Jump to content

Σκληρος 1ΤΒ

dimis1712

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.

Μπορειτε να μου προτεινετε εναν σκληρο 1TB εσωτερικο η εξωτερικο; Ρωταω διοτι ακουω πολλα κατα καιρους και δεν θα ηθελα να παρω καποιον που μπορει να βγει ελαττωματικος και να χασω τα δεδομενα μου.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

αλλο εσωτερικος, αλλο εξωτερικος...!! θες να μετακινεις δεδομενα? τοτε αναγκαστικα πας σε εξωτερικο. αν δεν σε ενδιαφερει, και απλα θες ενα δισκο με μεγαλο χωρο, καλυτερα εσωτερικος.

για εσωτερικο προτεινω η τον spinpoint F3 που αναφερθηκε, αν και ειναι γρηγορος δισκος δεν ειναι τυπου green- eco για αποθηκη. ή και τον seagate ST31000528AS. πολυ καλος, γρηγορος και αυτος αλλα και κρυος! (τους εχω και τους 2 αυτους)

Samsung Spinpoint F3 1TB | Skroutz.gr

Seagate Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s,1TB Hard Drive | Skroutz.gr

ομως αν θες δισκο καθαρα για αποθηκη, θα προτεινα επισης

Samsung EcoGreen F4 2TB | Skroutz.gr

Για αποθηκευση δεδομενων τον θελω κυριως αλλα δεν εχω αποφασισει αν θα παρω εσωτερικο η εξωτερικο ακομα. Για εξωτερικο το σκεφτομαι μονο επειδη ειμαι φοιτητης και χρειαζεται αρκετες φορες να μετακινω δεδομενα.

Αν και παιρνω και μια θηκη και τον κανω εξωτερικο τον εσωτερικο.

ο 2ΤΒ θα μου βγει καλος, η θα υπαρχει πιθανοτητα να παθει τιποτα και να εχω απωλεια δεδομενων; Τον εχεις δοκιμασει;

Έχω και τους δύο και τους προτείνω με κλειστά μάτια και σαν ποιότητα και σαν vfm.

εσωτερικός...

SAMSUNG 1TB F3

εξωτερικός...

Samsung 2.5'' 1TB S2 ή από εδώ για οικονομικότερα.Τον είχα πάρει από πλαίσιο στα 130 πριν κανα 2μηνο αλλά τώρα έχει εξαντληθεί.

ο 2ΤΒ θα μου βγει καλος, η θα υπαρχει πιθανοτητα να παθει τιποτα και να εχω απωλεια δεδομενων; Τον εχεις δοκιμασει;

δεν μπορει να σου εγγυηθει κανεις, οτι οποιο δισκο και να παρεις, δεν υπαρχει περιπτωσει να σκασει!

απλα μιλαμε με στατιστικες πιθανοτητες ποιος εχει λιγοτερες πιθανοτητες...!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.