gbdanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2004 Που βάζετε ρε παιδιά τα cd σας? Εγώ έχω πρόβλημα χώρου ? (χρόνια μας πολλά ) Γιώργος :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanis Που βάζετε ρε παιδιά τα cd σας? Εγώ έχω πρόβλημα χώρου ? (χρόνια μας πολλά ) Γιώργος :flower: Χρόνια σου Πολλά, Προσωπικά, από τότε που άρχισα να τα βάζω σε dvd, έλυσα το πρόβλημα του χώρου.... Εκτός αν εννοείς μουσικά, όπου εκεί το πρόβλημα παραμένει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Mια ντουλαπα απο το praktiker μηπως???Χρονια πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 22, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 δεν έχω ακόμα dvdrw και έχω 600 cd (Όπου και να γυρίσω στο δωμάτιο cd βλέπω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 22, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 τι ντουλάπα εννοείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Εγώ έχω γεμίσει!! Το καλοκάιρι όμως θα προμηθευτώ μπόλικα άδεια DVD και θα τα οργανώσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 22, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Και η άλλη πλευρά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 22, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 to xaosiglk.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 22, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 pos tis anebazis oi eikones moy pianoy 200kb Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 22, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanis pos tis anebazis oi eikones moy pianoy 200kb Ελληνικά , σε παρακαλώ.... πήρα το θάρρος και στην ανέβασα εγώ(την φώτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 22, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Συγγνώμη ξεχάστηκα !!!!Πως μπορώ να την ανεβάσω ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 22, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 DVD φίλε και ξεκαθάρισμα... η καλύτερη λύση πιστεύω αλλα και η πιο χρονοβόρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 22, 2004 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Πρέπει να την μικρύνεις, σε διαστάσεις "Το μέγιστο μέγεθος του αρχείο πρέπει να είναι 100Kbytes και το μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος για εικόνες είναι τα 500(width)x700(height)"Μετά, στο πεδίο που γράφεις την απάντηση(όχι στο quick reply) πατάς το browse και διαλέγεις την φώτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 22, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Και η πιο ακριβή Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 22, 2004 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 E τότε τι να σου πώ... Βρές κανα πειρατή που έχει τα ατελείωτα και ρώτα τον πως τα τακτοποιεί.... Εγώ δεν ξέρω... Βέβαια άλλη λύση ειναι οι ροδέλες αλλά αντε να ψάχνεις σ'αυτες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Απρίλιος 23, 2004 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2004 Παιδιά είναι μεγάλο το πρόβλημα.Μουσικά CD, 51 DVD μέχρι τώρα από περιοδικά (ταινίες), 107 ταινίες σε divx/xvid (cd δεν τα έχω μετρήσει, αλλα υπολογίστε ότι αρκετές ταινίες είναι σε 2 cd). Παιχνίδια, χαμός στο ίσωμα.Εχτές άνοιξε το ΙΚΕΑ πάντως στο αεροδρόμιο που από ότι είδα έχει κάτι ενδιαφέρουσες λύσεις για θήκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Απρίλιος 23, 2004 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2004 Η μονη λύση είναι όσο γίνεται λιγότερες θήκες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 23, 2004 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2004 Εγώ τα βάζω σε κάτι χάρτινες κούτες από το one euro shop. Επίσης χρησιμοποιώ αρκετές χάρτινες θήκες. το καλύτερο πάντως είναι να τα έχετε τακτοποιημένα εκμεταλευόμενοι κάθε γωνίτσα του χώρου. Πάντως προσπαθείτε να τα βάζετε κάθετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 24, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Εγώ τα βάζω σε κάτι χάρτινες κούτες από το one euro shop. Επίσης χρησιμοποιώ αρκετές χάρτινες θήκες. το καλύτερο πάντως είναι να τα έχετε τακτοποιημένα εκμεταλευόμενοι κάθε γωνίτσα του χώρου. Πάντως προσπαθείτε να τα βάζετε κάθετα. καμια foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 24, 2004 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από dfragos Η μονη λύση είναι όσο γίνεται λιγότερες θήκες..... Σωστός, και εγώ πλέον χρησιμοποιώ για data μόνο βαρέλια. (για τα original παραμένει πρόβλημα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.