Jump to content

My new water chiller....

unseen

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Λοιπον οτι σας ειχα ταξει για σημερα....! Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος τοσο που το σκεφτομαι για αν ειναι καλυτερο το direct die. Ακολουθουν φωτος!

post-60-1416070889,861_thumb.jpg

full stable ειμαι στα 4055

τα αποτελεσματα ενος chiller μου φαινονται πολυ ωραια!!!!

post-60-1416070889,9892_thumb.jpg

kayad δεν ειναι και τοσο ευκολο να πας εναν επεξεργαστη μπανανα ψηλα. Απλα με το direct die εφτασα τα ~4270 ενω με το chiller τα 4150. Με το chiller θελω λιγοτερη μονοση και το ειδα να δουλευει πολυ πιο ομαλα σε θερμοκρασιες σε σχεση με το direct die. Σκεφτομαι μηπως θα ηταν καλυτερα να χρησιμοποιησω ενα μπλοκ του μιχαλη + chiller παρα ενα evaporator hand made + direct die.

Αποτελεσματα δεν ειχα και τιποτε φοβερα... Στο pi 33 , στο hexus pi 49.68 και στο pcmark ~10200. Tωρα το δουλευω στα 4010 και η θερμοκρασια του νερου με διπλο folding δεν λεει να ανεβει. Ειναι σταθερα στους -4 περιπου 1 ωρα. Ειμαι πολυ :D :D :D :D

Χρηστακο τα αποτελεσματα σου ειναι υπεροχα.Μαλλον πρεπει να σηζητησουμε κατι , χεχεχε καλο παιχνιδι απο εδω και περα.

Σκεφτομαι σοβαρα να μην φτιαξω το cascade που ελεγα αλλα με τον μικρο συμπιεστη να φτιαξω ενα καλο chiller για το μηχανημα που θα ειναι για καθε μερα (ισως μια ωραια κατασκευουλα σε κουτακι) και με τον μεγαλο ενα direct die για τα benchmark. Δεν ξερω αλλα μου αρεσει παρα πολυ ετσι οπως δουλευει το chiller.!!!

ενα μπραβο και απο μενα. πολυ καλη δουλεια και πολυ καλα αποτελεζματα. συνεχησε ετσι:rolleyes:

θα εχω ακομη καλυτερες θερμοκρασιες αν μικρυνω και τους σωληνες καθως και εαν μονωσω και το κουβα καλυτερα!

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Χρηστακο τα αποτελεσματα σου ειναι υπεροχα.Μαλλον πρεπει να σηζητησουμε κατι , χεχεχε καλο παιχνιδι απο εδω και περα.

Mαλον πολοί θα μαζευτούμε στην συζήτηση :upside: χεχεχεχεχεχε

Χρήστο πολυ καλός .Την τηλεόραση δεν βλέπω όμως και ανησυχώ..........:D :D

Ωραίος λοιπόν!

Τώρα περιμένουμε εναγωνίως την ( ωραια κατασκευουλα σε κουτακι);):D:happy::worship::flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.