jiohkor3 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2011 Ξάφνου καθώς περιτριγύριζα δω και κεί παρατηρώ ότι από μια φάση και μετά στα αποτελέσματα στο γούγλη είναι στοιχισμένα στο κέντρο. Απίστευτο κόμπλεξ με έπιασε καθώς είχα συνηθίσει τα αποτελέσματα στα αριστερά. Ανταυτού έχω ένα τρελό άσπρο κενό στα αριστερά. Ενοχλεί απίστευτα. Πίστευα ότι είναι εύκολο και ότι ολο και κάποιος συνδυασμος πλήκτρων ή μια απλή αναζήτηση θα βοηθούσε αλλά έχω σκάσει και μου σπαει ακοοομη πιο πολύ τα νεύρα... Το τι εννοώ : Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιανουάριος 14, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Και έμενα μου ήρθε προς το κέντρο :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 14, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Λες και είναι το μόνιτορ 4:3 ένα πράμα. Πολύ άβολο και ενοχλητικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Ιανουάριος 14, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Και σε εμένα. Πρέπει να είναι ρύθμιση της google Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 14, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Τουλάχιστον αν μάθει κάποιος πως γίνεται όπως πριν ας ποστάρει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.