Jump to content

H ιστορία των καρτών μας !

foniki_mpekatsa

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply
σε καμία περίπτωση - η πρώτη ήταν απλή κάρτα με 2D επιτάχυνση

μάλλον αναφέρεσαι στην φτηνή παραλλαγή της TNT2 M64, γιατί η ΤΝΤ2 Ultra ήταν καλύτερη εύκολα (τουλάχιστον από την Voodoo3 3000 που είχε άλλος φίλος.), και η ΤΝΤ2 η "σκέτη" με 143mhz νομίζω ήταν ~ ίδια

Matrox G400

Matrox G550

nVidia Riva 128

nVidia TNT (Diamond Viper 550)

nVidia Riva TNT 2 Ultra (Diamond Viper V770 Ultra)

nVidia GeForce 2 GTS (Asus)

nVidia GeForce 3 Ti 200 (Asus)

nVidia GeForce 4 MX440

nVidia 6800 (νομιζω Galaxy)

nVidia Quadro (Elsa Gloria II)

ATI X1950Pro (Gecube)

ATI 4850 (Sapphire)

Αυτα. Καποια μοντελα ενδιαμεσα απλα τα δοκιμασα (καμια 10αρια ακομα).

Ηταν γενικα πιο γρηγορη (σε καποια σημεια ΠΟΛΥ πιο γρηγορη) αλλα ΔΕΝ ειχε pixer shader support. Στην αρχη δεν ειχα προβλημα γιατι λιγα παιχνιδια ειχαν pixel shading κ σε αυτα που ειχαν η διαφορα ηταν σε καποιες συγκεκριμενες επιφανειες (πχ το νερο στο Morrowind).

:offtopic2: 3.2 mhz ι7 θα τρως bottleneck , μη βάλεις κιάλλη...

Δηλ περίπου πόσο πρέπει να παίζω με τον I7 920 για να μήν με κόβει άν μετέπειτα βάλω αλλη μία 6970?

Κ άν το σκεφτείς κ καλύτερα κ τώρα στην ουσία στο δικό μου σύστημα,το μεγαλύτερο cpu bottleneck παίζει να είναι απ τον μαγνητικό σκληρό δίσκο.

Οπότε πιστέυω με έναν γρήγορο ssd έστω για το λειτουργικό κ τον I7 κάπου στα 3.8 πιστεύω να ισορροπεί η κατάσταση για crossfire.

Δηλ περίπου πόσο πρέπει να παίζω με τον I7 920 για να μήν με κόβει άν μετέπειτα βάλω αλλη μία 6970?

Κ άν το σκεφτείς κ καλύτερα κ τώρα στην ουσία στο δικό μου σύστημα,το μεγαλύτερο cpu bottleneck παίζει να είναι απ τον μαγνητικό σκληρό δίσκο.

Οπότε πιστέυω με έναν γρήγορο ssd έστω για το λειτουργικό κ τον I7 κάπου στα 3.8 πιστεύω να ισορροπεί η κατάσταση για crossfire.

:offtopic2:Φίλε λάθος μου που δεν διευκρίνησα,είχα βάλει μπροστα το οφτοπικ γιατι είπα 3.2mhz για την υπογραφή σου!

Άλλαξέ το σε 3.2ghz και όλα οκ!

Αρχικά θέλω να χεραιτήσω όλους σας. Είναι το πρώτο μου post και είμαι κι εγώ το ίδιο "ανήσυχος" με το hardware με εσάς!!!

Οι καρτούλες που είχα κατά καιρούς:

matrox mistique

matrox millenium

3dfx voodoo

3dfx voodoo 2

3dfx voodoo 3000

riva tnt2

geforce ti4200

ati 9600pro

ati 9600xt

ati 1950pro

nvidia 9800gtx+

nvidia 250GTS OC

amd HD6950

Παλιές καλές εποχές (μεγάλος έρωτας η mistique της είχα βαλει και επιπλεον ram!!!) :T:

Nv

Geforce 4 MX 440(1ο PC)

Riva TNT 2 Ultra (ποιο δυνατή ήταν αυτή από την **νη MX!)

6800GT PCI-E (και AGP είχα επίσης)

7800GTX

8600GTS

GTX 470

ATI

3870X2 X2(Quad crossfireX)

4870X2 (πριν την 2η 3870Χ2)

Matrox

Mystique PCI

G200 AGP

2x Parhelia 128MB(τρομερή σε CAD εφαρμογές)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.