fake Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2011 Καλημέρα παίδες..Καινούργιος στο φόρουμ...... Καλώς σας βρήκα... Λοιπόν ας ξεκινήσω .... Το σύστημά μου αποτελείται από τα παρακάτω.. ΜΟΒΟ: MSI x58 pro-e CPU: i7 930 2.8Ghz HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1 TB VGA: Gigabyte GTS250 1GB RAM:Kingston 3x1GB 1333MHZ Triple channel PSU: Thermaltake Litepower 600W και το πρόβλημα μου είναι ότι κάνει πάνω από 15δευτερόλεπτα από τη στιγμή που πατάω το κουμπί να ανοίξει μέχρι να εμφανίσει το logo της motherboard κάνοντας και τον χαρακτηριστικό ήχο..Αυτό μου το εμφάνισε αφού άλλαξα case.Ακόμη παρατήρησα πως γενικά σε όλες τις διεργασίες του είναι πιο αργό από το λαπτοπ μου. Και αναρωτιέμαι,αν είναι αυτό δυνατόν αφού έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και είναι λιγότερο φορτωμένο.. Περιμένω τις απόψεις σας.. Ευχαριστώ Πολύ. Επεξεργασία: Επίσης δεν μπρρώ να το βάλω σε sleep mode....συνεχίζει να λειτουργεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Αργεί να κάνει το λεγόμενο "μπιπ"?Αν είναι κάτι τέτοιο τότε λογικά πάμε σε μνήμες.Στη συνέχεια ίσως και κανα usb ή sata οπτικό-hdd.Ποια windows εχεις?Επίσης οι μνήμες σου κατασκευαστικά με τι timings και τάση λειτουργούν?Είναι ρυθμισμένες στο bios σε αυτές τις ρυθμίσεις?Για πες και βλέπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake Ιανουάριος 13, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Και το μπιπ και το logo αργούν...όσο για το bios θα δω σε λίγο..Kingston Technology Company - Kingston Memory Search - Search Results for: KVR1333D3N9/1Gκαι δες ένα caprture απο το everestWindows 7 Pro 32bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake Ιανουάριος 13, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 ImageShack® - Online Photo and Video HostingΣτο bios που μπορώ να δω με πόσο τρέχουν οι μνήμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 13, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Τρέξε ένα cpu-z και βάλε μου τις καρτέλες cpu & memory.Ελπίζω να μην είναι θέμα κάρτας γραφικών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 13, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Εμενα μου το εκανε καποτε με προβληματικο USB που ειχα για readyboost.Βγαλε οτι USB εχεις κ δοκιμασε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 13, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 παιδια τι timings και mhz ψαχνετε;αυτο σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση δεν επηρεαζει το booting των windows..Πιο πολυ οφειλεται στα περιφεριακα , στο λειτουργικο συστημα , και ρυθμισεις στο bios.αλλα εξαρταται κ σε ποιο σημειο καθυστερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 13, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Ουτε καν λειτοργικο θα ελεγα, μιας κ ειναι στο POST το "κολημα". Περιφερειακα κ BIOS οπως ειπε ο μεσιε αποπανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 13, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 καλα , ας εχει 13249834598329452 services και φορτωμενη registry και θα σου πω εγω αλλα αφου ειναι στο ΠΟΣΤ , ναι ειναι καθαρα hw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιανουάριος 13, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Όταν υπερχρονίζω το PC μου, μου αργεί και εμένα (όχι βέβαια τόσο) να ξεκινήσει και πιστεύω πως είναι θέμα τροφοδοτικού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake Ιανουάριος 13, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Cpu & Memory ImageShack® - Online Photo and Video HostingΠροσπάθησα και χωρίς όλα τα usb..Το ίδιο πράγμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 13, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Από ότι φαίνεται και στο cpu-z διαβάζει όλη τη μνήμη άρα το πρόβλημα δεν οφείλεται σε αυτήν λογικά!Επίσης αφού αργεί να κάνει το μπιπ σημαίνει ότι δεν οφείλεται σε κάποιο σκληρό ή οπτικό ή περιφεριακό γιατί αν υπήρχε εκεί το πρόβλημα τότε θα έκανε τον ήχο αλλά θα αργούσε αμέσως μετά στην ανίχνευσή τους.Επειδή εσένα το πρόβλημα εντοπίζετε πριν τη μνήμη,οπότε για hw λίγο δύσκολο.Οι ρυθμίσεις στο bios είναι πειραγμένες ή όπως ήταν από τη μάνα τους?Βασικά κάνε και ένα bios update και πες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 13, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 μπορεις να τραβηξεις βιντεακι απο την ωρα που πατας το κουμπι μεχρι την ωρα που μπαινει win ? ανεβασε το στο youtube Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake Ιανουάριος 13, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=3Ems-4JuIN4]YouTube - IMG_0498.MOV[/ame]έκανα τα settings του bios reset to default..Πως να κάνω το update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 13, 2011 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Η καρτα γραφικων εχει κατσει καλα στο pci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake Ιανουάριος 13, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Την έβγαλα και την ξαναπέρασα οπότε ναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιανουάριος 13, 2011 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Δοκίμασε να αποσυνδέσεις ότι drive έχεις πάνω,και ότι δίσκο και δές αν postarei σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 13, 2011 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Εχεις καποιου φιλου προχειρη GPU να δοκιμασεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake Ιανουάριος 13, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Δοκίμασε να αποσυνδέσεις ότι drive έχεις πάνω,και ότι δίσκο και δές αν postarei σωστά.Ξεσύνδεσα όλους τους σκληρούς και πάλι τα ίδια...Όχι δυστυχώς δεν έχω κάποια άλλη GPU... Λέτε αυτό να είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 13, 2011 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Κατέβασε μία το boot timer και τρέξ'το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.