gbdanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2004 Θέλω να φτιάξω έναν χρήστη στα ΧΡ στον οποίο να κόψω τα δικαιώματα αναπαραγωγής cd , της πασιέντζας, και των άλλων παιχνιδιών των windows xp . :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Πλάκα σε αδερφό/αδερφή? Υπάρχει στα προγράμματα στην κορυφή εικονίδιο με τίτλο "Ορισμός πρόσβασης και προεπιλογών προγραμμάτων". Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Δεν εχω ασχοληθει με κατι τετοιο και γιαυτο δεν ξερω να σου απαντησω,,,,(Δεν νομίζω να γινεται εκτος να βρεις καποιο software κατάλλο)Καταλαβα μαλλον οτι το θες για καιποιο αδερφακι σου που παιζει παιχνιδια και ακουει cd και δεν διαβάζει......Υ.Γ αν ειναι αγορι να του απαγορεψεις να ανοιγει αρχεια εικονων jpeg bmp tif k.a και video avi mov rp k.a .. Γιατι πιθανόν να βλεπει και τις λεγόμενς τσόντες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 22, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Πλάκα στην αδερφή μου αλλά και σε κάτι φίλους Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνετε αναλυτικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2004 Κατέβασε και το πρόγραμμα της Xteq. ( το Xteq X-Setup )Κάνει τα πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Απρίλιος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2004 Λοιπόν αφού διμιουργήσεις τον χρήστη πήγαινε έναρξη -> εκτέλεση και γράψε mmc στο παραθυρο που θα ανοίξει πήγαινε αρχείο -> προσθαφαίρεση (snap-in) -> καταχώρηση -> group policy και μετα ok εκεί αν ψάξεις θα βρεις πολλά πράγματα. Ουσιαστικά όλα τα προγράμματα αυτό το πράγμα κάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 24, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 To Χ-Setup κάνει ακόμα πιο πολλά πράγματα.Και είναι και πιο κατανοητό πρόγραμμα.Οπότε ένα + παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 24, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Μπορείς να γράψεις την διεύθυνση από όπου μπορούμε να το κατεβάσουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 26, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 http://www.xteq.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.