Serial Killer Ιανουάριος 14, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 :p Τώρα έμαθα! χαχαχαχαχα Με αυτόν τον τρόπο όμως μήπως μένουν φυσαλίδες αέρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 14, 2011 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Όχι!!!Αφού την απλώνεις ομοιόμορφα παντού το ίδιο!Είναι ο καλύτερος τρόπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Ιανουάριος 14, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 hmmmm!! για να δούμε, για να δούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Ιανουάριος 24, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 Αυτό τώρα?? πώς σου φάνηκε??? Ήρθε που λες η ψύκτρα... τι ωραία τι καλά... ξεκινάω κι εγώ να λυσω το pc για να τη περάσω.... Μία χαρά όλα! Βάζω το block από κάτω, βιδώνω τις 3/4 βίδες.. πάω στη τέταρτη.... γυρνάω και γυρνάω και γυρνάω... τίποτα... το κοιτάω απο 'δω.. το κοιτάω από 'κει... δε έβγαζα άκρη... βγάζω το παξιμαδάκι από πίσω.. πάω να τη βιδώσω έτσι στον αέρα.... τσάαααακ.. τίποτα... γύρναγε στον αέρα.... αυτάα είναι... το παξιμάδι είχε ενα τακ μεγαλύτερη διάμετρο στις βόλτες και η βίδα απλά δεν έβρισκε πουθενά να τη βιδώσει....πφφφφ.... έσταξα λίγο καλάι μέσα για να ανοίξω άλλες βόλτες και εννοείτε απέτυχα γιατί ενώ έδειχνε στην αρχή οτι είχε πιάσει, μόλις έφαγε ο ζόρι με τη ψύκτρα από πάνω τίναξε.... το λοιπόν... πήρα τηλέφωνω στο Πλαίσιο, και μετά από 3-4 αλλάγές που μου κάνανε από τηλέφωνο σε τηλέφωνο καταλήξαμε οτι θα με πάρει η εξυπηρέτηση πελατών τηλέφωνο... Αποτέλεσμα??? ακόμα περιμένω τηλέφωνο... Σκέφτομαι να κάνω καμια πατέντα, να βρώ μια βίδα με τις ίδιες διαστάσεις, να κόψω και ένα πλαστικό σωλινάκι για να κρατάει την απόσταση μεταξύ mobo και πλαισίου και να τη βιδώσω με παξιμάδι.. αλλά όοολα αυτά, από αύριο γιατί όσο και να έψαξα στην εργαλειοθήκη δεν βρήκα τίποτα, οπότε μάλλον θα πρέπει να πάω σε μαγαζί να αγοράσω μία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 24, 2011 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 1ον)Γκαντεμιά!!!2ον)Δε μπορείς να πάρεις ένα παξιμάδι στι διάμετρο που σου χρειάζεται και να τελειώνεις???30ν)Πρίξ'τους στα τηλέφωνα αλλιώς αμελούν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Ιανουάριος 24, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 Συμφωνώ με όλα! θα πάω αύριο να πάρω μια βιδούλα να τελειώνει η υπόθεση! όσο για τα τηλέφωνα.. γιατί να τους πάρω άμα βγάλω άκρη??? άσε που μένω Λαμία... και μου είπαν σε κάποια φάση να στείλω την ψύκτρα στην Λάρισα γιατί εκεί είναι το κοντινότερο κατάστημα, για να το κοιτάξουν οι τεχνικοί! Πάντως ένα έχω να πώ... Είναι γ@μ@τη!!! :dance3: :D :dance3: Είναι θηρίο!!! :D Τη γουστάρω!!! :D :dance3: :dance3: :dance3: :dance3: :dance3: :dance3: :dance3: :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 24, 2011 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 Το 3ο στο είπα σε περίπτωση που δεν κάνεις το 2ο!!!Όντως είναι και απίστευτη σαν ψύχτρα αλλά και πανέμορφη!Περιμένουμε αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Ιανουάριος 24, 2011 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 Με τα τούτα της, με τα 'κεινα της... με τα γομάρια τους ανεμιστήρες από μπροστά και παό πίσω... με τα κοψίματά της!!! καλά σου λεώ είναι αλλού!!! :D περιμένω κι εγώ να ξημερώσει αύριο να πάω να πάρω το βιδάκι, να τελειώνει η υπόθεση! Αααα!! Ξέχασα να σου πώ.. η πάστα που είχε η μαμά η ψύκτρα.. είχε καταντήσει κάτι μεταξύ σκόνης και ίιιισως κάτι πιο πηχτό.... δε κατάλαβα πολύ καλά... Anyway.. την καθάρισα τελείως και όλα GG! :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Ιανουάριος 25, 2011 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 η πατέντα έπαιξε!!! Είναι θηρίιιοοοοοο!!! :D :D Και από ομορφιά και από θερμοκρασίες.... Με την μαμά τη ψύκτρα ήμουν στα 3,66GHz με 44C σε idle.... και τώρα είμαι στους 33C!!!! εχεχεχεχεχεχεχεχχεχεεχχεχε τα σπάααει!!! :D :D Full load θερμοκρασίες δε ξέρω ακόμα γιατί δε θέλω να τη στρεσάρω.. λέω να τη πάω καμια βδομαδούλα λάου λάου και μετά να της κάνω και ένα prime95 να δούμε τι θα δείξει!!! :D :D :D :dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3: Πάρτε και μια φωτογραφιούλα! :D http://www.mediafire.com/i/?a1clq7bw9t1alcd :dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleistoanaktas Ιανουάριος 25, 2011 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 Ωραίος, καλοφόρετη! Συνειδητοποιείς ότι είναι δυσανάλογα μεγάλη με το υπόλοιπο σύστημά σου έτσι? χαχα Α, και το "καμμιά βδομαδούλα λάου λάου" μάλλον για ψυχολογικούς λόγους δικούς σου είναι, η ψύκτρα είναι ήδη έτοιμη και γουστάρει στρεσάρισμα, μην την αφήσεις να περιμένει έτσι, κρίμα είναι :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 25, 2011 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 Μα φιλε μου η διαφορα θα φανει σε full load.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Ιανουάριος 25, 2011 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 @pleistoanaktas Ίσως σκέφτομαι έτσι για την πάστα επειδή είναι καινούρια ακόμα... :D Όντως, ναι.. το υπόλοιπο σύνολο είναι λίιιιγο μικρόοοο! αλλά δε πειράζει! χα0χα0χα0χα0 @argy1 Θα το δούμε και το full load! μη μου αγχώνεσται!! όλα με τη σειρά τους! πάντως έχω να πώ, πώς με την μαμά ήμουν σε full load στους 90+ από του 90 και μετά το σταματούσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 25, 2011 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 Ωραίος!Ρε μη μασάς...δώσε στην ψύχτρα stress.Τρέξε Prime να δούμε διαφορές!editΑν έχεις και κανα screen shot από προιγούμενα στρεσαρίσματα με τη μαμά για να συγκρίνουμε κιόλας,καλά θα ήταν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 25, 2011 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 δεν παιζει ρε αγορι να πηγαινε 90 μην μας τρελανεις, αντε 80 μπορει αλλα 90:nuke:???? τρελος εισαι πως δεν εσκασε?:mamba: εγω με μαμα ψυξη, απο 2,53 πηγα στα 3,2 με 44idle και 58 full load.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Ιανουάριος 25, 2011 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 :hang3::clap::hang2::jump1::happy2: Θα τρελαθώωωωωωω!!! ΠΡΙΝ! έτρεχα το prime95 για 10 λεπτά και έπιανα 90+ βαθμούς.... ΤΩΡΑ!!!!!! μετά από 10 λεπτά έχει καρφώσει στους 58 και παίζει μεταξύ 56-58!!!!! Νομίζω οτι εντάξει.. ΕΙΝΑΙ ΘΗΡΙΟ!!!! θα το αφήσω εκεί κανα 2 ωράκι να ψηθεί, να δούμε τι θα γίνει!! αν και δε νομίζω να ανέβει άλλο! άντε να πάει 60! Αλλά 30+ βαθμούς διαφορά ναμίζω είναι το κάτι άλλο! MEGAHALEMS με κλειστά μάτια!!!! :D :dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Ιανουάριος 25, 2011 Author #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 @argy1 δε κάνω πλάκα.. αφού βάραγε το beepεράκι που το είχα βάλει στους 90 να προειδοποιεί από BIOS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 25, 2011 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 τον επεξεργαστης σου δηλαδη, οταν αλλαξες παστα και καθαρισες την παλια, τον ειδες να εχει αλλαξει λιγο χρωμα? ειχε αρπαξει δηλαδη, γιατι αν δουλευε 90+ πιθανο θα μου φαινοταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Ιανουάριος 25, 2011 Author #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 Screenshot από OCCT μπορώ να έχω το αποηγευματάκι που θα γυρίσω από τη σχολή! σταματούσε στους 80κάτι το στρεσάρισμα γιατί δεν ήθελα να το ξεπεράσω.. αλλά με prime95 και CoreTemp έδειχνε 90+ στα πρώτα 10 λεπτά, μετά το έκλεινα για να μη το κάψω.. Το απόγευμα θα στρεσάρω με OCCT για 1 ώρα με όριο τους 80 και θα postάρω screenshots πρίν και μετά! :dance3::dance3::dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Ιανουάριος 25, 2011 Author #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 @argy1 πολύ λίγες φορές έφτασε τους 90.. οπότε δε νομίζω να αρκούσαν αυτές οι φορές για να αλλάξει χρώμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Ιανουάριος 25, 2011 Author #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 :/ Δυστυχώς OCCT δε παίζει.... Τελικά μετά από 2 ώρες stress στο prime95 το μέγιστο που έδειξε ήταν 63 βαθμούς!!! :T::T::T::T: Την προτείνω Χ-Α-Λ-Α-Ρ-Α-Α-Α-Α-Α-Α-Α :dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.