LordOfRings Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2004 Πήρα σημερα εναν ΑMD Athlon 2600+ XP barton 512cache και απο το απογευμα 2 φορες ξαφνικα εδειξε μπλε οθονη(η κλασική των windows οτι καποιο προβλημα προεκυψε) και εκανε restart λετε να φταίει ο cpu η κανενα προβλημα των win XP ?????????να κανω κανενα format???.,,λετε επειδη ειναι καινουριος χρειάζεται στρώσιμο ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Να φτάιει η CPU κουφό έως αδύνατο μου φαίνετε... Κάτι θα έπαθαν τα win... (προυπόθεση να μην σου εχει ξεφύγει καμια ρυθμισούλα στο bios...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 22, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 μμμμμμμ,,,,οταν εκανα overclocking με τον παλιο cpu και δεν το σήκωνε εβγαινε μπλε oθονη...αν συνεχισει θα κανω κανα format... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Αυτό συνήθως γίνετε επιδή δεν φτάνει το ρεύμα... Τι ήταν η παλία σου CPU?? Mήπως το τροφοδοτικό σου ειναι αδύναμο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 22, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 oxi μια χαρα ειναι 420watt μαρκα δεν θυμαμαι το πηρα 60-70 ευρω...θα περιμενω να το ξανακάνει....ααααααααααα μλκια...ξεχασα κατα 99,9% το κανει επειδη εχω συνδεδεμενα και τα 2 τα μοδem isdn kai pstn πριν κανα μηνα το ξανακανε και μου εκανε restart otan εγραφα dvd καηκαν 2 dvd ,,αυτο πρεπει να ειναι το problem μαλλον,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.