Jump to content

V6? V8? V10?

Serial Killer

Recommended Posts

Όχι δε μιλάω για μοτέρ! :p

Έχω μια απορία.. ψάχνω για ψύκτρα για το pc, και λόγο του οτι είναι λίγο τσιμπημένο

(από 2,5 στα 3,66 :p ) έχω θέμα με τη θερμοκρασία..

Έψαξα λιγάκι και κατέληξα σε Coolermaster. Προτιμώ την V8 γιατί σε αρκετά benchmarks έχει καλές τιμές.

Υπάρχουν όμως και η V6 και η V10...

Οπότε.. θα ήθελα και τη γνώμη σας για να παραγγείλω την πιο σωστή.

Κάθε πρόταση δεκτή! Ακόμα και εκτός της Coolermaster! :)

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Serial Killer η corsair είναι υδρόψυξη!!!Οπότε σκέψου!!!Συγκρίνει την υδρόψυξη με την megahalem και έρχεται αμέσως μετά και πριν από κάθε άλλη αερόψυκτρα!Και επίσης αποδίδει και καλύτερα από την Η50 κιόλας από ότι φαίνεται και στο 2ο γράφημα!Με απλά λόγια η Megahalem είναι ότι καλύτερο υπάρχει από θέμα αερόψυκτρας,λίγο πιο κάτω από την Η70(υδρόψυξη) και σχεδόν στα ίδια με την Η50(πάλι υδρόψυξη).

Για μένα δεν υπάρχει άλλη επιλογή και λύση από την Megahalem για αέρα.

Αλλά θα σου πω και το άλλο...

Επειδή είσαι με Ε5200 θα μπορούσες να πας στην Thermalright ultra 120 που είναι τοπ στην κατηγορία για core (2) duo και να γλιτώσεις φράγκα και πόσο μάλλον αν την πάρεις και μεταχειρισμένη!Για τον επεξεργαστή σου,διαφορά με τη megahalem δε θα δεις ιδιαίτερα και δεν αξίζει αλλά άμα σκέφτεσαι και μελλοντικά για κάποια αναβάθμιση, τότε πας σε Megahalem.

Για τον επεξεργαστή σου ακόμα και αυτή: pc1 θα είναι υπερβολική...

Η προσωπική μου κατάταξη :

3) CoolerMaster Hyper 212 Plus

2) Scythe Mugen 2 Rev. B

1) megahalem / noctua

O μόνος λόγος vα επιλέξεις V είναι αν θέλεις να πουλήσεις μούρη ....

Job Done...

CoolerMaster SickleFlow Blue LED Fan - 120mm x2

Prolimatech Megahalems Rev.2 CPU Cooler x1

Arctic Ceramique 2.5gr x1

Τους coolermaster τους επέλεξα λόγο RPM και CFM....

Όσο για την Ceramique λόγο καλών benchmarks και review που έχω διαβάσει...

Τα πράγματα λογικά... Δευτέρα.. θα είναι εδώ... :)

Α, και κάτι τελευταίο... την πάστα την βάζουμε με τη μέθοδο της μπίλιας?

Μία στο κέντρο και κατευθείαν ψύκτρα???

Το σωστό άπλωμα από όσο έχω διαβάσει παίζει ανάλογα με τον επεξεργαστή. Υπάρχουν ξένα site που για τους πολυπύρηνους προτείνουν το άπλωμα με τη μορφή Χ ώστε να πάει σίγουρα παντού πάστα. Στην πράξη νομίζω ότι και η μπίλια αρκεί. Προσοχή βέβαια χρειάζεται ώστε η ποσότητα να είναι αυτή που πρέπει - ούτε λίγη ούτε πολύ.

Και τσαααααααακ! Σκάει και το μηνυματάκι το απίστευτο από το plaisio οπού λέει πώς δεν είναι διαθέσιμα ούτε η ψύκτρα, ούτε οι ανεμιστήρες! :p Αυτάαα είναι.. So.... παραλαβή μου είπαν, θα έχουν από 19 άρα πάμε χαλαρά για Παρασκευή! :Ppppp FAIL!

Δε πειράζει.. ο λαός λέει πώς το καλό πράγμα.. αργεί να γίνει... ίσως και να έχουν δίκιο! ;)

Πλαίσιο...αυτά είναι!Εμμμμ...δεν ήξερες,δε ρώταγες!!!:p

Ο καλύτερος τρόπος αποδεδειγμένα είναι να βάλεις λίγη πάστα στο κέντρο και να την απλώσεις με μία κάρτα (σαν πιστωτική,τηλεκάρτα...) σε όλη την επιφάνεις του cpu και να είναι μια πολύ λεπτή στρώση σαν τσιγαρόχαρτο.Προσοχή να είναι λίγη ίσα ίσα για να καλύψεις απλώνοντάς την την επιφάνεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.