arxaggelos21 Φεβρουάριος 6, 2011 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2011 Εχεις δοκιμασει να το δουλεψεις σε παγκο?εμενα μου φαινεται το τροφοδοτικο οτι κατι εχει... ελα ντε τη εννοεις παγκο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 6, 2011 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2011 mode pagos = να βγάλει όλα από το κουτί και να τα συνδέσει όλα έξω αφού τα έχει ακουμπήσει πάνω σε ένα πάγκο, τραπέζι, πάτωμα κτλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arxaggelos21 Φεβρουάριος 6, 2011 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2011 νομιζω πωσ ο φιλοσ μασ δεν εχει τησ γνωσεις για κατι τετοιο!!!αλλα κ παλι τη θα κερδισει αμα τ κανει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 6, 2011 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2011 ποτέ δε ξέρεις pc είναι αυτά. Μπορεί κατι να μην έχει κάτσει καλά κτλπ.πάντως μια φορά μόνο έχω δει υπολογιστή να έχει το ίδιο σύμπτωμα, και ήταν ασυμβατότητα της κάρτας γραφικών με την μητρική, που για καλή μας τύχη όμως υπήρχε bios επόμενο που έλυνε το πρόβλημα με την συγκεκριμενη κάρτα..(μια asrock ήταν 775 με μια 4770ati btw)Αλλά σίγουρα δεν είναι ίδια περίπτωση μιας που μας είπε οτι παλιά έπαιζε κανονικά.Μπορεί κάτι να έκανε ο τεχνικός και να χάλασε η κάρτα ή η μητρική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arxaggelos21 Φεβρουάριος 6, 2011 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2011 μηπωσ δεν εβαλε καλα τουσ αποστατες κ ακουμπισε κ βραχικικλοσε η μιτρικη???αλλα αμα θελει ασ με ακουση για τα σατα που ανεφερα πιο πριν δεν εχει να χασει τπτ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake Φεβρουάριος 7, 2011 Author #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Άλλαξα κάρτα γραφικών και τώρα όταν πατάω για αναμονή ,εκτός το ότι δεν μπαίνει όταν το ανοίγω μου βγάζει κάτι γραμμές στην οθόνη..Θα δοκιμάσω αυτά με τα SATA πρώτα και θα δώ.. Πάντως ρώτησα ένα τεχνικό και με όλα αυτά που του είπα μου είπα να το πάω να το δει και ότι μάλλον είναι πρόβλημα της μητρικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 7, 2011 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Στον παγκο το βαζεις για να δεις αν οφειλεται σε βραχυκυκλωμα συνηθως,που ειναι και πιθανο.καλα ο τεχνικος τι θα σου ελεγε,να το πας απο εκει για να τα ακουμπησεις.κανονικα πηγαινε το σε αυτον που σου αλλαξε το κουτι να στο φτιαξει και εννοειται χωρις χρεωση καθως αυτος την εκανε την ζημια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake Φεβρουάριος 7, 2011 Author #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Στον παγκο το βαζεις για να δεις αν οφειλεται σε βραχυκυκλωμα συνηθως,που ειναι και πιθανο.καλα ο τεχνικος τι θα σου ελεγε,να το πας απο εκει για να τα ακουμπησεις.κανονικα πηγαινε το σε αυτον που σου αλλαξε το κουτι να στο φτιαξει και εννοειται χωρις χρεωση καθως αυτος την εκανε την ζημια.Λες ε? Ο άλλος που μου είπε να το πάω θα το κάνει χωρίς χρέωση. Εϊναι στην εγγύηση. Το θέμα είναι ότι εγώ το pc το έχω βουλγαρία και το πρέπει να το κατεβάσω ελλάδα..Θα το ξαναπάω αν είναι εκεί που άλλαξα το κουτί...Τι να του πω όμως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 7, 2011 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Αν ειναι χωρις χρεωση πηγαινε του το τοτε.αν το πας στον αλλο που σου αλλαξε το κουτι πες του οτι απο οταν μου το εδωσες κανει 1 λεπτο να ανοιξει(πες λιγο παραπανω για να δωσει προσοχη )και δεν μπαινει σε αναστολη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake Φεβρουάριος 7, 2011 Author #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 το θέμα είναι ότι του το πήγα το είδε και είπε ότι τόσο κάνουν να ανοίξουν...Την Επόμενη φορά που θα πάω θα είναι με μπαλτά..Δεν είναι δυνατόν να τρέχω ένα μήνα για βλακείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake Φεβρουάριος 12, 2011 Author #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Λοιπόν..Πείραξα τις ρυθμίσεις στο bios και έβαλα το ACPI στο S3 (δεν ξέρω γιατί δεν ήταν) πείραξα και κάτι άλλα(δεν ξέρω τι) και το κατάφερα να μπαίνει σε sleep mode. Απλά τώρα εξαφανίστηκε η Αδρανοποίηση. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό...Τα ηχεία τελικά τα κατάφερα να δουλεύουν...Το Pc όμως συνεχίζει να κάνει ενάμιση λεπτό για να είναι πλήρως λειτουργικό(μέχρι και τα widgets στη sidebar). Link to comment Share on other sites More sharing options...
arxaggelos21 Φεβρουάριος 12, 2011 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 ε μην τα θες ολα δικα σου!!!:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 12, 2011 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Bios reset ειπες εχεις κανει ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus3bar Φεβρουάριος 12, 2011 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Με μηχανικό δίσκο μια χαρά είναι ενάμιση λέπτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Φεβρουάριος 12, 2011 #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Κοιτα υπάρχει μια επιλογη στο bios που λεει ποσα δευτερόλεπτα να περιμένει για την αναγνώριση των HDD .Εμένα ας πουμε ειναι 30sec,κατεβασε τον χρόνο μπας και φταει αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Φεβρουάριος 12, 2011 #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Α επίσης υπάρχει μια επιλογη να ελεγχει την ram σε καθε boot. οι παλαιότεροι θα θυμούνται οτι στα παλια pc μετρουσε το καθε mb απο το 1 μεχρι το μέγεθος που ειχες. Κανε disable στο bios να μην την μετράει καθε φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake Φεβρουάριος 12, 2011 Author #57 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Με μηχανικό δίσκο μια χαρά είναι ενάμιση λέπτοΕαν σκεφτείς ότι το λαπτοπ μου κάνει 30δευτερολέπτα και ότι τόσο έκανε και αυτός όταν τον πήρα(και δεν έχει πολύ καιρό),τότε είναι πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake Φεβρουάριος 14, 2011 Author #58 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Κοιτα υπάρχει μια επιλογη στο bios που λεει ποσα δευτερόλεπτα να περιμένει για την αναγνώριση των HDD .Εμένα ας πουμε ειναι 30sec,κατεβασε τον χρόνο μπας και φταει αυτοΤΙ ακριβώς λέει αυτή η επιλογή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Φεβρουάριος 15, 2011 #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Delay For HDD (Secs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss42ss Φεβρουάριος 16, 2011 #60 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 παιδια θελω λιγο help λοιπον το pc ειναι αυτο τις υπογραφης μου...εχω το εξης "προβλημα" κανει περιπου 15sec μεχρι να ακουστει το bip απο την μητρικη και να δειξει το logo τις.σε τι οφειλεται αυτο? (δεν εχω περασει τα windows ακομα)Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.