Jump to content

Καθυστερημένη Εκκίνηση Σε καινούργιο Η\Υ

fake

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Μπες στο official site του κατασκευαστή της μητρικής σου και κατέβασε την τελευταία stable έκδοση για BIOS.

Από κει και πέρα υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνεις, όπως usb(περνάς τα update files και boot files), cd.Περνάς τα files και bootareis από το μέσο το οποίο επέλεξες να το κάνεις.Διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα..ΠΡΟΣΟΧΗ μην κλείσει το PC κατά τη διάρκει του update διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να καταστραφεί το BIOS σου.

Easy Tutorials: BIOS Update Procedure

Μπαίνεις στο site του κατασκευαστή της μητρικής σου.Καταβάζεις το τελευταίο bios και το περνάς σε ένα usb φλασάκι ξεζιπαρισμένο.Μπαίνεις στα bios και εκεί έχει επιλογή για να κάνεις το update.

Για πες μου ποια μητρική έχεις,να σε βοηθήσω αλλά και τι λειτουργικο κσι σν είνσι 32bit or 64bit.

edit

Μπες εδώ και κατέβασε το Version 8.E.Κάνε extract τα αρχεία που έχει μέσα και πέρασέ τα σε ένα usb flah και συνέχισε όπως σου είπα.

Μα γιατί να αλλάξω τα timings των μνημών αφού έτσι πριν λειτουργούσαν κανονικά?

Προσπαθώ να σκεφτώ τι άλλαξα πριν μου εμφανίσει το πρόβλημα και το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι άλλαξα την ψύκτρα του επεξεργαστή και το Case μου...

Τι μπορεί να πήγε στραβά εκεί?

Παίρνει κανονικά ρεύμα..Έβαλα και βίντεο στην πρώτη σελίδα της δημοσίευσης.

Υπάρχει περίπτωση να έχει τοποθετήσει λάθος την ψύκτρα ή τον επεξεργαστή ο τεχνικός που έκανε την αλλαγή του case?

Από ότι θυμάμαι όταν τον είχα πρωτοπάρει μετά την αλλαγή ...Κολούσε στα καλά του καθουμένου...Δεν άνοιγε.... και διάφορα τέτοια τρελά, αλλά μετά από 2 μέρες έστρωσε μόνο του.

Το έκανα μέσω του Msi live update...Καμία διαφορά..

Το MSI Live Update έκανε και την εγκατάσταση του BIOS ή μόνο το download; Το έχεις ελέγξει (από το BIOS ή το CPU-Z) οτι έχεις πλέον την έκδοση BIOS 8.E (2/11/2010).

Σε μένα μόνο το download κάνει το MSI Live Update.

Κοίταξε στο site της MSI για την x58 pro-e, μέσα σε 2 χρόνια από το πρώτο BIOS έχουν βγει πολλές εκδόσεις με βελτιώσεις.

Αν δεν κάνω λάθος μετά το BIOS 8.6 υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις αναβάθμιση του BIOS με USB stick. Αυτό γίνεται με το M-Flash module που είναι μέσα στο BIOS. Αν έχεις κάποια προηγούμενη έκδοση πιθανόν δεν έχει το M-Flash και θα χρειαστείς δισκέτα(-ες) (Floppy Disk) για να κάνεις αναβάθμιση BIOS.

Μπαίνεις στο site του κατασκευαστή της μητρικής σου.Καταβάζεις το τελευταίο bios και το περνάς σε ένα usb φλασάκι ξεζιπαρισμένο.Μπαίνεις στα bios και εκεί έχει επιλογή για να κάνεις το update.

Για πες μου ποια μητρική έχεις,να σε βοηθήσω αλλά και τι λειτουργικο κσι σν είνσι 32bit or 64bit.

edit

Μπες εδώ και κατέβασε το Version 8.E.Κάνε extract τα αρχεία που έχει μέσα και πέρασέ τα σε ένα usb flah και συνέχισε όπως σου είπα.

εγώ έτρεξα απλά το .exe file και έκανε update to bios κανονικά (σε περιβάλλον windows):dance3:, restart και το νέο bios περασμένο κανονικά.

• 3 weeks later...

ειχα παρομιο προβλημα με σενα μονο που κολαγε 20 δευτερολεπτα στο λογοτιπο τισ μητρικης!!!λυθικε με αλλαγη καλοδιου sata!!!για τσεκαρε τα sata μηπωσ δεν πατανε σοστα!!!:getlost:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.