mordred Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2011 Ρε παίδες ψάχνω ένα κατάστημα που να πουλάει modular καλώδια για τροφοδοτικά... Παίζει να υπάρχει με τέτοια ανταλακτικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Για πέτα μια φώτο από το τι ψάχνεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Ιανουάριος 12, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Γενικλα λέω αν υπάρχει για coolermaster, enermax... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 12, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Βασικά μπορείς να βρεις προεκτάσεις από τα καλώδια του τροφοδοτικού...eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
pancho Ιανουάριος 12, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Γενικλα λέω αν υπάρχει για coolermaster, enermax...Για την Coolermaster, υπάρχει το part store στην Ολλανδία.Μάλλον ψάχνεις για κάτι τέτοιο ...Cooler Master Parts Shopκαι ειδικότερα :Cooler Master Parts Shop και μάλιστα σε πολύ λογική τιμή !τώρα για enermax, δεν έχω κάτι υπ'όψιν μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Ιανουάριος 12, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Μάλλον internetικα πάει μόνο το ζητημα... Καμιά τρούμπα στη Στουρνάρη ίσως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιανουάριος 12, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 εγω εχασα καποια καλωδια απο το corsair AX 850 μου και εστειλα mail corsair για αν μπορω να αγορασω απο καπου η απο αυτους και μου ειπαν οτι δεν πωλουντε χωριστα αλλα θα μου στειλουν δωρεαν μολις παραλαβουν γιατι ειχαν ελειψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιανουάριος 12, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 εγω εχασα καποια καλωδια απο το corsair AX 850 μου και εστειλα mail corsair για αν μπορω να αγορασω απο καπου η απο αυτους και μου ειπαν οτι δεν πωλουντε χωριστα αλλα θα μου στειλουν δωρεαν μολις παραλαβουν γιατι ειχαν ελειψητα καλωδια απο coolermaster πιο πανω δεν ειναι modular αλλα καλωδια τροφοδοσιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
pancho Ιανουάριος 12, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 τα καλωδια απο coolermaster πιο πανω δεν ειναι modular αλλα καλωδια τροφοδοσιας ooops, sorry κεκτημένη ταχύτητα ... Εδώ όμως τα έχει σχεδόν όλα. 5 pin to MOLEX 5 pin to S-ATA 6 pin to PCI-e υ.γ. : πρίν κάποιο διάστημα τα είχε όμως σαν σετάκι όλα τα καλώδια τροφοδοσίας.Ίσως τα ξαναβγάλουν ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pettakos Ιανουάριος 17, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Να και αυτο το καταστημα Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Kabelμονο που αν δεν ειναι μεγαλη η παραγγελια εχει πολλα μεταφορικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιανουάριος 17, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Να και αυτο το καταστημα Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Kabelμονο που αν δεν ειναι μεγαλη η παραγγελια εχει πολλα μεταφορικα.Οταν λει modular καλωδια εγω τουλαχιστον καταλαβαινω τα αποσπομενα καλωδια απο τροφοδοτικα και οχι τις προκτασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.