Jump to content

Πως μεταφερω ενα ενα δισκο σε νεο?

alfisti

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Το clone κανονικά δε πειράζει το δίσκο που αντιγράφεται. Τουλάχιστον, όσες φορές το έχω δοκιμάσει εγώ ποτέ δε μου έβγαλε παρόμοιο πρόβλημα, οπότε δεν είμαι σίγουρος για το τι παίζει ακριβώς.

Τα win 7 εχουν την επιλογη δημιουργίας system image και βλέπουν μόνο τα system image που φτιαχνουν τα ίδια.Δηλάδη τα win 7 δεν θα δουν το system image που εφτιαξες με το acronis true image...

Τωρα απο την στιγμή που εγινε καταλάθος φορματ θα πρεπει να βαλεις προγραμμα που να μπορει διαβαζει οσα δεδομενα σώθηκαν (data recovery), μην γραψεις κατι πανω στον δισκο μεχρι να βρεις τέτοιο προγραμμα

το προγραμμα αυτο ειναι freeware? οταν λες οσα σωθηκαν δηλαδη δε τα επαναφερει ολα?:nothing::nothing:

Απ'ότι λέγεται, ένα από τα καλύτερα προγράμματα recovery είναι το Active File Recovery το οποίο είναι επί πληρωμή.

Τα προγράμματα αυτά μπορεί να επαναφέρουν από το 100% των αρχείων σου, έως και ελάχιστα ή κανένα (όπως έγινε στην περίπτωσή μου...).

Αυτό εξαρτάται από την κατάσταση που βρίσκεται ο σκληρός, από το αν έχουν εγγραφεί νέα δεδομένα πάνω από τα ζητούμενα αρχεία και πόσες φορές,

οπότε όπως πολύ εύστοχα σημείωσε ο φίλος MUL:

"....., μην γραψεις κατι πανω στον δισκο μεχρι να βρεις τέτοιο προγραμμα "

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.