Jump to content

PS3 Magic vs. Jailbreak

Athanasios2104

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ο λόγος περί ps3 hacking και μάλιστα μετά το πρόσφατο πλήρες ξεκλείδωμά του.

Λοιπόν, χωρίς άλλες πολυλογίες, θέλω να κάνω 2 απλά πράγματα στο ps3 slim:

(1) να μπορώ να βλέπω τις αυθεντικές ταινίες μου με τα iso ή vob + subs, δηλαδή να μην τις rippαρω σε mp4 χάνοντας σε ποιότητα, και

(2) να μπορεί ο μικρός αδερφός να παίζει τα παιχνίδια κατευθείαν από το σκληρό (λογικά πάλι με iso loading)

Όλα αυτά όμως χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος κλειδώματος του προφίλ, της συσκεής και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Ψάχνοντας πολύ λίγο και ρωτώντας ακόμη λιγότερο βρήκα ότι προς το παρόν υπάρχουν 2 "λύσεις":

1. PS3 Magic

2. Jailbreak

Αν μπορείτε με λίγα λόγια να μου εξηγήσετε ποιο είναι καλύτερο και γιατί (ή αντίθετα αν κάποιο είναι "μούφα" - απάτη), θα ήμουν ευγνώμων :)

Προσωπικά, ΑΝ κατάλαβα καλά, το PS3 Magic περνάει κανονικό λειτουργικό στο ps3 (linux, win7 κτλ) μετατρέποντάς το ουσιαστικά σε htpc, ενώ το jailbreak είναι απλώς emulator για τα μελοντικά "σπασμένα" (με το master key) προγράμματα και παιχνίδια.

Το κόστος και των δύο λύσεων πάντως είναι το ίδιο.

Τα φώτα σας παίδες :confused:

δεν ξερω πολλα γιατι δεν ασχολουμαι με κονσολες αλλα το jalibreak απο την στιγμη που δεν μπενεις online δεν εχεις κανενα φοβο κλειδωματος...νομιζω δεν σε αφηνει καν να μπεις online..και επισης το οτι δεν πειραζεις το μηχανημα δεν χανεις την εγγυηση ειναι μεγαλο θεμα...

Για να χρησιμοποιήσεις το ps3 για να παίξεις τα πάντα από βίντεο υπάρχει ένα φανταστικό how to εδώ μέσα !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.