ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 θέλει να αγοράσει ο ξαδερφός μου μία φωτογραφική γιατί έχει ξεμείνει με μία 3mp (είναι δευτέρα γυμνασίου)τί έχετε να προτείνετε ?έχω δει αυτές αλλά δεν ξέρω1) Lumix DMC-FS 10 / Panasonic / Compact2) FinePix JX 280 / Fujifilm / Compact3) PowerShot SX 120 IS / Canon / Compact4) CoolPix L 22 / Nikon / Compact5) FE 25 / Olympus / Compact6) CANON POWERSHOT A3100 IS SILVER - - E-SHOP.GR7) NIKON COOLPIX S3000 ORANGE - - E-SHOP.GRκαι κάτω από 100 ευρώ να είναι οκ δεν πειράζει ... απλά θέλω να κάνει την πιο συμφέρουσα αγοράευχαριστώ για τον χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1712 Ιανουάριος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Εγω προσωπικα εχω την L22CoolPix και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Ευκολη στην χρηση. Καλες φωτογραφιες για τα λεφτα της. Μονο προβλημα οτι ειναι λιγο βαρια σε σχεση με αλλες( 186 γρ.), και ισως σε ενοχλησει το γεγονος οτι παιρνει μπαταριες ΑΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.