alfisti Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2011 καλησπερα πως μπορω να μεταφερω το partition c: η και ολο το δισκο σε αλλον και να δουλεψει κανονικα οπως ο παλιος με τα windows?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 11, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 βασικα εχω ενα δισκο 500 σε 2 partition και θελω να μεταφερω το partition c:με το λειτουργικο σε δισκο 250 να bootarei απο αυτον πως γινετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιανουάριος 11, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Acronis True Image από εμένα.Έχει αναλυτικούς οδηγούς για να κάνεις ότι θέλεις.Υ.Γ. Δεν είναι δωρεάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιανουάριος 11, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Κι εγώ προτείνω acronis true image. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 11, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Παιδια τοκανα αλλα δε μπουταρει απο κανενα δισκο λεει κατι bootmang missing κατι τετοιο...:sick::sick::sick::sick: πατατα εγινε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιανουάριος 11, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 με την επιλογη clone το εκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 11, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 ναι επιλογη clone τωρα δε μπουταρει ουτε απο τον παλιο ουτε απο τον καινουργιο:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 11, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 καμια λυση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιανουάριος 11, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Τι windows (ή άλλο λειτουργικό) έχεις ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 11, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 τα 7 εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιανουάριος 11, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Αν κάνεις repair τα windows λογικά θα είσαι ok. Οπότε αν έχεις το dvd εγκατάστασης των win7 βάλτο μέσα κάνε boot απο αυτό και αντί για install επέλεξε repair. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 11, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 ok θα δοκιμασω παντως αυτο συνεβη μετα το clone του acronis υπαρχει περιπτωση να χαθηκαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 11, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 υπαρχει περιπτωση να μου χαλασε το c: ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιανουάριος 11, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Το clone κανονικά δε πειράζει το δίσκο που αντιγράφεται. Τουλάχιστον, όσες φορές το έχω δοκιμάσει εγώ ποτέ δε μου έβγαλε παρόμοιο πρόβλημα, οπότε δεν είμαι σίγουρος για το τι παίζει ακριβώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 11, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 τι να πω δε τοχα ξανακανει και δε ξερω τι πηγε στραβα ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 11, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 εβαλα το repair των windows αλλα τιποτα δε βρισκει image γιατι το εχω απενεργοποιησει προφανως........μαλλον την εβαψα:sick::sick::sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 12, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 εβαλα το δισκο σα δευτερο πανω σε Pc και τον δειχνει αδειο:nothing: τι στα κομματια μου εκανε το clone μου τον φορμαρισε??:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Ιανουάριος 12, 2011 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Τα win 7 εχουν την επιλογη δημιουργίας system image και βλέπουν μόνο τα system image που φτιαχνουν τα ίδια.Δηλάδη τα win 7 δεν θα δουν το system image που εφτιαξες με το acronis true image...Τωρα απο την στιγμή που εγινε καταλάθος φορματ θα πρεπει να βαλεις προγραμμα που να μπορει διαβαζει οσα δεδομενα σώθηκαν (data recovery), μην γραψεις κατι πανω στον δισκο μεχρι να βρεις τέτοιο προγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 12, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 το προγραμμα αυτο ειναι freeware? οταν λες οσα σωθηκαν δηλαδη δε τα επαναφερει ολα?:nothing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pancho Ιανουάριος 12, 2011 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 το προγραμμα αυτο ειναι freeware? οταν λες οσα σωθηκαν δηλαδη δε τα επαναφερει ολα?:nothing: Απ'ότι λέγεται, ένα από τα καλύτερα προγράμματα recovery είναι το Active File Recovery το οποίο είναι επί πληρωμή. Τα προγράμματα αυτά μπορεί να επαναφέρουν από το 100% των αρχείων σου, έως και ελάχιστα ή κανένα (όπως έγινε στην περίπτωσή μου...). Αυτό εξαρτάται από την κατάσταση που βρίσκεται ο σκληρός, από το αν έχουν εγγραφεί νέα δεδομένα πάνω από τα ζητούμενα αρχεία και πόσες φορές, οπότε όπως πολύ εύστοχα σημείωσε ο φίλος MUL: "....., μην γραψεις κατι πανω στον δισκο μεχρι να βρεις τέτοιο προγραμμα " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.