vgiozo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2004 Ποιές είναι οι διαφορές στα χαρακτηριστικά, αν υπάρχουν, μεταξύ των modem που συνδέονται μέσω Usb και σειριακής θύρας;;Π.χ. για το 56Κ σειριακό της US Robotics Specifications- V.92, V.90, V.34, V.32bis, V.32, V.22bis, V.22, V.23, and V.21. - V.42/MNP 2-4 error correction, V.42 bis/MNP 5 compression - V.80 video conferencing support - Fax: EIA 578 (Class 1) and EIA 592 (Class 2.0) with V.17, V.29, V.27ter Για το μοντέλο της ίδιας εταιρείας σε usb-Data: V.92, V.90, V.80, V.34, V.32bis, V.32, V.22bis, V.22, V.23, and V.21 -Data Error Control/Compression: V.42/V42bis, V.44 and MNP2-4/5 -Fax: EIA 578 (Class 1) with V.17, V.29, V.27ter Θεωρητικά ποιό έχει καλύτερες επιδόσεις;; Ο διαφορές στα στάνταρ που υποστηρίζουν για αποστολή και λήψη φαξ έχουν κάποια πρακτική σημασία πχ;;Ακόμη, σε μένα συμβαίνει με το micronet serial modem που έχω να μην βλέπει ο υπολογιστής τη συσκευή, αν δεν έχω ανοίξει το διακόπτη πριν μπεί στα Windows, ενώ πρέπει να το ανοιγοκλείσω στο Post, όταν κάνω επανεκκίνηση, για να μπορέσει να το δεί το λειτουργικό, αλλιώς δεν εμφανίζεται στον διαχειριστή συσκευών...μ' όλα τα σειριακά έτσι συμβαίνει ή το δικό μου βγήκε βιτσιόζικο;;Λέω να τ' αλλάξω γι αυτό το λόγο...νοιώθω βέβαια πως κάνω πολλή φασαρία για το τίποτα, αλλά σκέφτηκα με την ευκαιρία να μάθω κάτι, αν κανείς έχει κάτι να πεί κάποιος επί των παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2004 Αν το ανοίξεις αφού μπείς στα Windows , κάνε δεξί κλικ στο My Computer , διάλεξε Manage.Διάλεξε Device Manager , και από το menu , διάλεξε Scan For Hardware Changes.Θα το βρεί κανονικά.Τα Serial Cable modems είναι λίγο καλύτερα από τα USB ( καλύτερα , λίγο πιο απροβλημάτιστα ).Λάβε υπόψιν σου ( όσο ακόμα είσαι με 56k ) , να βρείς provider ( ISP ) , που να έχει πιο κοντά στο σπίτι σου κέντρο ( πιάνεις καλύτερα ping έτσι ) [ εγω Αθήνα που είμαι πολύ κοντά στην Panafonet έχω 140-180ms ping σε Γαλλικούς , Ιταλικούς , Γερμανικούς , Αγγλικούς servers. ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeBar Απρίλιος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2004 Καλυτερα να παρεις σειριακο. Ειναι λιγο πιο ακριβα βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Απρίλιος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2004 Θεωρητικά, το serial είναι καλύτερο. Πρακτικά, το serial είναι ακόμα καλύτερο. Το πρόβλημα με τα XP είναι σε όλα τα σειριακά modem. Αν το έχεις κλειστό όταν μπαίνεις στα windowsΧΡ πήγαινε στο device manager->Scan for Hardware changes->Modem properties->Query modem. και θα μπορείς να κάνεις κανονικά τις κλήσεις σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Απρίλιος 24, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...τουλάχιστον ξέρω ότι δεν συμβαίνει μόνο στο δικό μου μοντεμ...παρόλαυτά, πήγα σήμερα το απόγευμα πλαίσιο να πάρω καινούριο μοντεμ και λυπήθηκα τα 50 ευρώ που θά 'δινα....γι αυτό έβαλα άλλα 65 και πήρα ένα Nec 2500α ...τελείως ασυνεπής είμαι ρε γαμώτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 24, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 καλά έκανες 2500Α rukes προς το παρών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 24, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 lol Vgiozo.Για να πούμε την αλήθεια , καλά έκανες.Αφού: 1) Έχεις ήδη modem& 2) Μέσα - τέλη του καλοκαιριού θα πέσει αισθητά ( αν όχι στις ευρωπαϊκές τιμές ) η DSLΤο modem θα πήγαινε χαμένο , οπότε...Enjoy your new DVD Recorder! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.