Jump to content

The iPad thread

Chosen

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply
Το oplayer hd lite παίζει 720p χωρίς πρόβλημα και έχει και tv out αλλά δεν γεμίζει όλη την τηλεόραση.

Με το av player θα δω full screen σε όλη την τηλεόραση ?

Όταν λέω tv out δεν εννοώ mirroring που ούτως ή άλλως το κάνει το ipad και όχι η εφαρμογή. Εννοώ να βγάζει 1280*720 ή 1080p και εκεί είναι που τα κλάνουν πολλά appz.

Το oplayer hd lite παίζει 720p χωρίς πρόβλημα και έχει και tv out αλλά δεν γεμίζει όλη την τηλεόραση.

Με το av player θα δω full screen σε όλη την τηλεόραση ?

Το full screen εχει σχέση με τη τηλεόραση και όχι με τη πηγή...Τι τηλεόραση έχεις?

Lefteriz,NickL τελικά αγόρασα το Avplayer hd και όταν πατάς tv out παίζει full screen με ένα πολύ μικρό περιθώριο γύρο γύρο αμελητέο.

Μέχρι 720p που του δοκίμασα τις παίζει για πλάκα τις ταινίες. Οταν βρώ χρόνο θα του περάσω καμία ταινία Full hd στα 15-20 gb να δω αν θα την παίξει, αν και δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.

Nickl είχες δίκιο μόλις έβαλα tv out στο oplayer και δεν γέμισε την οθόνη και έκλασε η εφαρμογή σε αντίθεση με το av player hd.

Γενικά πολύ καλό το Avplayer HD και με ωραίες ρυθμίσεις.

Lefteriz,NickL τελικά αγόρασα το Avplayer hd και όταν πατάς tv out παίζει full screen με ένα πολύ μικρό περιθώριο γύρο γύρο αμελητέο.

Μέχρι 720p που του δοκίμασα τις παίζει για πλάκα τις ταινίες. Οταν βρώ χρόνο θα του περάσω καμία ταινία Full hd στα 15-20 gb να δω αν θα την παίξει, αν και δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.

Nickl είχες δίκιο μόλις έβαλα tv out στο oplayer και δεν γέμισε την οθόνη και έκλασε η εφαρμογή σε αντίθεση με το av player hd.

Γενικά πολύ καλό το Avplayer HD και με ωραίες ρυθμίσεις.

Μπα 1080p mkv δε θα παίξει. Γενικά η μαμά apple δεν αφήνει hw acceleration αν δεν είναι στο format της. Το μόνο που παίζει 1080 είναι το xbmc σε jb συσκευή. Και στα τελευταία nightly builds έχουν προσθέσει και tv out. Αναμονή για το jailbreak λοιπόν.

Όσο για το μικρό περιθώριο έχει να κάνει με την τηλεόραση.

Καλημερα ,

ρε παιδια επειδη πηρα προσφοτα το ipad 2 και απο μια μικρη ερευνα ebay - amazon κλπ για θηκη ΧΑΘΗΚΑ απο την ποικιλια εχει κανεις να προτεινει καποια θηκη που ΔΕΝ θα δωσει ογκο στην συσκευη αλλα θα καλυπτει πισω - μπρος?

Σκεφτηκα κατι σε belkin για πισω και smart cover μπροστα (οχι της Apple βεβαια λογω τιμης)

Δωστε λινκ πλζ :p

Καλημερα ,

ρε παιδια επειδη πηρα προσφοτα το ipad 2 και απο μια μικρη ερευνα ebay - amazon κλπ για θηκη ΧΑΘΗΚΑ απο την ποικιλια εχει κανεις να προτεινει καποια θηκη που ΔΕΝ θα δωσει ογκο στην συσκευη αλλα θα καλυπτει πισω - μπρος?

Σκεφτηκα κατι σε belkin για πισω και smart cover μπροστα (οχι της Apple βεβαια λογω τιμης)

Δωστε λινκ πλζ :p

Λεπον

επειδη προσφατα ψαχτηκα

παραδοξως στο istorm το smart cover ειναι πιο φτηνο ,γυρω 45 ευρω αν θυμαμαι καλα.

πηρα την belkin πουναι ψιλοκαλη, αν και υπερτιμημενη.ωστοσο ετσι οπως πιανει χαλαει την μεμβρανη αν εχεις.

επισης ψιλοκαλος συνδυασμος ειναι ενα πληκτρολογιακι πουχουν στα istorm ~100 ευρωνια μαζι με θηκη...εγω πηρα το logitech...

Εχω αυτην εδω κ 1μιση χρονο. Το Smart Cover του δουλευει, ειναι αρκετα ποιοτικο και φτηνο. Εχει φαει και 1 τουμπα γερη κ δεν επαθε τπτ (η ελπιζω τουλαχιστον...)

For iPad 2 Hard Back Case with Smart Cover/Stand Black | eBay

[MENTION=45]PGM[/MENTION] Ρίχνω ένα mention στον [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] γιατί έχει ένα κάλυμμα της πίσω μεριάς που συνεργάζεται άψογα με το Smart Cover από μπροστά.

Από εδώ πήρα την δικιά μου θήκη , διάφανη πίσω με smart cover μπροστά.

Τέλεια εφαρμογή μπρός πίσω, δουλευει άψογα το smart cover, φθηνα όπως θα δείς (20 ευρό και τα δύο) και ήρθε σε πέντε εργάσιμες.

Στο ipad 3 το πήρα εγώ λογικά θα έχει και για το δύο.

Ultra Thin Magnetic Smart Case Cover Or Back Case For New iPad 3 HD 2012 iPad 2 | eBay

• 2 weeks later...

Παιδες 2- 3 (ισως και παραπανω :p ) ερωτησουλες σχετικα με τa app's

1. με ποιο app μπορω να μεταφερω πχ ενα αρχειο - τραγουδι - φωτο απο το πισι στο ipad χωρις itunes?

2. Επειδη τα φορματ ηχου / εικονας για το ipad ειναι συγκεκριμενα , με ποιο προγραμμα κανετε convert στο pc ?

3. επειδη εχω το wifi μοντελο και ο μονος τροπος να εχω ιντερνετ εκτος σπιτιυ ειναι να κανω το κινητο wifi hot spot (αν φυσικα δεν υπαρχει free wifi) , παιζει καποιος αλλος τροπος ? vodafone - cosmote εχουν τιποτα gadgets για ipad οπως πχ για φορητα - internet usb sticks

4. best video player ? stream or not

ty

Ερωτησουλα, επειδή αγόρασα το avplayerhd δεν είδα πουθενά την επιλογή να κάνει stream.μέσω δικτύου είδα ότι μπορεί να μεταφέρει την ταινία αλλά όχι να την παίξει. Έχει αυτή την επιλογή; το buzz που δοκίμασα στα πρόχειρα το έχει.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk

Ρε παίδες μια noob ερώτηση , στο εξοχικό που δεν έχω WiFi χρησιμοποιώ το κινητό σαν WiFi hot spot ,η χρεωση είναι διαφορετική ; επειδή έχω καρτοπρογραμμα βλέπω ότι τα mb φεύγουν σαν νερό σε σχέση με όταν χρησιμοποιώ το κινητό για σερφάρισμα.

Όσοι δεν έχετε 3g μοντέλο τι λύση έχετε για περιοχές με χωρίς wifi;

Sent from my HTC Desire HD With Beats Audio using Tapatalk

Ρε παίδες μια noob ερώτηση , στο εξοχικό που δεν έχω WiFi χρησιμοποιώ το κινητό σαν WiFi hot spot ,η χρεωση είναι διαφορετική ; επειδή έχω καρτοπρογραμμα βλέπω ότι τα mb φεύγουν σαν νερό σε σχέση με όταν χρησιμοποιώ το κινητό για σερφάρισμα.

Όσοι δεν έχετε 3g μοντέλο τι λύση έχετε για περιοχές με χωρίς wifi;

Sent from my HTC Desire HD With Beats Audio using Tapatalk

Η χρέωση παραμένει η ίδια. Σκέψου όμως ότι όταν μπαίνεις από το κινητό σου πάρα πολλά sites σου δείχνουν τις mobile εκδόσεις τους. Στο ipad όμως βλέπεις την κανονική σελίδα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.