σχεση με την 9,2 που ειχε ενα "θεμα" με την μπαταρια..!;)

Πανο να σε ρωτησω κατι...

Ποιες οι διαφορες αναμεσα σε speedmod,Vodoo,skip kernel? απλα θελω να μου πεις ενημερωτικα για να δω πια να βαλω...

τωρα χρησιμοποιω την Vodoo!

απλα δεν ξερω με της αλλες τι διαφορες εχουν και ποια ειναι καλυτερη απο την αλλη.

Επισεις θελω να μου πειςι πως της περναμε με εγκατασταση απο την αρχη η οπως εχουμε στο τηλεφωνο μεσα το update κανουμε παλι format απλα αλλαζουμε απο το darky rom(configurator) την ρυθμιση και ολα ειναι οκ...

αυτα.. :)

Πανο να σε ρωτησω κατι...

Ποιες οι διαφορες αναμεσα σε speedmod,Vodoo,skip kernel? απλα θελω να μου πεις ενημερωτικα για να δω πια να βαλω...

τωρα χρησιμοποιω την Vodoo!

απλα δεν ξερω με της αλλες τι διαφορες εχουν και ποια ειναι καλυτερη απο την αλλη.

Επισεις θελω να μου πειςι πως της περναμε με εγκατασταση απο την αρχη η οπως εχουμε στο τηλεφωνο μεσα το update κανουμε παλι format απλα αλλαζουμε απο το darky rom(configurator) την ρυθμιση και ολα ειναι οκ...

αυτα.. :)

λοιπον το θεμα κερνελ ειναι μεγαλο..!οπως διαλεγεις ρομ ετσι διαλεγεις και κερνελ..!δηλαδη μεσω της δοκιμης μεχρι να βρεις αυτο που σου ταιριαζει;) μεχρι στιγμης χρησιμοποουσα και γω voodoo αλλα αλλαξα και πηγα σε speedmod. ηθελα να παω στον συγκεκριμενο (τον 500mhz που εβαλε ο darkyy τωρα οχι τον προηγουμενο!) απο της 9,1 αλλα ολο αλλαζα γνωμη,κυριως γιατι οτι αλλαγη κανει κανεις στο κινητο του, διαβαζει πρωτα τα θετικα και τα αρνητικα και τα "ζυγιζει" και επειτα ο darkyy "επεμενε" voodoo,λεω κατι θα ξερει για να επιμενει;) αλλα ηθελα να πειραματιστω..!δεν εχω δοκιμασει voodoo στην 9,3 να σου πω ποια ειναι πιο καλη αλλα αυτη που εχω εχει διαφορα σε σχεση με την 9,2 που ειχα μεχρι τωρα..!λεγεται οτι η voodoo ειναι πιο γρηγορη και η speedmod εχει καλυτερη διαχειρηση μπαταριας..!δεν μπορω να σου επιβεβαιωσω κατι απο τα παραπανω,σου λεω εν συντομια τι διαβαζω στο xda και γω..!μεσα απο την εφαρμογη του darkyy επιλεγεις τον κερνελ και οτι αλλο θες,και μετα επιλεγεις αποθηκευση και εισαγωγη σε recovery mode..!

εδω ειναι τα specs των κερνελ ("περιπου" ,λεω περιπου γιατι εχει βαλει το χερακι του και ο darkyy!!!):

[KERNEL] SpeedMod Froyo [K13C HPCall VoodooSnd4 SharpnessFix STABLE]

Thread: [KERNEL] SpeedMod Froyo [K13C HPCall VoodooSnd4 SharpnessFix STABLE] - xda-developers

This kernel has:

- Based on JPX Android 2.2.1 kernel source

- Works on all stock Froyo 2.2 and 2.2.1 ROMs and popular custom ROMs

- 340MB RAM

- Enhanced version of sztupy's Universal Lagfix

- Includes neldar's BackLightNotification 2.3 from https://github.com/project-voodoo/ba...ernel_patches/

- Sharpness (AMOLED mode) & color fixes for the screen

- SpeedMod: Replaced kernel jhash2 with jhash3

- Includes my Startup Tweaks from [REF] Startup script speed tweaks - xda-developers

- Adjusted kernel HZ value to improve smoothness

- Uses BFQ IO scheduler by default, from http://algo.ing.unimo.it/people/paol...ed/sources.php

- Updated ext4 code in kernel from http://www2.kernel.org/pub/linux/ker.../ext4-patches/

- Properly working Tiny RCU for better speed and efficiency from http://android.git.kernel.org/?p=ker...90160a18caf95d

- Patched lowmemorykiller for compatibility with Tiny RCU from http://android.git.kernel.org/?p=ker...3cbfcb015577a9

- Optimized compiler flags: -mcpu=cortex-a8 -mfpu=neon -mfloat-abi=softfp

[KERNEL] Advanced Voodoo v666.1+2 (CLOCKWORKMOD 3/VOODOO SOUND/OC+UV)

Thread: [KERNEL] Advanced Voodoo v666.1+2 (CLOCKWORKMOD 3/VOODOO SOUND/OC+UV) - xda-developers

- Builtin CWM (Voodoo Edition)

- Back Light Notification (BLN) v2.3.1 ([MOD] BackLightNotification v2.3.1 (froyo) - led notifications by touchkey backlight - xda-developers

- Control BLN with [APP] BLN control - the official BLN settings app by neldar - xda-developers

- Custom bootanimation support (bootanimation.zip in either /system/media or /data/local)

- BFQ IO scheduler (http://algo.ing.unimo.it/people/paol...ed/sources.php

- Tiny RCU patch for better speed and efficiency (http://android.git.kernel.org/?p=ker...290160a18caf95

- Network Security Improvements by nikademus/_renaud_

- Kernel tweaks for better(?) GPS. tnx hardcore.

- OC/UV (tnx raspdeep and lastufo!) use xan voltage control to enable OC ([APP][23Feb - 3.0.1] Voltage Control - control OC/UV for OC kernels - xda-developers)

- Voltage app seems to bug sometimes so sometimes you have to apply twice before it updates freqs to use

- FREQS: 1280/1200/1120/1000/900/800/600/400/200/100, NO OC AS DEFAULT! (read 2 lines up)

- Added cifs/tun support

- Using JPY ramdisk

- Based on JPX Sources

Version v666

- Clockworkmod v3.0.0.5

- Special suprise when booting

- Minor fixes, some fixes, checkout my github commitlog.

- There is no OC/UV yet, will add several diffrent OC/UV versions in the next couple of days

Advanced Voodoo v666.1

- VOODOO SOUND 1.0 !

- v666.2 - OC/UV version. all other features included

δεν σου μεταφραζω τα των κερνελ γιατι δεν εχει "ουσια"..!

τελος για να αναβαθμισεις στην 9,3 ακολουθεις τα βηματα ακριβως που σου ειπα για τα θεματα!απλα αντι για θεμα επιλεγεις το zip της ρομ(αυτα για να αναβαθμισεις ρομ,ο κερνελ μπαινει "μονος του" αν κανεις την αντιστοιχη επιλογη στην εφαρμογη του darkyy)!

οπου δεν βγαζεις νοημα πες μου γιατι τα εγραψα λιγο βιαστηκα!!

Νομιζω καταλαβα οτι ειπες!

Εβαλά την 9.3 με Speedmod μιας και με ενδιαφερει περισσοτερο το θεμα μπαταριας...!

Ασχετα που και με Vodoo ημουν ευχαριστημενος!

Ευχαριστω!

αν σου φαινεται "αργο" το κινητο θα σου πω πως περιπου κανουμε lagfix ;)

φευγω τωρα!!καλο τριημερο σε ολους!!!!

παιδες να ρωτησω κατι.. πηρε ο father ενα galaxy s μεταχ με darky και ενω εχει ελληνικο μενου δεν εχει γλωσσα εισαγωγης ελληνικα (πχ για μηνυμα)

Υπαρχει τροπος να τα βαλουμε?

παιδες να ρωτησω κατι.. πηρε ο father ενα galaxy s μεταχ με darky και ενω εχει ελληνικο μενου δεν εχει γλωσσα εισαγωγης ελληνικα (πχ για μηνυμα)

Υπαρχει τροπος να τα βαλουμε?

ποια darkyy εχει?γιατι δεν του περνας την τελευταια να εισαι κομπλε?;)

Έβλεπα τις οδηγίες για αναβάθμιση της Darky Rom, είδα ότι ζητάει το "ClockWorkMod Recovery".

Την 9,2 που έχω τώρα, την έβαλα με βάση αυτόν τον οδηγό (Resurrection Edition). Πως μπορώ να δω αν έχω το ClockWorldMod Recovery?

edit: άκυρο. Έκανα boot σε recovery mode, και είδα ότι έχω το CWM

edit2: "Όταν δεν ξέρεις μην διαγράφεις"... Τι εννοώ; Στις οδηγίες που αναφέρω παραπάνω γράφει:

6. Select "Apply SDCARD:update.zip" (use volume keys/rocker to move up and down, and HOME button to select).

ClockworkMod Recovery will boot now (you may have to do the "Apply update.zip" twice for ClockworkMod Recovery to show up).

Έλα, όμως, που το σαΐνι από εδώ το διέγραψε μετά την εγκατάσταση της 9,2 γιατί έπιανε χώρο :magic: Που το ξαναβρίσκω αυτό το αρχείο;;;

Πάντως, όταν μπαίνω σε recovery mode [Vol up + Home + Power], σαν κεφαλίδα στο μενού, αναφέρει "ClockWorkMod Recovery v2.5.1.0 SpeedMod ULFK". Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι, απλώς το αναφέρω :p

Έβλεπα τις οδηγίες για αναβάθμιση της Darky Rom, είδα ότι ζητάει το "ClockWorkMod Recovery".

Την 9,2 που έχω τώρα, την έβαλα με βάση αυτόν τον οδηγό (Resurrection Edition). Πως μπορώ να δω αν έχω το ClockWorldMod Recovery?

edit: άκυρο. Έκανα boot σε recovery mode, και είδα ότι έχω το CWM

edit2: "Όταν δεν ξέρεις μην διαγράφεις"... Τι εννοώ; Στις οδηγίες που αναφέρω παραπάνω γράφει:

Έλα, όμως, που το σαΐνι από εδώ το διέγραψε μετά την εγκατάσταση της 9,2 γιατί έπιανε χώρο :magic: Που το ξαναβρίσκω αυτό το αρχείο;;;

Πάντως, όταν μπαίνω σε recovery mode [Vol up + Home + Power], σαν κεφαλίδα στο μενού, αναφέρει "ClockWorkMod Recovery v2.5.1.0 SpeedMod ULFK". Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι, απλώς το αναφέρω :p

Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! κατεβασε το απο εδω το εχω στις οδηγιες στην προηγουμενη σελιδα:p

αποψη μου ειναι οτι η 9,2 δεν ειναι τοσο καλη οσο η 9,1 ή η 9,3. μπορεις να βαλεις την 9,3 μονο με το cwm χωρις να χρειαζεσαι το πισι..!

βγηκε και νεα εκδοση του theme blue,η 3,1 εχει καποια κυρια updates σε τυχον crashaρισματα(αναφερομαι σε οποιον εχει αυτο το θεμα)..!

καθόλου ικανοποιημένος με την 9,3 του darky... Και το gps αργεί πάρα πολύ να κλειδώσει, αλλά κυρίως έχει κάποιο θέμα με το wifi και το 3g. Ώρες ώρες κολλάνε και δεν κατεβάζουν τίποτα...

Θα κάνω κάποια στιγμή και ένα wipe και ξανά εγκατάσταση, μπας και διορθωθούν τα πράγματα.

καθόλου ικανοποιημένος με την 9,3 του darky... Και το gps αργεί πάρα πολύ να κλειδώσει, αλλά κυρίως έχει κάποιο θέμα με το wifi και το 3g. Ώρες ώρες κολλάνε και δεν κατεβάζουν τίποτα...

Θα κάνω κάποια στιγμή και ένα wipe και ξανά εγκατάσταση, μπας και διορθωθούν τα πράγματα.

το fasterfix το εχεις ρυθμισει στο "hellas"?επισης ποιον driver επελεξες για το wifi?μια επανεγκατασταση με τα "recommended" ειναι η προταση μου;)

Από το darkymod configurator είχα τις εξής επιλογές:

kernel: speedmod

modem: jpy

δεν είχα τικαρισμένο το altenative wifi driver

και μόνο το circle battery icon και το swyper

Για το fasterfix, για να ρυθμίσω "Hellas", πάω στο Custom και γράφω hellas, ή πρέπει να του δώσω κάποιο server?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.