dpolal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2011 Στο φορητό και στο πισί έχω win 7 pro.Παρατήρησα λοιπόν πως και στα 2 μηχανήματα οι εγκαταστάσεις των 7 έχουν παραμεγαλώσει σε μέγεθος και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και πώς.Το θέμα είναι πως συνηθίζω να έχω την εγκατάσταση των win σε ένα μικρό σχετικά partition (περίπου 15-20Gb) ανάλογα με το μηχάνημα και πλέον έχω θέμα χωρητικότητας...- Συγκεκριμένα, στο πισί, ο φάκελος c:\Windows έχει μέγεθος 12+Gb την στιγμή που ο c:\Program Files που έχουν εγκατασταθεί όλες οι εφαρμογές είναι μόνο 8,5Gb...- To ίδιο σχεδόν και στο φορητό.Ο φάκελος Windows είναι 9.84Gb ενώ ο Program Files μόλις 1,69(έχω σχετικά λίγες εφαρμογές εκεί)Προσοχή, ΔΕΝ αναφέρομαι στους φακέλους c:\Users όπου συναντά κανείς φωτό,τραγούδια,ταινίες κλπ.Εκεί τα πράματα είναι περισσότερο under control αφού συνιθήζω να τον εγκαθιστώ σε διαφορετικό partition.Το ίδιο και για τον c:\temp που φροντίζω να αδειάζω συχνά πυκνά.Kρυφοί φάκελοι υπάρχουν μερικοί αλλά έχουν ελάχιστο μέγεθος.Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και πώς το διορθώνω τώρα ;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Αν δεν κάνω λάθος, pagefile και restore system point sizes είναι οι αιτίες του κακού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.