Athanasios2104 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2011 Ο λόγος περί ps3 hacking και μάλιστα μετά το πρόσφατο πλήρες ξεκλείδωμά του. Λοιπόν, χωρίς άλλες πολυλογίες, θέλω να κάνω 2 απλά πράγματα στο ps3 slim: (1) να μπορώ να βλέπω τις αυθεντικές ταινίες μου με τα iso ή vob + subs, δηλαδή να μην τις rippαρω σε mp4 χάνοντας σε ποιότητα, και (2) να μπορεί ο μικρός αδερφός να παίζει τα παιχνίδια κατευθείαν από το σκληρό (λογικά πάλι με iso loading) Όλα αυτά όμως χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος κλειδώματος του προφίλ, της συσκεής και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Ψάχνοντας πολύ λίγο και ρωτώντας ακόμη λιγότερο βρήκα ότι προς το παρόν υπάρχουν 2 "λύσεις": 1. PS3 Magic 2. Jailbreak Αν μπορείτε με λίγα λόγια να μου εξηγήσετε ποιο είναι καλύτερο και γιατί (ή αντίθετα αν κάποιο είναι "μούφα" - απάτη), θα ήμουν ευγνώμων Προσωπικά, ΑΝ κατάλαβα καλά, το PS3 Magic περνάει κανονικό λειτουργικό στο ps3 (linux, win7 κτλ) μετατρέποντάς το ουσιαστικά σε htpc, ενώ το jailbreak είναι απλώς emulator για τα μελοντικά "σπασμένα" (με το master key) προγράμματα και παιχνίδια. Το κόστος και των δύο λύσεων πάντως είναι το ίδιο. Τα φώτα σας παίδες
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιανουάριος 14, 2011 #2 Ιανουάριος 14, 2011 δεν ξερω πολλα γιατι δεν ασχολουμαι με κονσολες αλλα το jalibreak απο την στιγμη που δεν μπενεις online δεν εχεις κανενα φοβο κλειδωματος...νομιζω δεν σε αφηνει καν να μπεις online..και επισης το οτι δεν πειραζεις το μηχανημα δεν χανεις την εγγυηση ειναι μεγαλο θεμα...
schumifer Ιανουάριος 14, 2011 #3 Ιανουάριος 14, 2011 Για να χρησιμοποιήσεις το ps3 για να παίξεις τα πάντα από βίντεο υπάρχει ένα φανταστικό how to εδώ μέσα !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.