Jump to content

Καθυστερημένη Εκκίνηση Σε καινούργιο Η\Υ

fake

Recommended Posts

Καλημέρα παίδες..Καινούργιος στο φόρουμ......:)

Καλώς σας βρήκα...

Λοιπόν ας ξεκινήσω ....

Το σύστημά μου αποτελείται από τα παρακάτω..

ΜΟΒΟ: MSI x58 pro-e

CPU: i7 930 2.8Ghz

HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1 TB

VGA: Gigabyte GTS250 1GB

RAM:Kingston 3x1GB 1333MHZ Triple channel

PSU: Thermaltake Litepower 600W

και το πρόβλημα μου είναι ότι κάνει πάνω από 15δευτερόλεπτα από τη στιγμή που πατάω το κουμπί να ανοίξει μέχρι να εμφανίσει το logo της motherboard κάνοντας και τον χαρακτηριστικό ήχο..Αυτό μου το εμφάνισε αφού άλλαξα case.Ακόμη παρατήρησα πως γενικά σε όλες τις διεργασίες του είναι πιο αργό από το λαπτοπ μου. Και αναρωτιέμαι,αν είναι αυτό δυνατόν αφού έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και είναι λιγότερο φορτωμένο..

Περιμένω τις απόψεις σας..

Ευχαριστώ Πολύ.

Επεξεργασία: Επίσης δεν μπρρώ να το βάλω σε sleep mode....συνεχίζει να λειτουργεί.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Αργεί να κάνει το λεγόμενο "μπιπ"?Αν είναι κάτι τέτοιο τότε λογικά πάμε σε μνήμες.Στη συνέχεια ίσως και κανα usb ή sata οπτικό-hdd.

Ποια windows εχεις?Επίσης οι μνήμες σου κατασκευαστικά με τι timings και τάση λειτουργούν?Είναι ρυθμισμένες στο bios σε αυτές τις ρυθμίσεις?

Για πες και βλέπουμε...

παιδια τι timings και mhz ψαχνετε;

αυτο σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση δεν επηρεαζει το booting των windows..

Πιο πολυ οφειλεται στα περιφεριακα , στο λειτουργικο συστημα , και ρυθμισεις στο bios.

αλλα εξαρταται κ σε ποιο σημειο καθυστερει

Από ότι φαίνεται και στο cpu-z διαβάζει όλη τη μνήμη άρα το πρόβλημα δεν οφείλεται σε αυτήν λογικά!

Επίσης αφού αργεί να κάνει το μπιπ σημαίνει ότι δεν οφείλεται σε κάποιο σκληρό ή οπτικό ή περιφεριακό γιατί αν υπήρχε εκεί το πρόβλημα τότε θα έκανε τον ήχο αλλά θα αργούσε αμέσως μετά στην ανίχνευσή τους.Επειδή εσένα το πρόβλημα εντοπίζετε πριν τη μνήμη,οπότε για hw λίγο δύσκολο.

Οι ρυθμίσεις στο bios είναι πειραγμένες ή όπως ήταν από τη μάνα τους?

Βασικά κάνε και ένα bios update και πες μας.

Δοκίμασε να αποσυνδέσεις ότι drive έχεις πάνω,και ότι δίσκο και δές αν postarei σωστά.

Ξεσύνδεσα όλους τους σκληρούς και πάλι τα ίδια...

Όχι δυστυχώς δεν έχω κάποια άλλη GPU... Λέτε αυτό να είναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.