Jump to content

therock

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω να φτιαξω ενα μικρο εργαλειο για το σαλονι με μητρικη ASUS ION, και ψαχνω καποια μικρη θηκη Mini-itx να το στεγασω. Δεν βλεπω ομως να εχει καλη ποικιλια, και με μαλλον με βλεπω για εδω.

LC-POWER MINI-ITX LC-1320MI - - CASES - E-SHOP.GR

Εχει κανεις καποια κλυτερη προταση?

Καταρχας το ιδιο υπαρχει με 49ε pc1 :)

Στα ιδια λευτα υπαρχει και το hantol Hantol HCITX01 (+psu) | Skroutz.gr που εχει μεγαλυτερο εσωτερικο τροφοδοτικο αλλα ειναι πιο μεγαλο σε μεγεθος. (και οι δυο του ανεμιστηρες κανουν αρκετο θορυβο)

Τελος υπαρχει και το 1360mi που το θεωρω πιο ομορφο απο το 1320mi αλλα παει 10ε πιο πανω. Εσωτερικα πρεπει να ειναι τα ιδια απο οτι βλεπω.. Επισης αυτο που ακομα δεν εχω καταλαβει ειναι που και πως μπαινει 2.5αρης δισκος...

Το χα skroutzarei και γω, το Hantol δεν φαινεται και σοι. Απο Ελλαδα μαλλον το LC-Power ειναι το καλυτερο.

Επισης μαρεσει και ενα Coolermaster αλλα ειναι ακριβο. Το Pixmania το χει στα μισα λεφτα περιπου, αλλα θα χρεωνει πολλα μεταφορικα λογικα.

CoolerMaster Elite 100 | Skroutz.gr

Το Linx στελνει ελλαδα, ειναι αξιοπιστο? Απο κει μαρεσει αυτο της Gigabyte.

To gigabyte βασικα το βρισκεις ευκολα και Ελλαδα, το θεμα ειναι αν το Ψοolermaster αξιζει περισσοτερο και απο που με συμφερει να το παρω. Το σκρουτζ δινει μονο Pixmania και specialprice. Απ Pixmania Ομως δεν δειχνει το lisiting, ενω στο αλλο ειναι ακριβο.

Οποτε ειμαι αναμεσα στα 2 και κανενα αλλο. Τι κανω?

:offtopic2:

Ωραία τα κουτάκια που έδειξαν οι προηγούμενοι, αλλά εγώ στη θέση σου θα περίμενα να βγουν οι μητρικές με τα διπύρηνα Brazos της AMD. Κάτι μου λέει ότι θα το έχουν το ΙΟΝ και τον ATOM για πρωινό...

:offtopic2:

Ωραία τα κουτάκια που έδειξαν οι προηγούμενοι, αλλά εγώ στη θέση σου θα περίμενα να βγουν οι μητρικές με τα διπύρηνα Brazos της AMD. Κάτι μου λέει ότι θα το έχουν το ΙΟΝ και τον ATOM για πρωινό...

Λες? Τσεκαρισμενο αυτο? Ημερομηνια κυκλοφοριας εχουμε?

Τσεκαρισμένο ακόμα δεν είναι, αλλά κατά 80% θα του ρίχνει στα αυτιά του ΙΟΝ και του ΑΤΟΜ. Σκέψου μόνο ότι πάρα πολλές εταιρίες έχουν σπεύσει να βγάλουν μοντέλα netbook, laptop και mini-ITX μητρικών με τους καινούριους επεξεργαστές της AMD.

Αν θες δες αυτά τα link :

http://www.thelab.gr/eidiseis/i-amd-parousiase-episima-tin-platforma-brazos-88967.html

http://www.thelab.gr/eidiseis/i-msi-etoimazei-mia-nea-mini-itx-88999.html

http://www.thelab.gr/eidiseis/e35mi-i-deluxe-i-asus-parousiazei-tin-89064.html

Είναι 4-5 οι εταιρείες που έχουν ανακοινώσει τέτοιες υλοποιήσεις μέχρι στιγμής. Απο τιμές, οι AMD πιέζει να βγουν κάτω των 99$, αλλά και αυτό να μη γίνει άντε να έχουν 120-150 € maximum.

Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν υπάρχει ακόμα, αλλά λογικά μέσα στο Φεβρουάριο πρέπει να ξεκινήσουν να γίνονται listed σε διάφορα sites ή και ακόμη να είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Morex Noah. Γυρω στα 80€ αλλα ειναι μαζεμένο, ομορφο με πρόσοψη αλουμινίου. Περιέχει αντάπτορα απο Slim IDE σε IDE, riser για PCI και γενικώς ειναι το πιο μικρό που μπόρεσα να βρώ για να στεγασω τον Atom.

Το ξανα-αγόραζα ευκολα.

Το Linx στελνει ελλαδα, ειναι αξιοπιστο? Απο κει μαρεσει αυτο της Gigabyte.

Στέλνει και είναι απολύτως αξιόπιστο.

Αν εχεις και επαγγελματικο ΑΦΜ, δε σου χρεωνει το ΦΠΑ.

Η συγκεκριμενη ομως υπαρχε ιφθηνοτερα και ετοιμοπαραδοτη μεσω Ελλαδας. Το θεμα ειναι μπας και εβρισκα καπου φθηνα αυτη της CoolerMaster... :nothing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.