Jump to content

Καθυστερημένη Εκκίνηση Σε καινούργιο Η\Υ

fake

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

ποτέ δε ξέρεις pc είναι αυτά. Μπορεί κατι να μην έχει κάτσει καλά κτλπ.

πάντως μια φορά μόνο έχω δει υπολογιστή να έχει το ίδιο σύμπτωμα, και ήταν ασυμβατότητα της κάρτας γραφικών με την μητρική, που για καλή μας τύχη όμως υπήρχε bios επόμενο που έλυνε το πρόβλημα με την συγκεκριμενη κάρτα..(μια asrock ήταν 775 με μια 4770ati btw)

Αλλά σίγουρα δεν είναι ίδια περίπτωση μιας που μας είπε οτι παλιά έπαιζε κανονικά.

Μπορεί κάτι να έκανε ο τεχνικός και να χάλασε η κάρτα ή η μητρική...

μηπωσ δεν εβαλε καλα τουσ αποστατες κ ακουμπισε κ βραχικικλοσε η μιτρικη???αλλα αμα θελει ασ με ακουση για τα σατα που ανεφερα πιο πριν δεν εχει να χασει τπτ!!!!:T:

Άλλαξα κάρτα γραφικών και τώρα όταν πατάω για αναμονή ,εκτός το ότι δεν μπαίνει όταν το ανοίγω μου βγάζει κάτι γραμμές στην οθόνη..

Θα δοκιμάσω αυτά με τα SATA πρώτα και θα δώ.. Πάντως ρώτησα ένα τεχνικό και με όλα αυτά που του είπα μου είπα να το πάω να το δει και ότι μάλλον είναι πρόβλημα της μητρικής.

Στον παγκο το βαζεις για να δεις αν οφειλεται σε βραχυκυκλωμα συνηθως,που ειναι και πιθανο.καλα ο τεχνικος τι θα σου ελεγε,να το πας απο εκει για να τα ακουμπησεις.κανονικα πηγαινε το σε αυτον που σου αλλαξε το κουτι να στο φτιαξει και εννοειται χωρις χρεωση καθως αυτος την εκανε την ζημια.

Στον παγκο το βαζεις για να δεις αν οφειλεται σε βραχυκυκλωμα συνηθως,που ειναι και πιθανο.καλα ο τεχνικος τι θα σου ελεγε,να το πας απο εκει για να τα ακουμπησεις.κανονικα πηγαινε το σε αυτον που σου αλλαξε το κουτι να στο φτιαξει και εννοειται χωρις χρεωση καθως αυτος την εκανε την ζημια.

Λες ε? Ο άλλος που μου είπε να το πάω θα το κάνει χωρίς χρέωση. Εϊναι στην εγγύηση. Το θέμα είναι ότι εγώ το pc το έχω βουλγαρία και το πρέπει να το κατεβάσω ελλάδα..

Θα το ξαναπάω αν είναι εκεί που άλλαξα το κουτί...

Τι να του πω όμως?

Αν ειναι χωρις χρεωση πηγαινε του το τοτε.αν το πας στον αλλο που σου αλλαξε το κουτι πες του οτι απο οταν μου το εδωσες κανει 1 λεπτο να ανοιξει(πες λιγο παραπανω για να δωσει προσοχη :p)και δεν μπαινει σε αναστολη.

Λοιπόν..Πείραξα τις ρυθμίσεις στο bios και έβαλα το ACPI στο S3 (δεν ξέρω γιατί δεν ήταν) πείραξα και κάτι άλλα(δεν ξέρω τι) και το κατάφερα να μπαίνει σε sleep mode. Απλά τώρα εξαφανίστηκε η Αδρανοποίηση. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό...Τα ηχεία τελικά τα κατάφερα να δουλεύουν...

Το Pc όμως συνεχίζει να κάνει ενάμιση λεπτό για να είναι πλήρως λειτουργικό(μέχρι και τα widgets στη sidebar).

Κοιτα υπάρχει μια επιλογη στο bios που λεει ποσα δευτερόλεπτα να περιμένει για την αναγνώριση των HDD .Εμένα ας πουμε ειναι 30sec,κατεβασε τον χρόνο μπας και φταει αυτο

Α επίσης υπάρχει μια επιλογη να ελεγχει την ram σε καθε boot. οι παλαιότεροι θα θυμούνται οτι στα παλια pc μετρουσε το καθε mb απο το 1 μεχρι το μέγεθος που ειχες. Κανε disable στο bios να μην την μετράει καθε φορα

Με μηχανικό δίσκο μια χαρά είναι ενάμιση λέπτο

Εαν σκεφτείς ότι το λαπτοπ μου κάνει 30δευτερολέπτα και ότι τόσο έκανε και αυτός όταν τον πήρα(και δεν έχει πολύ καιρό),τότε είναι πολύ.

Κοιτα υπάρχει μια επιλογη στο bios που λεει ποσα δευτερόλεπτα να περιμένει για την αναγνώριση των HDD .Εμένα ας πουμε ειναι 30sec,κατεβασε τον χρόνο μπας και φταει αυτο

ΤΙ ακριβώς λέει αυτή η επιλογή;

παιδια θελω λιγο help λοιπον το pc ειναι αυτο τις υπογραφης μου...

εχω το εξης "προβλημα" κανει περιπου 15sec μεχρι να ακουστει το bip απο την μητρικη και να δειξει το logo τις.

σε τι οφειλεται αυτο? (δεν εχω περασει τα windows ακομα)

Ευχαριστω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.