Jump to content

ποιο φθηνο λαπτοπ γυρω στα €400? ->... αλλαγη μπατζετ σε 500-550€

cabdik

Recommended Posts

ενα φιλος θελει ενα λαπτοπ για δουλιτσες γραφειου. κυριως ιντερνετ και δουλειες με εγγραφα. ουτε gaming, ουτε photoshop και τετοια!

υπαρχει τπτ της προκοπης σε αυτο το μπατζετ?

EDIT Οπως λεω και στον τιτλο, αυξηθηκε το μπατζετ σε 500-550€ για κατι καλυτερο...!

Με μια γρήγορη ματιά βρήκα το παρακάτω:

HP Compaq Presario CQ56-150ev/sv | Skroutz.gr

Για της απαιτήσεις που έχεις νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Από την άλλη αν δεν χρειάζεσαι Laptop πάρε ένα σταθερό με τα ίδια χρήματα και θα είσαι ακόμα καλύτερα.

Προσωπικά ακόμα και το service της sony που έχω χρησιμοποιήσει(οι περισσότεροι λένε ότι δεν είναι καλό) ήταν καλό αλλά όταν πήγα να κατεβάσω drivers για windows 7 (vista είχε) απλά δεν βρήκα. Από όσα ξέρω Dell, Toshiba είναι οι καλύτεροι. Για την HP δεν έχω ακούσει κάτι κακό αλλά ούτε και καλό. Η LG είναι αρκετά καλή στον συγκεκριμένο τομέα και τέλος στην Acer δεν μου αρέσει καθόλου η ποιότητα κατασκευής.

Το HP που κοιτάς είναι πιο ισορροπημένο έχει 4GB μνήμη και δυο φορές καλύτερο CPU.

Το Dell έχει παλιό CPU και στην έκδοση που είναι μέσα στο μπάτζετ σου έχει 2GB μνήμη αλλά καλύτερο GPU.

Το HP που κοιτάς είναι πιο ισορροπημένο έχει 4GB μνήμη και δυο φορές καλύτερο CPU.

Το Dell έχει παλιό CPU και στην έκδοση που είναι μέσα στο μπάτζετ σου έχει 2GB μνήμη αλλά καλύτερο GPU.

Το ειδα αυτο. αλλα οπως ειπα , δεν ειναι για gaming το λαπτοπ, απλα το μονο που λεω εγω, ειναι να παιζει HD, που το κανουν και τα 2 αφου εχουν ΑΤΙ καρτα.

VASI, ποσο να περιμενει? αν ειναι να ερθει σε κανα 3μηνο, δεν βολευει....!!! αν ερθει σε κανα 15ημερο εχει καλως. αλλα και παλι, τι διαφορα θα εχει απο τα 2 που προτεινα πιο πανω?

Η γνώμη είναι να περιμένεις μέχρι να είναι διαθέσιμο στο μαγαζί που κοιτάς μιας και το έχει πολύ καλή τιμή. Έτσι κι αλλιώς αν το παραγγείλεις πάλι θα περιμένεις μέχρι να παραλάβουν. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα δεσμεύσεις τα λεφτά σου και μέχρι τότε μπορεί να εμφανιστεί κάτι καλύτερο.

τελικα αγοραστηκε το ASUS X52JU απο Multirama στα 549€. ειναι ιδιο με το παραπανω λινκ με μονες διαφορες τον μικροτερο δισκο 320GB και λιγοτερη μνημη στην καρτα γραφικων- 512mb εναντι 1 Gb...!!

πολυ θετικες οι πρωτες εντυπωσεις, ποιοτικο, γρηγορουτσικο και δεν κωλωνει σε multithreading, παρα μονο οσο το κραταει ο σκληρος! αν ειχε SSD, θα πεταγε..!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.