Jump to content

V6? V8? V10?

Serial Killer

Recommended Posts

@argy1 Επείσης να σου πώ, πώς άλλο 3,2 και άλλο 3,6.... Άλο ρεύμα θες για το ένα και άλλο για το άλλο.... κι εμένα.. στα 3,4 που τον είχα πριν, το πολύ που έπιασε ήταν 64C με prime95 για κανα 2ωρο... αλλά μέχρι να φτάσω στα 3,66 ανέβηκε αρκετά το ρευμα με αποτέλεσμα και η θερμοκρασία να αυξηθεί... επείσης, άλλος επεξεργαστής ο δικός σου και άλλος ο δικός μου... μπορεί να συμπεριφέρονται διαφορετικά σε θέματα θερμοκρασίας! :)

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply
  • 4 weeks later...
Όχι δε μιλάω για μοτέρ! :p

Έχω μια απορία.. ψάχνω για ψύκτρα για το pc, και λόγο του οτι είναι λίγο τσιμπημένο

(από 2,5 στα 3,66 :p ) έχω θέμα με τη θερμοκρασία..

Έψαξα λιγάκι και κατέληξα σε Coolermaster. Προτιμώ την V8 γιατί σε αρκετά benchmarks έχει καλές τιμές.

Υπάρχουν όμως και η V6 και η V10...

Οπότε.. θα ήθελα και τη γνώμη σας για να παραγγείλω την πιο σωστή.

Κάθε πρόταση δεκτή! Ακόμα και εκτός της Coolermaster! :)

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

φίλε, έχουμε σχεδόν το ίδιο pc...

και εγώ είμαι με e5200, g31m s2l και 9500gt.

προσωπικά πήγα με μία sythe katana 3 και έχω πιο πουρσαρισμένο cpu από εσένα (2.5 στα 3.7) με θερμοκρασίες (35-40 idle/50-55 full load) με vcore 1.6....καμιά φορά ανεβαίνει και στα 60c αλλά με το καλοριφέρ ανοιχτό και το pc ακουμπάει σχεδόν στο καλοριφέρ.:fun: βαίβεα η v8 είναι πολύ καλύτερη. πριν από κάποιο καιρό έστησα ένα μηχανηματάκι με i5 760 και μία v6gt σε μία gbmobo αλλά δεν κατάφερα να τον πάω stable πάνω από 3.4!

3,7???????

Μάλλον πρέπει να αλλάξω μνήμες!

Πάνω από 3,66 δεν ανέβαινε!

Θα δώ τι θα κάνω μέσα στο μήνα! Ίσως τον ανεβάσω κι άλλο,

με άλλες μνήμες! :dance3:

Μετά να δώ θερμοκρασίες! :p

με το mapa τις asus...

ASUS TA-861 BLACK/SILVER - - CASES - E-SHOP.GR

μετά από ώραααα γιατί ξεχάστηκα κιόλας να το βάλω :D

σε full load κάνω convert ενός hdready video συνολικά καμιά ώρα πήρε να το κάνει.

να σημειώσω πως το καλοριφέρ είναι αναμμένο με θερμοκρασία γύρο από το pc στους 26 βαθμούς και το pc είναι δίπλα στο θερμαντικό σώμα!

idleq.th.png

fullu.th.png

1,57 vcore και δεν έχει ψηθεί? λίγο περίεργο! και τόσο μικρή θερμοκρασία? Τι να πώ! Μπράβο σου! :T: τι multiplier έχεις? και τι bus speed?

1.6 το έχω το vcore...δεν ξέρω γιατί το δείχνει έτσι. στην πραγματικότητα είναι 3.68 ο επεξεργαστής. έχω 12.5 multi και 295 αν θυμάμαι καλά το bus speed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.