Jump to content

gipinio1337

Recommended Posts

Γεια σας!

Εχω βαλει μια Sound Blaster Live! 5.1 (PCI, Model: SB0100) [ναι ειναι παλαιολιθια!:hang3:] σε εναν υπολογιστη με Win7 64bit.

Ψαχνομαι για οδηγους. Δεν θελω να την πεταξω...παραλληλα δεν την θελω να καθεται στο ραφι:p

Κανενας να ξερει που μπορω να βρω οδηγους εκτος απο το site της Creative, η οποια λεει Support Discontinued?:sick:

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας:mobile1:

Αξίζει να ασχοληθεί κανείς με αυτήν την κάρτα ήχου όταν υπάρχουν τόσες άλλες στην αγορά; Αν μου έλεγες για linux μπορεί και να υπήρχαν drivers για τις τελευταίες εκδόσεις αλλά για win7 το αποκλείω κατά 99,9%.

Κοίταξε εδώ μήπως βγάλεις άκρη. Βέβαια το γεγονός ότι τρέχεις 64 μου λέει ότι μάλλον όχι.

Προσωπικά δε θα ασχολούμουν, μιας και από features οποιοδήποτε "συγχρονή" onboard λύση θα πατάει την live!, και για να πεις ότι θα "ακούσεις" διαφορά, θα χρειαστείς σοβαρά ηχεία.

• 11 months later...

Είχα και εγώ μια τέτοια και την χάρισα. Σχεδόν όλες οι onboard είναι πλέον καλύτερες από αυτή πλην του Dolby decoding και κάποια υποστήριξη σε παιχνίδια, κυρίως παλιά

Ρίξε ένα google την λέξη daniel_k. Ο τυπάς είχε φάει μηνύσεις απο την creative γιατί χρησιμοποιούσε αρχεία από drivers πρόσφατων καρτών ήχου για να τα συνδυάσει με αρχειά των driver των unsupported καρτών ήχου για να βγάλει κάποιου είδους drivers που να υποστηρίζουν νέες λειτουργίες ή νεα λειτουργικά για παλιό hardware creative.

Την κίνηση της creative δεν θα την σχολιάσω γιατί θα κάνω άσχημο trolling.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.