ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 καλησπέρα παιδιά ... στο σχολείο μου όπως πάντα κάνουν κουμάντο αυτοί που είναι στα προεδρία , και τι κάνανε οι έξυπνοι πήγαν και έκλεισαν Βαρκελώνη η τιμή παίζεται από τα 480 εώς τα 580 ευρώ ανάλογα τα άτομα που θα μαζευτούν ...και επειδή έχουμε μέχρι την Παρασκευεί να πάμε τις δηλώσεις και την προκαταβολή (200ευρώ) ώστε να συμπληρωθούν 80 άτομα (μέχρι τώρα η κλίκα έχει πάει (8 άτομα έχουν δώσει)) .την παρασκευή θα κάνουμε συνέλευση και τέτοιες χαζομάρες ώστε να δούμε τι σκ@τα θα γίνει ... θέλω την βοήθειά σας να μου προτείνετε κανένα καλό πακέτο για Ιταλία-Ρώμη-Φλωρεντία (με καράβι από Πάτρα) αν γίνετε !και μιλάμε για 100 άτομα συνολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιανουάριος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 δεν εχω να σου προτεινω αλλα να ξερεις οτι η πενθημερη αποτελει το βαφτισμα για το 5μελες του 15μελους. Τοτε ξεκιναει η μυηση στη μιζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 12, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 το ξέρω για αυτό το λόγο δεν πάω εκεί που θέλουν αυτά τα 10-15 άτομα ...έτσι και αλλιώς θέλω να κάνω τουρ σε 5-10 χρόνια με δικό μου αμάξι να πάω Ιταλία-Ελβετία-Γερμανία-Ολλανδία-Βέλγιο-Αγγλία-Σκωτία-Γαλλία-Μονακό-Ιταλία και πάλι Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιανουάριος 12, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Απο Ελλαδα για Ιταλια με καραβι (απο Πατρα σε Ανκονα) θελει ~22 ωρες ταξιδι (χωρις να συμπεριλαβουμε το να πας απο και προς το λιμανι κλπ). Οποτε η 5ημερη γινεται σχεδον 2ημερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 12, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 ναι αλλά επειδή είναι εξωτερικό μπορούμε να πάρουμε 7 μέρες :dance3:αλλά λόγο συντακτικού δεν μπορώ να πω 7μερεςκρατάω το τυπικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιανουάριος 12, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Επταημερη ;pΜε καραβι ειναι ψιλο-κουραστικο παντως. Οχι οτι δεν θα περασετε καλα και εκει (και ιδικα αυτο το καιρο εχει και φουρτουνες οποτε θα'χει πλακα)...Ιταλια +1 παντως (λιγο ακριβη βεβαια...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 12, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 πακέτα θέλω να βρω !!! και η εκδρομή θα γίνει το Μάρτιο αν πάμε πουθενά Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Ιανουάριος 12, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Mηπως λεω εγω τωρα...να παρεις κανα τηλεφωνο και να παρεις προσφορες απο κανενα ταξιδιωτικο γραφειο?Εμεις τι να σου πουμε?Ιντερνετ και τηλεφωνο να σημειωνεις προσφορες.Αν εχεις υπομονη βεβαια..:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιανουάριος 12, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Ναι αλλά τι να σου πούμε εμείς βρε αρμαγεδώνα ; Άντε και κάποιος από εμάς πήγε με το καράβι στην Ιταλία πριν ενα μήνα και σου πεί πόσα πλήρωσε. Σου είναι άχρηστη η πληροφορία. Εδω μιλάμε για μαζική σχολική εκδρομή με ότι αυτό συνεπάγεται σε χρεώσεις/οργάνωση κ.τλ. Θα πρέπει να αφιερώσεις προσωπικό χρόνο και να ρωτήσεις 2-3 πρακτορεία ταξιδίων. Και φυσικά μετά γεννιέται το ζήτημα του πως θα διαχεριστείς αυτές τις προσφορές που θα πάρεις. π.χ σε παίρνει να σκάσεις μύτη στη συνέλευση με εκτυπωμένες προσφορές και να θέσεις το ζήτημα στους συμμετέχοντες ; ή θα στην πέσουν γιατί καλώς ή κακώς τα μέλη του 15μελούς είναι εξουσιοδοτημένα να κάνουν αυτές τις διαπραγματεύσεις με τα πρακτορεία ; Μήπως δε θα έπρεπε να μπλέξεις με προσφορές, και απλά να εκφραστεί ενα μαζικό αίτημα για αλλαγή προορισμού ; Πανε πολλά χρόνια που εχω τελειώσει το σχολείο και δε ξέρω/θυμάμαι πως λειτουργούν τα πράγματα. Απλά κάποιες σκέψεις μου σου γράφω. edit : τουλάχιστον με πέρασε αεροκινητήρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 12, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Περσυ πηγε το δικο μας Ιταλια 7ημερη με πλοιο απο Πατρα με 400 ευρω ολο το πακετο. Δε ξερω τωρα με ποιο γραφειο,γιατι δεν γουσταρα το 15μελες περσυ και δεν ασχοληθηκα καθολου. Αν θες δες τον Μανεση στο κεντρο,ειναι γνωστο γραφειο και οι τιμες του ειναι λογικες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Ιανουάριος 12, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Τι Ιταλία, Ισπανία και euro trip ρε παιδιά... Εμείς στην εποχή μου μέχρι Θεσσαλονίκη πηγαίναμε και πολύ μας ήτανε.:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 12, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 5ημερη τριτης λυκειου σε Εξωτερικο κατα τη γνωμη μου ειναι FAIIILLL!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 12, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 οκ παιδια , αραχωβα τι λετε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 12, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Καρπενησι προτεινω,αλλα εφοσον θα πατε Ανοιξη....καλυτερα νησι.Για νησι ,προτεινω ενα ωραιο και συναμα εχων νυχτερινη ζωη μερος.Σκιαθος.Χωρις τουριστια και φλωρια σε καθε γωνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 12, 2011 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Ιταλία είναι καλή περίπτωση και έχω ακούσει έχει καλά τρένα.Για τιμές αν πάτε off season θα είναι σχετικά χαμηλές.Το ταξίδι μπορεί να πέσει στις 15-16 ώρες αν αντί να επιλέξετε το πλοίο Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ανκόνα επιλέξετε το Πάτρα - Ανκόνα (φεύγει μόνο 1 φορά την εβδομάδα, τουλάχιστον για Minoan που έχω ταξιδέψει / ψάξει).Το καράβι είναι μια ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ για τα παιδιά, διότι αν σας πιάσει κύμα, παίζει οι μισοί να βγείτε off και να θέλετε 1-2 μέρες να συνέλθετε.Προσωπικά επειδή το έχω κάνει με 10 μποφόρ (είχε απαγορευτικό στο Αιγαίο για να καταλάβεις) την είχα ακούσει, και αυτό συνέβη μετά τις πρώτες 8-10 ώρες (=μέχρι τότε δεν ήξερα ότι με πιάνει η θάλασσα).Στο αεροπλάνο θα είσαστε πολύ πιο σύντομα όπου θέλετε.Οι τιμές εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες και σαφώς εκεί θα πρέπει να απευθυνθείς σε ταξιδιωτικό πρακτορείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 12, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Για Θεσσαλονίκη δεν έχετε πει τίποτα; Και πιο καλά θα περάσετε πιστεύω, και πιο οικονομικά θα είναι ώστε να μπορέσουν να ακολουθήσουν περισσότεροι. Κι' εμείς μάλλον Θεσσαλονίκη θα πάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιανουάριος 13, 2011 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Για Ιταλία, η easyjet πάει Μιλάνο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη σχετικά φτηνά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.