Jump to content

Πως μεταφερω ενα ενα δισκο σε νεο?

alfisti

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Να ρωτησω τωρα:nothing:ο αδειος ηταν 250αρης και ο αλλος που ηθελα να μεταφερω 640αρης αλλα μονο 220 γιγα ειχε μεσα...μηπως απο μεγαλο σε μικρο ασχετα αν καλυπτει τα γιγα δεν το κανει και μουκανε το αναποδο που λες??:nothing::nothing::nothing:

Το κάνει κανονικότατα αρκεί να βρεις την κατάλληλη επιλογή. Εν προκειμένω δεν κάνεις sector by sector μεταφορά των δεδομένων. Όσον αφορά το πρόγραμμα ανεύρεσης αρχείων δοκίμασε και το "Getdataback NTFS" της Runtime. Είναι νομίζω δωρεάν.

Με το προγραμματάκι που σου είπα μπορείς να βρεις όλα σου τα αρχεία. Με έχει σώσει αρκετές φορές. Πχ σε εγκατάσταση windows αντί να κάνω format τον σκληρό που ήθελα έκανα format τον εξωτερικό και παρ' όλα αυτά τα βρήκε όλα!

Με το προγραμματάκι που σου είπα μπορείς να βρεις όλα σου τα αρχεία. Με έχει σώσει αρκετές φορές. Πχ σε εγκατάσταση windows αντί να κάνω format τον σκληρό που ήθελα έκανα format τον εξωτερικό και παρ' όλα αυτά τα βρήκε όλα!

αυτο ειναι? "Getdataback NTFS"

Γεια σου φιλε μοθ,το ιδιο επαθα και εγω οχι ομως με το acronis και τα ανεκτησα με αλλο ενα δωρεαν προγραμα το Handyrecovery με επιτυχια ολα τα δεδομενα καμια 200γιγα.Το μονο θεμα ηταν στο οτι ενα ενα αρχειο τα επαναφερει αν και δεν το πολυεψαξα τα μενου του προγραμματος γιατι απο την χαρα μου δεν ηθελα να σκαλιξω αλλο.Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις και αυτο.Μια διευκρινιση ακομα ειναι οτι ειχα τα ΧΡ και δεν ειμαι σιγουρος αν εχει βγει και για αλλες εκδοσεις αν και δεν νομιζω να εχει προβλημα

Για το πρόβλημα με το boot, έχεις ξεχάσει, κατά το restore του image που έκανες, να πατήσεις την επιλογή για εμφάνιση των mbr (master boot record) επιλογών, όπου και βάζεις τικ για να τις επαναφέρει στον νέο δίσκο. Όπως το έκανες, επανέφερε απλά τα δεδομένα αλλά δεν είναι bootable ο δίσκος. Μπορείς πολύ απλά να κάνεις ξανά επαναφορά του image και να βάλεις και αυτή την επιλογή. Δε θυμάμαι πού ακριβώς είναι, νομίζω στο στάδιο που επιλέγεις τον δίσκο που θες να επαναφέρεις. Θα δεις πάντως το "mbr" στο κάτω μέρος του παραθύρου επιλογών.

Φιλε μου μαλλον τωρα το καναν Τrial εχω το freeware που ειναι ποιο παλιο και δωρεαν,πως θα σου το στειλω αν ενδιαφερεσαι?Παρεπιπτοντως και εγω ειχα δοκιμασει τα trial και αλλα προγραμματα που δεν ηταν δωρεαν αλλα δεν τα βρησκαν ολα τα αρχεια η καθολου,γιαυτο στο προτεινω και επιμενω στο Handy γιατι μονο αυτο τα βρηκε,ακομα και αρχεια που υποτιθεται πως ηταν κρυφα αν επιθυμουσες τα ανεκτηες και αυτα.Η μονη ταλαιπωρια ειναι στην ανακτηση που ηταν χρονοβορα,αλλα το λιγοτερο ηταν αυτο γιατι ειχα αρχεια που δουλευα μηνες επανω τους.Τωρα 2 δισκους ο ενας αντιγραφο απο τον αλλο σε περιπτωση βλαβης του ενος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.