venom7 Φεβρουάριος 16, 2011 #61 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Για μνήμες μου κάνει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss42ss Φεβρουάριος 16, 2011 #62 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Για μνήμες μου κάνει!!! υπαρχει περιπτωση να μην τις υποστηριζει? αυτες εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake Φεβρουάριος 16, 2011 Author #63 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 παιδια θελω λιγο help λοιπον το pc ειναι αυτο τις υπογραφης μου...εχω το εξης "προβλημα" κανει περιπου 15sec μεχρι να ακουστει το bip απο την μητρικη και να δειξει το logo τις.σε τι οφειλεται αυτο? (δεν εχω περασει τα windows ακομα)ΕυχαριστωΚατέβαε το hirens boot cd τρέξει το memtest για τις μνήμες και ένα εργαλείο της seagate που βρίσκεται στην κατηγορία hdd για τους σκληρούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss42ss Φεβρουάριος 16, 2011 #64 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Κατέβαε το hirens boot cd τρέξει το memtest για τις μνήμες και ένα εργαλείο της seagate που βρίσκεται στην κατηγορία hdd για τους σκληρούς.Θα πρεπει να βαλω τα windows ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake Φεβρουάριος 17, 2011 Author #65 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 Θα πρεπει να βαλω τα windows ετσι?Για το memtest όχι για τον σκληό δεν ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.