Jump to content

Q6600 Μέχρι πόσο??????????

Serial Killer

Recommended Posts

παίδες με το pc της δεύτερης υπογραφής με τις ραμ που είμαι δεν παίζει να πάω παραπάνω ε?

σκεφτομαι τώρα για κιτάκι αλλα μιας και δέχεται ddr3 λέτε να πάω σε ddr3?

Εγώ νοιώθω ότι εάν δεν είχα DDR3 , η προσπάθεια μου στα 3600 , δεν θα έμοιαζε και σαν βόλτα στο πάρκο .

Διότι στο άλμα , δεν ζορίστηκε η μνήμη , παρά μόνο η μητρική και ο επεξεργαστής .

Με λίγα λόγια είχα λιγότερους λόγους να ανησυχώ , χωρίς να λέω ότι δεν προνόησα για καλή ψύξη !!

Και τώρα θα πω κάτι ,έτσι ως προσωπικό συμπέρασμα ,

ο τετραπυρινος ακόμα και στα μαμά ρολόγια είναι ζώο από ισχύ,

το παραπάνω πείραμα στα 3600 , ήταν για μένα μια ένδειξη οτι το σύστημα μου αποτελείτε από καλά υλικά σε ποιότητα, και η υγεία τους είναι άψογη.

Και έτσι το λειτουργό ξανά στα μαμά ρολόγια , απολαμβάνοντας χαμηλές θερμοκρασίες , απέραντη ησυχία από θόρυβο ανεμιστήρων ( οι δικοί μου είναι όλοι με σενσορες γκαζώνουν όταν πρέπει ) ,

και οικονομία ρεύματος .

:)

Edit:

φωτογραφίες εδώ.

http://www.thelab.gr/air-cooling/edw-to-fun-club-prolimatech-armageddon-88050.html#post1062959080

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Εννοειται πηγαινε σε DDR3!!! Ακομα και 1333mhz να παρεις θα εισαι υπερανετος!!! Προτεινω να παρεις 1600mhz και να τρεχεις 1 προς 1 δηλαδη fsb 400 και μνημες 1600 :p 3.6ghz cpu

*The chipset officially supports the memory frequency up to DDR3 1066MHz/DDR2 800. Due to the tuning by ASUS exclusive technology, this motherboard natively supports up to DDR3 1333/DDR2 1066MHz.

Εδω λέει 1333.

Αν κατάλαβα καλά μου λες να τις κάνω underclock σωστά?

*The chipset officially supports the memory frequency up to DDR3 1066MHz/DDR2 800. Due to the tuning by ASUS exclusive technology, this motherboard natively supports up to DDR3 1333/DDR2 1066MHz.

Εδω λέει 1333.

Αν κατάλαβα καλά μου λες να τις κάνω underclock σωστά?

Σορυ .. που μπαίνω με σφήνα , αλλά και εγώ έτσι τις κάνω.

Tο FSB του Q6600 είναι τα 1066 .

Και ανάλογα την DDR3 στο underclock , θα έχεις λιγότερη latensy .

Για παράδειγμα η δικιά μου 1600 Cas 8 , στα 1066 πέφτει στα 7 και με δοκιμή και λίγα επιπλέον βολτ, μέχρι τα 6 .

Στην περίπτωση μου το κόστος απόκτησης DDR2 2x2GB σε σχέση με DDR3 , ήταν υψηλότερο ..

Και τεχνολογικά οι DDR3 τραβάνε λιγότερο ρεύμα , και δεν ζεσταίνονται εύκολα .

Είναι ένας καλός συμβιβασμός , εάν το δεις από την δικιά μου σκοπιά .

Παράδειγμα :

et62.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.