tavlamari Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2011 εχω μια 4890 που φοραει πανω την SCYTHE MUSHASHI με τα 2 fans.εχει και ρυθμιστες στροφων(2).αυτο που παρατηρησα ειναι οτι με το gpuz οι στροφες των ανεμιστηρων ειναι μονιμα στο 100% χωρις να μπορω να τις ριξω μεσω των ρυθμιστων.η συνδεσμολογια προφανως ειναι σωστη.τι μπορει να παιζει?ειναι προβλημα αυτο και αν ναι πως λυνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 14, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Θα πάρεις ένα πολύμετρο να τσεκάρεις τα ποτενσιόμετρα , και εάν παίζουν , τότε είναι χαλασμένοι οι ανεμιστήρες. Scythe Musashi Grafikkartenk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Ιανουάριος 14, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Θα πάρεις ένα πολύμετρο να τσεκάρεις τα ποτενσιόμετρα , και εάν παίζουν , τότε είναι χαλασμένοι οι ανεμιστήρες. Scythe Musashi Grafikkartenkσου ειναι ευκολο να μου εξηγησεις την διαδικασια εν ολιγοις?δεν το εχω ξανακανει γιαυτο ρωταω.σε περιπτωση που ειναι χαλασμενοι ειναι προβλημα να δουλευουν συνεχεια φουλ?παρολαυτα θεμα με θορυβο και θερμορασιες(προφανως) δεν εχω καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 14, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Εφόσον δεν έχεις τεχνικό υπόβαθρο , ζήτα την βοήθεια κάποιου Ηλεκτρονικού στην γειτονιά , για να το τσεκάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Ιανουάριος 14, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Το gpuz σου ειναι αχρηστο. To gpuz δειχνει στροφες ανεμηστηρα που ειναι συνδεδεμενοι με την καρτα. Οι ανεμηστηρες της ψυκτρας σου δεν πανε πανω στην καρτα. Και off να τους βγαλεις το gpuz παλι 100% θα δειχνει. Πως ομως εισαι τοσο σιγουρος οτι οι ρυθμιστες δεν δουλευουν? Μπορεις με το ματι να καταλαβεις την αλλαγη στις στροφες του ανεμηστηρα? Μια χαρα εισαι μην ασχολησαι!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 14, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Το gpuz σου ειναι αχρηστο. To gpuz δειχνει στροφες ανεμηστηρα που ειναι συνδεδεμενοι με την καρτα. Οι ανεμηστηρες της ψυκτρας σου δεν πανε πανω στην καρτα. Και off να τους βγαλεις το gpuz παλι 100% θα δειχνει. Πως ομως εισαι τοσο σιγουρος οτι οι ρυθμιστες δεν δουλευουν? Μπορεις με το ματι να καταλαβεις την αλλαγη στις στροφες του ανεμηστηρα?+1.Δεν μπορείς να καταλάβεις, παίζοντας με τον ρυθμιστή, αν αυξομειώνεται ο αέρας και ο θόρυβος των καθεαυτών ανεμιστήρων ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Ιανουάριος 14, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 παιδια ειχατε δικιο!μια χαρα δουλευουν τελικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 Ιανουάριος 14, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Δεν μπορείς να καταλάβεις, παίζοντας με τον ρυθμιστή, αν αυξομειώνεται ο αέρας και ο θόρυβος των καθεαυτών ανεμιστήρων ?Οι ανεμιστήρες στη Musashi είναι τόσο αθόρυβοι που δεν φαίνεται καμία διαφορά από max σε min. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί περισσότερο ο φίλος tavlamari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 14, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Οι ανεμιστήρες στη Musashi είναι τόσο αθόρυβοι που δεν φαίνεται καμία διαφορά από max σε min.Εγώ πάντως έβλεπα διαφορά.Και προφανώς είδε και ο tavlamari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Ιανουάριος 14, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 ομολογω οτι προσεξα διαφορα αλλα ομολογουμενως ηταν μικρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.