kyuubiii Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 Παιδες μου ηρθαν σημερα τα κομματια του καινουριο μου pc asrock extreme 4 phenom x6 1055 g.skill trident 2gχ2 1600hz WD 1TB caviar blue Sata 3 τα εχω στεισει ολα πανω στο CM 690 II advance Και ασ ερθουμε στο προβλημα....οταν παω να ξεκινισω το PC με συνδεδεμενο τον σκληρο στη θυρα SATA1 port 0 και εχω το dvd player στη θυρα SATA 3 port 2 παει να κανει boot k κολαει στην οθονη που δειχνει της συνδεσεις του hardware και μενει εκει χωρις να μπορω να μπω στο bios.....(μετα απο 2-3 restart καταφερα να το προσπερασω κ οταν χρειαστηκε να κανουν restasrt τα windows καθως τα εκανα install εμεινε παλι εκει)ενω οταν παταω και το ξεκιναω χωρις να εχω συνδεδεμενο ουτε σκληρο ουτε το dvd ξεκιναει κανονικα κ μου βγαζει την οθονη insert boot device or cd/dvd too boot, ενω μπαινει κανονικα στο bios αν πατισω del..... Για αυτο παιδες ρωταω ξερει κανεις τι παιζει μηπως εχει προβλημα ο σκληρος η κανω εγω κατι λαθος στη συνδεση η... η ....???? Αν μπορει ας βοηθησει καποιος γιατι ειμαι ετοιμος να πηδηχτω απ το παραθυρο !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyuubiii Ιανουάριος 12, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 στην asrock που κοιταξα λεει During the POST, there is a number "0075" or "0078" showed at the right corner of the screen, and the system stop for a long time. What can I do? (και μενα αυτους του αριθμους βγαζει)<< Answer:The problem may be caused by incorrect jumper settings or bad cables of your IDE or SATA devices. Please refer to following steps to check your system.>>1.Please adjust the jumpers of your SATA2 (3.0 Gb/s) hard disk drive as SATA1 (1.5 Gb/s) mode if your motherboard supports SATA1 (1.5 Gb/s) mode only.2.Please replace the SATA cable by a new one.3.Please replace the SATA hard drive by a new one.1το πρωτο δν παιζει αφου υποστηριζει sata 3 to mb2τα καλοδια αφου ειναι καινουρια....3ο σκληρος ειναι καινουριος κ δεν εχω καποιον αλλο για να τον δοκιμασω... καμια αλλη ιδεα...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.