dimis1712 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2011 Καλησπερα παιδια.Μπορειτε να μου προτεινετε εναν σκληρο 1TB εσωτερικο η εξωτερικο; Ρωταω διοτι ακουω πολλα κατα καιρους και δεν θα ηθελα να παρω καποιον που μπορει να βγει ελαττωματικος και να χασω τα δεδομενα μου. Ευχαριστω εκ των προτερων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Αυτους Και WD, και USB 3....Εμεις τα προτεινουμε σαν πιο φτηνα Backup solutions (περα απο τα network NAS) Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 13, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Samsung F3 1TB Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 13, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Αυτα τα βυσματα τα micro usb ειναι για κλωτσιες.Οσοι τα εχουν παρει ερχονται μετα και μου λενε "α δεν κανει καλη επαφη" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 13, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 αλλο εσωτερικος, αλλο εξωτερικος...!! θες να μετακινεις δεδομενα? τοτε αναγκαστικα πας σε εξωτερικο. αν δεν σε ενδιαφερει, και απλα θες ενα δισκο με μεγαλο χωρο, καλυτερα εσωτερικος. για εσωτερικο προτεινω η τον spinpoint F3 που αναφερθηκε, αν και ειναι γρηγορος δισκος δεν ειναι τυπου green- eco για αποθηκη. ή και τον seagate ST31000528AS. πολυ καλος, γρηγορος και αυτος αλλα και κρυος! (τους εχω και τους 2 αυτους)Samsung Spinpoint F3 1TB | Skroutz.grSeagate Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s,1TB Hard Drive | Skroutz.grομως αν θες δισκο καθαρα για αποθηκη, θα προτεινα επισης Samsung EcoGreen F4 2TB | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1712 Ιανουάριος 13, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Για αποθηκευση δεδομενων τον θελω κυριως αλλα δεν εχω αποφασισει αν θα παρω εσωτερικο η εξωτερικο ακομα. Για εξωτερικο το σκεφτομαι μονο επειδη ειμαι φοιτητης και χρειαζεται αρκετες φορες να μετακινω δεδομενα.Αν και παιρνω και μια θηκη και τον κανω εξωτερικο τον εσωτερικο. ο 2ΤΒ θα μου βγει καλος, η θα υπαρχει πιθανοτητα να παθει τιποτα και να εχω απωλεια δεδομενων; Τον εχεις δοκιμασει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 13, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 ο 2TB ειναι η επομενη αγορα μου...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 13, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Έχω και τους δύο και τους προτείνω με κλειστά μάτια και σαν ποιότητα και σαν vfm.εσωτερικός...SAMSUNG 1TB F3εξωτερικός...Samsung 2.5'' 1TB S2 ή από εδώ για οικονομικότερα.Τον είχα πάρει από πλαίσιο στα 130 πριν κανα 2μηνο αλλά τώρα έχει εξαντληθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1712 Ιανουάριος 16, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 Ευχαριστω παιδια για τις γνωμες. Μαλλον θα παω στον Samsung 1TB F3 που προτεινατε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 17, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 και εγω τον samsung θαλεγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 17, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 ο 2ΤΒ θα μου βγει καλος, η θα υπαρχει πιθανοτητα να παθει τιποτα και να εχω απωλεια δεδομενων; Τον εχεις δοκιμασει;δεν μπορει να σου εγγυηθει κανεις, οτι οποιο δισκο και να παρεις, δεν υπαρχει περιπτωσει να σκασει! απλα μιλαμε με στατιστικες πιθανοτητες ποιος εχει λιγοτερες πιθανοτητες...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pettakos Ιανουάριος 17, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Western Digital AV-GP 2TB | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos312 Ιανουάριος 21, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Οι seagate νομίζω είναι πιο αξιόπιστοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 22, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Οι seagate νομίζω είναι πιο αξιόπιστοι... εγω προσωπικα τον seagate θα τον εβαζα τριτο στη σειρα:hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 22, 2011 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Δεν είναι πιο αξιόπιστοι.Εδώ είχαν βγάλει recertified αλλά και ελλλατωματική παρτίδα...τι άλλο θες!Για μένα wd και samsung και μετά seagate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordan4 Ιανουάριος 24, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 εγώ πάντως έχω αυτόν Seagate Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s,1TB Hard Drive | Skroutz.grκαι πάει μια χαρά και σε ταχύτητα και σε θερμοκρασίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.