XVirus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 Γεια χαρα... καλως σας βρηκα στο Forum... εχω ενα θεματακι με το pc μου... καθημερινα δουλευει τελεια, χωρις κανενα προβλημα ( δεν ειναι αφτο το προβλημα:-p).. οταν ομος το αφισω κλειστο για 5-6 μερες, δεν ανοιγει ευκολα.. και τι ενοω δεν ανοιγει ευκολα; παταω το POWER και δεν κανει τιποτα αρχικα... μετα απο καποιες προσπαθειες και αφου ανοιγοκλεινω το τροφοδοτικο απο πισω καμια 10αρια φορες (δεν ξερω γιατι το κανω αφτο), αρχιζει και αναβοσβηνει το φοτακι του κουμπιου POWER... και σινεχιζω... παταω καποιες φορες ακομα.. μερικες απο αφτες αναβει το led του ανεμιστιρα κ περνει μισι σβουρα και τελος.. για μισο δευτερο δηλαδη.. ε, κ μετα απο ολα αφτα, καποια στιγμη παταω, ανοιγει, και δεν εχει ποτε ξανα προβλημα... αυτα.. υποψιαζομαι το τροφοδοτικο.. αλλα πριν το αλλαξω, θελω και μια 2η γνομη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Άλλαξε το ... τώρα έχεις την δεύτερη γνώμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 12, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 ρε overvolt για το θεό σταμάτα να ποστάρεις σαν τρολλ.............εξήγησε του παλικαριού γιατί θέλει αλλαγή......τι σόι απάντηση είναι αυτή.....'' άλλαξε τό...τώρα έχεις την δεύτερη γνώμη''φιλαράκι πες μας αναλυτικά τι μηχάνημα έχεις...ποιο ακριβώς είναι το τροφοδοτικό και πόσο καιρό το δουλεύεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m Ιανουάριος 12, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 επισης, κατα τη λειτουργία του, έχεις παρατηρήσει τπτ περίεργο (κάποιον ήχο, σφύριγμα, αναβόσβησμα της οθόνης ίσως κλπ)?Δεν είναι απόλυτο ότι φταίει το τροφοδοτικό (αν και είναι πολύ πιθανό).Μια καλή λύση θα ταν να το δοκιμάσεις με ένα άλλο p/s (από κάποιο φίλο ίσως). Από κει και πέρα, αν δείς ότι ... επιμένει, θα θες επιμέρους ψάξιμο στα εξαρτήματα του υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XVirus Ιανουάριος 12, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 οχι οχι κατα την λειτουργια δουλευει αψογα..μονο αφτο που εγραψα παραπανω...Processor:Intel Core2 Quad Q8400 2,6gHRAM: 3GBκαρτα γραφικων: NVIDIA GeForce GTS 250μιτρικη:MSI P45-C51τροφοδοτικο: AKASA (δεν βλεπω μοντελο, αλλα ειναι πολι κακο.. Δεν ξερω γιατι το ειχα παρει)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XVirus Ιανουάριος 13, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιανουάριος 13, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Αντάλλαξε τροφοδοτικό με τον Γιώργο ή τον Ιάσωνα ή με εμένα, αν παίζει σωστά το δικό σου PC και έχει προβλήματα ο άλλος αγόρασε καινούργιο και ξαναανταλάξτε PSU.Αλλά όλα αυτά μετά την εξεταστική, άχρηστε..(προφανώς τον ξέρω, για αυτό και ο τόνος μου έτσι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.